featured

Cafe Adisyon Programı Nedir? En İyi Adisyon Programı Hangisidir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her gün dolup taşan cafelerin işleyişi hakkında ne biliyoruz? Özellikle işletme sahiplerinin merak ettiği müşteri sipariş kaydı, ödeme bilgisi, sipariş detayı vb. tüm işlerin yürütüldüğü bir program var. Peki nedir cafe adisyon programı? İşte, detayları ile cafe adisyon programları!

Cafe Adisyon Programı

Cafe adisyon programı kullanımı cafe ve restaurantlarda olmazsa olmaz bir öneme sahiptir. Gelen müşterilerin sipariş kaydı, ödenecek hesap bilgisi ve sipariş detayı gibi birçok konu hakkında bilgilendirme yapar.

Retaurant ve cafeler için gelen müşterinin memnuniyeti ve operasyon hızı oldukça önemlidir. Serviste görevli personelin hızlı şekilde hareket etmesi, siparişlerin doğru şekilde masaya gönderimi ve hesap ödemeleri konusunda kesinlikle profesyonel çalışma şarttır. Hal böyle olunca her gıda işletmesi, kendi bünyesinde gelen müşterinin taleplerini kayda alabileceği profesyonel bir sistem ararlar. 

Daha kaliteli bir hizmet verebilmek için öncelik, siparişin doğru kaydı ve hızlı sunumu ile mümkündür. İşte bu noktada cafe adisyon sistemi için en başarılı programları seçmek en doğru adım olacaktır. İşletmeler cafe adisyon programı aracılığı ile işletme içerisinde profesyonel bir duruş sergileyerek gelen müşterinin devamlılığını hedeflerler.

En İyi Cafe Adisyon Programı

Cafe sipariş takip programı kurulu olan bir işletmede sadece mekan içerisinde alınan siparişler değil paket servilerin de kaydının alınması mümkündür. Bu sebeple satın alınacak restaurant adisyon programları içeriği doğru şekilde incelenmelidir. Yani alınan program işletmeci açısından bütün işleyişe cevap verecek türden olmalıdır. İşleyişi  cafe sahibi ya da muhasebeci bildiğinden cafe adisyon programı seçimi yaparken yine en doğru kararı onlar verecektir.

Günlük yapılan satış, stok takibi, günlük kazanç, alınan sipariş satışı gibi detayların da olması işletme için oldukça önemli bir çalışma olacaktır. Bununla beraber günlük tempo içerisinde hızlı şekilde siparişin kayda geçmesi cafe ve restoranın profili açısından oldukça önemlidir. Cafe adisyon programları tam olarak düzenli işleyişi sağlar, işletme profilini daha kaliteli hale getirir.

Cafe restaurant adisyon sistemleri; masaya servis ya da paket servis yapan işletmelerin genelinde kullanılan yazılım türleridir. Bu yönü ile en iyi cafe adisyon programları seçimi yapılırken diğer müşteri yorumlarını da okumak da fayda olacaktır.

Cafe Adisyon Programı Fiyatları

Cafe adisyon programı fiyatları yazılımı yapan firmanın belirlediği rakamlara göre değişiklik gösterir. Bir diğer etken ise programın kapsamıdır. Cafe adisyon programları  bazı durumlarda sadece masaya servis kaydı alabilmektedir. Bu durumda paket servise geçecek işletme programı değiştirmek durumunda kalabilir. Bu da ekstra maliyet demektir. 

Ancak işletme kurulum aşamasında genişleme durumunu ve teknolojik gelişmelerin getirdiği kolaylıkları göz önünde bulundurursa daha başarılı olur. Günümüzde gıda satışı yapan işletmelerde lezzet yanında artık sunulan hizmetin hızı da çok büyük etkiye sahiptir. Cafe adisyon programı bu açıdan da kolaylık sağlar.

Yani mekanda çok iyi yemek yapılması yetmez, bunun yanında doğru sipariş kaydının alınması ve kısa sürede masaya sunulması da gerekmektedir. İşte bu sebeple alınacak cafe kasa sipariş sistemi için mutlaka fiyattan ziyade özellik araştırmasının yapılması gereklidir. Cafe adisyon programı ücretsiz almak istediğinizde bunun içinde iyi bir araştırma yapmanız gereklidir.

İnternet Cafe Adisyon Programı

İnternet cafeler aynı restoran ve cafelerdeki işleyişe benzer bir sipariş usulüne sahiptir. Bilgisayar masalarında süre ve yapılan işleme göre sipariş kaydı açılır ve müşteri kaydı alınır. İnternet cafelerde de yine günlük satışları ve gelen- giden müşterinin en doğru tespitini yapabilmek için cafe adisyon programı takibine ihtiyaç duyar.

 Bu alanda en iyi adisyon programları Akın Soft, Handy Cafe gibi yazılım firmaları tarafından hazırlandığı bilinmektedir. İşletme sahipleri için çok yönlü sipariş kaydı oluşturmak artık teknolojinin de gelişmesi ile çok daha basit.

 Restoran pos sistemi olarak başarılı şekilde kullanılan cafe otomasyon pos sistemleri aynı zamanda tablet menü şeklinde satış sistemi oluşturur. Restaurant programı olarak bulut tabanlı oluşturulan tüm satış yönetim panelleri restoran yönetimi için profesyonellik sunar. Restoran otomasyon programı hem kaliteli bir hizmet hem de müşteri devamlılığı sağlar. Restoran otomasyonu kaliteli bir şekilde işletmenizi sektörde en üst sıralara taşıyacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!