Platform Topuklu Ayakkabı
Platform Topuklu Ayakkabı

Platform Topuklu Ayakkabı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle son zamanlarda platform topuklu ayakkabı oldukça trend olan ve en çok beğenilen ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Platform topuklu ayakkabılar genellikle açık modelleri ile tercih edilmesiyle birlikte özellikle yüksek topuklu sevenler için ideal bir tercihtir. Kalın topuklara sahip oldukları için kullanımı da oldukça rahattır. O yüzden de hem özel günlerde hem de günlük yaşamda tercih edebilirsiniz. Renk olarak vizon rengi siyah gümüş gri gibi birbirinden farklı pek çok hoş renkleri bulunuyor.

Aynı zamanda bu platform topuklu ayakkabı spor model dışında klasik ve şık olmak isteyen kişiler için taşlı modelleri de mevcuttur. Taşlı modelleri ile birlikte abiyeleri kombinleyerek hem boyun uzun daha uzun görünmesini hem de elbiseleri daha yukarı kaldırmayı sağlayabilirsiniz.

Şık Platform Topuklu Ayakkabı

Platform topuklu ayakkabı özellikle açık olmaları ile genelde yazları pek çok kişi tarafından tercih edilir. Yaz mevsiminde çiçekli ve desenli elbiselerle birlikte tercih edilebilecek aynı zamanda spor giyimlerle tercih edilebilecek bir ayakkabıdır. Daha klasik şekilde getirmek için daha canlı renkleri de tercih edebilirsiniz. Platform topuklu ayakkabılarda en şık modellere sahip olmak ve güvenli bir alışveriş için https://www.jabotter.com/platform-topuklu-ayakkabi adresinden hizmet alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!