bal

Bal

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bal vücudumuz ve sağlığımız için oldukça önemli ve yararlı bir besindir. Tamamen organik olan bu besinin tüketimi gerekmektedir. Balın içerisinde bulunan maddelerden dolayı antioksidatif etkiye sahiptir. Balın sağlık üzerinde birçok olumlu etkileri olduğundan dolayı uzmanlar tarafından yetişkinlerin günde üç, beş yemek kaşığı bak tüketmeleri gerektiğini söylüyorlar.

Bal arının çiçeklerin sıvısını alarak onu vücutlarında enzimler ile birleşerek oluşurlar. Bal içerisinde bolca probiyotikler, prebiyotikler, vitaminler ve mineraller içerir.

bal

Balın Faydaları Nelerdir?

Bal içerisinde birçok vitamin ve mineral barındırdığı için hastalıklara karşı bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkı sağlar. Vücutta oluşan yara ve iltihapların iyileşmesini hızlandırır. Bal kişinin enerjisinin de artmasına yardımcı olmaktadır. Bal tam olarak bir vitamin ve mineral kaynağıdır. Birçok hastalığa şifadır. Kemiklerin güçlenmesine, kan hücrelerinin sayısının artmasında, ruh halini yükseltmek gibi birçok katkısı vardır.

bal

Ham Bal Nedir?

Ham bal kovandan çıkan ilk baldır. Hiçbir işlem değmeden satışa sunulan bu bal oldukça şifalı ve faydalıdır. İşlem görmüş balların içerisinde bazı enzimlerin ve fenolik ve flavonoid yapıdaki bazı değerli bileşenler azalmaktadır. İşlem görmeyen balların besin içeriği daha fazla olmaktadır. Bal satın almak için https://www.arifoglu.com/bal Sitesine bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!