Nazlı Çetin Kimdir
Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin Kimdir | Yandaki Oda Dizisi Oyuncularından Nazlı Çetin Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazlı Çetin kimdir? Yandaki Oda dizisinde gördüğümüz ve farklı aurası ile izleyiciden tam not almayı başaran Nazlı Çetin, geleceğin en popüler oyuncuları arasında olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Nazlı Çetin kimdir? Nazlı Çetin yaş bilgisi nedir? Nazlı Çetin Miss Turkey kaçıncı oldu? Detaylar yazımızda…

Nazlı Çetin Kimdir? Nazlı Çetin Yaş Bilgisi Nedir?

Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin kimdir? İlk olarak yaş bilgisinden bahsedecek olursak oyuncunun 24 Nisan 2000 doğumlu olduğu görülmektedir. Oyuncu 2024 yılı itibariyle 24 yaşındadır.

1- Nazlı Çetin Aslen Nereli?

Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin doğma büyüme İstanbullu olduğunu belirtmektedir. Ancak aslen nereli olduğu ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşımının bulunmadığını belirtmek gerekecektir.

2- Nazlı Çetin Annesi ve Babası Kimdir?

Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin annesi ve babası hakkında konuşmamaya gayret göstermektedir. Bunun yanı sıra mütevazi bir yaşam süren ailesi, ekran önünde yer almamaya özen göstermektedir.

3- Nazlı Çetin Hangi Takımlı?

Nazlı Çetin Kimdir
Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin Fenerbahçeli olduğunu her fırsatta belirtmektedir. Sık sık Fenerbahçe ile ilgili paylaşımlarda bulunan Çetin, tüm maçları takip etmeye çalışıyormuş.

4- Nazlı Çetin Ne Mezunu? Nazlı Çetin Oyunculuk Eğitimi Aldı mı?

Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin kimdir? Güzelliği ile büyüleyen oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümüne yerleşerek buradan mezun olmuştur.

Oyuncu henüz mezun olmadan önce Miss Turkey 2019’a katılmıştır. Aynı yıl 11. Finalist olarak bir üst tura çıkan ancak derece elde edemeyen oyuncu büyük ses getirmişti.

Ekran önünde büyük ilgi gören Nazlı Çetin kimdir sorularının sorulmasını sağlamıştır. Tiyatro alanında İstanbul’da çeşitli eğitimler alan oyuncu, sonrasında kariyerini tamamen bu yöne çevirmiştir.

5- Nazlı Çetin Boy ve Kilo Bilgisi Nedir?

Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin kimdir, boy ve kilo bilgisi nedir? 1.76 cm boyunda 53 kiloda olan oyuncu, kusursuz fiziği ile de göz doldurmaktadır. Sağlıklı beslenmeye önem gösteren oyuncu, düzenli spor yapmayı da ihmal etmiyormuş.

6- Nazlı Çetin Sevgilisi Kimdir?

Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin’in sevgilisi olup olmadığı net olarak bilinmemektedir. Bir dönem Mehmet Yılmaz Ak ile birliktelik yaşayan oyuncu, sonrasında sessiz sedasız ayrılmıştı. Şimdilerde ekranlara yansıyan bir ilişkisi bulunmayan Çetin’in özel hayatı hakkında bilgi sahibi olursak paylaşacağız.

7- Nazlı Çetin Hangi Dizilerde Oynadı?

Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin kimdir, hangi dizilerle tanındı? Oyuncu ilk olarak Dönence adlı dizide Sera karakterine hayat vermiştir. Daha sonrasında ise Şeref Sözü adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Bu dizide sevilen ve popülarite elde eden oyuncunun bir sonraki projesi ise Kardeşlerim olmuştu. Oyuncunun büyük popülarite elde ettiği bu dizide Leyla karakteri çok sevilmişti. Ancak rolü yalnızca birkaç bölüm ile sınırlı kaldığından oyuncu diziden çok geçmeden ayrılmıştı.

Kardeşlerim dizisi yanı sıra oyuncu aynı dönemde yayınlanan Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak da bulunmuştu. Şimdilerde yepyeni bir projede yer alan oyuncunun hayran kitlesini önemli ölçüde arttırdığı söylenebilecektir.

8- Nazlı Çetin Yandaki Oda Dizisinde Hangi Rolde?

Nazlı Çetin Kimdir

Yandaki Oda dizisi Nazlı Çetin kimdir hangi rolde? Caner Cindoruk ve Şevval Sam gibi önemli oyuncuların bulunduğu Yandaki Oda dizisi henüz birkaç bölümdür yayınlanıyor. Star Tv’nin sevilen dizisinin oyuncu kadrosu oldukça beğeniliyor. Onlardan birisi olan Nazlı Çetin Simten karakterine hayat veriyor.

Aynı zamanda dizinin Taylan’ı olan Onur Seyit Yaran’ın partneri olduğu söylenebilecektir. Dizide Taylan’ın sevgilisi olan Simten, oldukça aykırı bir karakterdir. Taylan’ı deli gibi kıskanan ve onun evine dahi gizlice girmekten çekinmeyen Simten, Şelale ile büyük bir rekabet içerisine girecek gibi görünüyor.

Bakalım dizi ilerleyen bölümlerde bu aşk üçgeni nasıl bir şekil alacak? Yandaki Oda dizisi her Cumartesi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İzlemek isterseniz, takip edebilirsiniz.

Dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk kimdir merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

9- Nazlı Çetin Kimdir? Nazlı Çetin Instagram Hesabı Nedir?

Nazlı Çetin Kimdir
Nazlı Çetin Kimdir

Nazlı Çetin kimdir yazımızı sosyal medya hesaplarından bahsederek sonlandıralım. Henüz oldukça yeni bir yüz olan oyuncunun Instagram hesabı üzerinde geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

700 bini aşkın takipçisi bulunan güzel oyuncu sıkça paylaşımlarda bulunarak, hayranları ile irtibata geçiyor. Sizde oyuncuyu takip etmek isterseniz, @nazcetnn hesabını aratarak takipçisi olabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!