featured

En İyi Maskaralar: Makyaj Konusunda Uzman Kadınların Tercihleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakımlı kadınlar bakışlarını daha canlı daha çekici hale getirmek için her zaman en iyi maskaralar kullanmak isterler. Makyajın en önemli adımlarından biri bakışları daha etkili hale getirmektir. Bu yüzden doğru rimeli seçmek oldukça önemlidir. Doğru bir seçimde bulunabilmek için öncelikli olarak kirpik yapınızı çok iyi tanımanız gerekmektedir. Nasıl bir kirpiğe sahip olmak istediğiniz de oldukça önemlidir. En iyi maskara seçimi yaparken önemli olan bir maskaradan neler beklediğinizdir. 

Herkesin sahip olduğu kirpik uzunluğu veya hacmi birbiri ile aynı değildir. Bu yüzden bakışlarınızın güzelleşmesi için kirpik yapınıza uygun rimeller tercih etmeniz çok önemlidir. Bir arkadaşınızda çok güzel duran maskara sizde aynı etkiyi göstermeyebilir. Bunun nedeni o maskaranın arkadaşınızın kirpiğine uygunken sizin kirpiğinize ve sizin beklentilerinize uygun olmamasından kaynaklanmaktadır. Eğer kendi kirpik yapınıza uygun bir rimel seçerseniz, en iyi maskara kendini kirpikleriniz de belli edecektir.

Doğru ve en iyi maskara seçimi yapılması ile iş bitmemektedir. En iyi maskaralar bile doğru şekilde uygulanmadığı takdirde etkili bakışlara sahip olmanızı sağlamayacaktır. Bu nedenle doğru bir uygulama ile tüm kirpiklerinizin aynı uzunluk ve yoğunluğa sahip olmasını sağlamanız gerekmektedir. 

Biz de sizin daha etkileyici bakışlara sahip olmanız için en iyi 20 maskara listesi yaptık. Kapsamlı listemizde en iyi maskara 2019 modellerini de bulabileceksiniz. Sizleri daha fazla bekletmeden listemize geçelim.

1. Maybelline New York Volum’ Express Push Up Drama Mascara

Hemen hemen tüm kozmetik ürünleri satan mağazalarda zorlanmadan bu maskarayı bulabilirsiniz. En iyi maskaralar arasında sayılabilecek bu maskara kendine özel fırçası sayesinde neredeyse tüm kirpikleri kaldırma gücüne sahiptir. Kıvrık ve yoğun kirpiklere sahip olmak için bu maskarayı tercih edebilirsiniz. Push Up Drama isminin hakkını ciddi manada veren bir maskara. En iyi maskara 2019 listesine de girmiş duurumda. Şanı 2020 de de hala devam ediyor.

2. Maybelline New York Snapscara

Bu rimelin en önemli özelliği uygulama esnasında ve sonrasında asla kirpiklerinizde topaklanma yapmamasıdır. Kirpiklerinize anında uzatan ve hacimli görünmesini sağlar. Üstelik çıkartırken de sizi asla uğraştırmaz, kolayca temizlenir. Çok tercih edilen bu rimelin yalnızca siyah değil mürdüm ile mavi renkleri de mevcuttur. En iyi maskaralar 2018 yılı sıralamasında ilk sıraya giren rimellerden biridir. 

3. Mac Extended Play Lash

En iyi maskara listesinin başında bulunan Mac’in kirpikleri tek tek ayırmayı sağlayan bu rimelinin en beğenilen özelliği waterproof olmasıdır. Uzun ve ince bir fırçaya sahip olduğu için uygulanışı oldukça kolaydır. Gün içerisinde kalıcılığını uzun süre koruyan bu rimel alt kirpiklerde de çok etkilidir. Bu dillere destan maskarının da en iyi maskaralar 2018 yılı içinde fazlaca rakibi çıkmış olsa da, Extended yerini hala korumaktadır. 

4. Diorshow Pump’N’ Volume

En iyi maskaralar deyince ilk akla gelen rimellerden bir tanesidir. Takma kirpik etkisi yaratan bu maskara ile hayalinizdeki hacimli ve uzun kirpiklere kavuşabilirsiniz. Rimelin bulunduğu tüpü sıkmanız halinde ultra hacim elde etmiş olacaksınız. Bu sayede formülü yumuşatarak fırçayı kremsi yapıda olan ürün ile doldurabilirsiniz. Uygulama aşamasına geçildiğinde ise ekstra hacim ile karşılaşacaksınız. Tüm özel gün ve davetler için en uygun maskaralardan bir tanesidir. En iyi maskaralar 2019 listesini adeta sallayan bir rimeldir. 

5. Nars Climax

 Esnek ve hafif fırçası ile topak topak bir görünüm oluşmasını engelleyen rimel hafif bir dokunuşta bile uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlayacaktır. Yoğun siyah pingemente sahip olması kirpiklerinizin daha belirgin görünmesini sağlayacaktır. Asla topaklanma ya da bulaşma sorunu yaşamadan rahatlıkla kullanabileceğiniz bir maskaradır.

6. Lancome Monsieur Big

Büyük fırçası ile tüm kirpiklerinizi kolaylıkla kavrayan bu rimel hacim ve siyahlık kazanmanız için birebirdir. Hem günlük kullanıma hem de özen günlerde kullanmaya müsaittir. Bakışlarınıza biraz dramatiklik katmak isterseniz kesinlikle bu rimeli tercih etmelisiniz. Temizleme işlemi sırasında da çok zorluk yaşamayacaksınız.

7. Victoria Beckham & Estee Lauder

Hem alt hem de üst kirpiklerinizin kökten uca uzun ve hacimli yapmak için tasarlanan bu rimel Victoria Beckham’ın imzasını taşımaktadır. Zaten onun bakışlarınızı onun bakışları gibi yapmayı hedeflemektedir. İnce ve uzun fırçası sayesinde en kısa kirpikleri bile hacimli hale getirebiliyor. Beckham’ın güzelliği rimeline de yansıdı ve bu rimek en iyi maskaraalar 2019 listesine girmeyi başardı!

8. Maybelline Last Sensational

Maybelline ürünlerinin neredeyse tamamı maskara konusunda oldukça başarılı. Maybelline Last Sensational ile kökten uca tüm kirpiklerin hacimli ve yoğun görünmesini sağlıyor. Doğru uygulandığı takdirde takma kirpikten ayırt etmek oldukça güç olacaktır. Tek dezavantajı ise temizleme işleminin diğer maskaralara nazaran biraz daha zor olması. Onun haricinde neredeyse tüm kirpik tipleri için uygun ve istenilen hacmi sağlayan uygun fiyatlı bir rimel. 

9. L’ oreal Paris ’in Paradise

Bu maskara piyasaya sürüldüğünden beri birçok kişinin favori maskarası haline gelmiştir. Fırçasının bombeli yapısı sayesinde kirpiklerinizin hacimli hale gelmesi çok zaman almıyor. Eğer daha önce hiç kullanmadıysanız mutlaka denemenizi öneriyor ve memnun kalacağınızın garantisini verebiliyoruz. Üstelik hemen hemen tüm mağazalarda bulabilirsiniz. 

10. Essense I Love Extreme Crazy Volume

Eğer hacimli kirpikler nasıl yapılır sorusunun cevabını arıyorsanız bu maskara sizin için en iyi çözüm olacaktır. Hem siyah hem de aşırı hacimli kirpiklere kavuşmanızı sağlayan bu rimel birçok blogger ve ünlünün favorisidir. XXL fırçası ile hayallerinizdeki hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz. Bu rimel en iyi maskaralar listemizde en uygun fiyatlı üründür. 

11. Clinique High Impact

Göz makyajına çok önem verenlerdenseniz kirpiklerinizin ön plana çıkması için gönül rahatlığı ile bu maskarayı tercih edebilirsiniz. Daha çok günlük kullanıma uygun olan bu ürün kirpiklerinizin hacimli görüşüne sahip olmasını sağlayacaktır. Dolgun fırçası sayesinde uygulama esnasında kolaylık sağlar.

12. Revlon Ultimate All In One

En iyi maskaralar listemizin diğer bir ürünü olan bu rimel süper hacimli kirpiklere kavuşulması amacı ile tasarlanmıştır. En küçük kirpiklere bile ulaşabilen kaliteli bir üründür. Önceliğiniz kolay uygulanıyor olması ve hacim vermesi ise bu maskarayı deneyebilirsiniz.

13. YSL Beauty The Stock

Genellikle kum saatine benzetilen kıl fırçası sayesinde şok edici bir hacim etkisine sahiptir. Kolay uygulanıyor olmasının yanı sıra asla topaklanmaya müsaade etmiyor. Gün boyu kalıcı etkisi ile en iyi maskaralar arasında olan bu ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz.

14. Tarte Maneater Voluptuous

Uyguladığınız anda kirpiklerinizi hem uzatan hem kıvıran hem de hacimli bir görünüm elde etmenizi sağlayan harika bir maskara! Göz rahatsızlık hissi vermeyen bir rimel arıyorsanız vakit kaybetmeden denemelisiniz.

15. Benefit BadGal Bang! Volumizing

 

Eğer uzun süre etkisini sürdürecek bir rimel arayışındaysanız kesinlikle Benefit’in bu ürününü denemelisiniz.  En iyi maskaralar listemizin en uzun kalıcılık sağlayan bu ürünü 36 saat boyunca kalıcı olmayı vaat ediyor. Gün boyu hacimli ve uzun kirpiklere kavuşmanızı sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!