featured

Acaba Benden Hoşlanıyor mu? Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen her insanın sevgiye ihtiyacı vardır. Günlük hayatınızda yaşamınızı sürdürebilmeniz için kadın-erkek herkes birbirini sevmekte, hoşlanmaktadır. Erkekler sevgisini belli ederken kadınlar biraz daha zor belli etmektedir. Acaba Benden Hoşlanıyor Mu? diye bir soru kafanızı tırmalıyorsa bugün sizlere Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız? konusunda bilgi vereceğiz. Okumaya devam edin.

Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız ?

Erkekler her ne kadar basit olarak yaşantılarını devam ettiriyorsa kadınlarda bir o kadar karmaşık olarak yaşamaktadırlar. Bu nedenle bir erkeğin, bir kadının kendisinden hoşlanmasını anlaması hiç de kolay bir iş değildir. Erkekler basit yaşantılarına devam ettiklerinden ötürü, kadınların verdikleri işaretleri doğru anlayamaya bilirler. Biz de bundan ötürü sizleri aydınlatacak Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız? sorusunun cevabını arayacağız. Gerek yeni tanıştığınız gerek ise hiç tanımadığınız bir kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kolaylıkla anlayabileceksiniz. Nasıl mı? Okumaya devam edin.

1- Dokunmak İsteyebilir

Tabi ki bunu sana dokunabilir miyim? diye yapmayacaklardır. Karmaşık yaşantıları olduğu kadar genellikle duygularını apaçık belli etmeyen kadınlar mazeret üretirler. Mesela saçlarınıza dokunmak için çok yumuşak saçların var derler. Sizin yaptığınız saçma sapan bir espriye bile gülerek sizi dürtebilirler. Bir kız size dokunuyorsa ilgisi var demektir. Aklınızdan çıkarmayın.

2- Yakın Olmak İsteyebilir

Arkadaşlarınızla bir yere gittiğinizde size sürekli yakın olmak, yanınızda oturmak isteyen bir kadın var ise size karşı bir şeyler hissettiğini düşünmeniz yanlış olmayacaktır.

3- Sıkıca Sarılmak İsteyebilir

Normal bir arkadaşınız size tek elle sarılır ve sırtınıza bir iki tane vurabilir. Ama sizden hoşlanan bir kadın hoşlandığı erkeğe mümkün olduğunca sıkıca sarılır ve kendine yakınlaştırma eğiliminde bulunur.

4- Yanınızda Bolca Gülebilir

Her ne olursa olsun kendinizi ben çok espriliyim diye düşünmeyin. Eğer bir kadın yanınızda saçma sapan esprilerinize bile gülebiliyorsa bu sizden hoşlandığının bir işaretidir. Normal arkadaşı olsanız size lütfen bir daha bu espriyi yapma diyeceklerdir.

5- Sıklıkla Görüşmek İster

Sizden hoşlanan kadın her dakika sizi görmek ister. Normal sıradan arkadaşlarınız gibi haftada ya da ayda bir görüşmek değilde her an yanınızda olmak ister. Eğer bir kadın sizi görmek için zaman ayırıyorsa, tüm gününü sizle geçirmekte bir sakınca görmüyorsa sizden hoşlandığını da bir zahmet anlayın.

6- Hayatınızda Biri Var Mı? Sorusuyla Karşılaşabilirsiniz

Belki fark etmeyebilirsiniz ama sizden hoşlanan biri sevgilinizin olup olmadığını öğrenmek için sizlere kaçamak sorular soracaktır. Mesela “senin kız arkadaşın olsa bunu yapabilir miydi?, kız arkadaşın böyle şeyler giyiyor mu?” gibi sorular buna örnek olabilir.

7- Göz Teması Kurar

Sizden hoşlanan kadın siz onla konuşurken bir anda gözlerinize dalıp gidebilir. Eğer siz ona önemli bir şey anlatırken önünde bulunan keki yiyorsa, afedersin ama siz kanka olmuşsunuz birader.

8- Yanınızda Küfür Eder

Elbette şaka. Öyle şey mi olur. Yanınızda sizin gibi küfür eden bir kadını alın iki bira içerek Galatasaray–  Fenerbahçe derbisi izleyebileceğiniz bir mekana gidin. 🙂

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!