featured

Mcdodo GaN 100W: Dünyanın En Hızlı Şarj Aleti | Mcdodo GaN 100W Şarj Aleti Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mcdodo GaN 100W hızlı şarj aleti, dünyanın en hızlı şarj aleti olma özelliğini taşıyor. Mobil aksesuarda bir dünya devi olan Mcdodo tarafından üretilen bu hızlı şarj aleti tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Ufak boyutlardaki adaptörlerle hızlı şarj imkanı tanıyan Mcdodo GaN 100W özel koruma teknolojisi ile de ön plana çıkıyor. İşte, mobil aksesuarda dünya devi Mcdodo GaN 100W şarj aleti özellikleri…

Daha Az Parça, Daha Ufak Boyutla Mcdodo GaN 100W Şarj Aleti

Yarı iletken Galyum Nitrür ile üretilen GaN 100W adaptörü hızlı şarj aleti sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Hızlı şarj teknolojisinin yeni gözdesi GaN 100W, geleneksel silikon temelli şarj cihazlarından epey farklı. Çünkü bu şarj aletinde daha az parçaya yer verildi ve böylelikle daha ufak boyutlarda üretildi. Daha az parça ve daha küçük boyutlara rağmen Mcdodo GaN 100W daha fazla yüksek çıkış özelliği sunuyor.

Birden Fazla Portla Aynı Anda Birden Fazla Şarj İmkanı: Mcdodo GaN 100 Watt Şarj Aleti Özellikleri

YouTube video
Mcdodo imzası taşıyan GaN 100W şarj aleti, üzerinde bulunan birden fazla port sayesinde aynı anda farkı cihazların şarj edilebilmesini sağlıyor. Bu hızlı şarj aleti sayesinde aynı anda hem tabletinizi, hem telefonunuzu hem de dizüstü bilgisayarınızı şarj edebilirsiniz. Ayrıca Mcdodo GaN 100W şarj aleti özel koruma teknoloji sunuyor ve cihazların güvenliği sağlanıyor.

Mcdodo GaN 100W Şarj Adaptörü ile 70 Dakikada Yüzde 100 Şarj

Mcdodo GaN 100w şarj adaptörü, Samsung markasına ait akıllı telefonu 70 dakika gibi kısa bir sürede tam kapasite olarak dolduruyor. Macbook Air ve Macbook Pro da Type-C aracılığıyla 70 dakika yüzde 100 şarj seviyesine ulaşıyor. İphone markalı akıllı telefonlar da 20 dakika gibi bir sürede yüzde 50 şarj seviyesine ulaşıyor.

Mcdodo GaN 100W Fiyatı

YouTube video
Dünyanın en hızlı şarj adaptörü GaN 100W fiyatı farklı aralıklarında bulunuyor. 2021 Temmuz ayı itibari ile bu hızlı şarj adaptörünün fiyatı Amazon.com’da 470 TL. Hepsiburada.com’da ise GaN 100W fiyatı 490 TL.

Bonus: Mcdodo GaN 65W Şarj Adaptörü ile 90 Dakikada Yüzde 100 Şarj

Mcdodo GaN 65W şarj adaptörü de kısa sürede yüzde 100 şarj imkanı tanıyor. GaN 65W şarj adaptörü, Samsung markalı bir akılı telefonu tam anlamıyla 90 dakika da şarj edebiliyor. Macbook Pro ile Macbook Air de 90 dakikada type-c ile hızlıca yüzde 100 olarak şarj oluyor. iPhone akılı telefonlar ise 30 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 50 şarj edilebiliyor. 124 gram ağırlığında olan Mcdodo GaN 65W taşıma kolaylığı da sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!