featured

Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Yöntemler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski sevgili herkesin hayatını karıştıran bir kişidir. Fakat hayatınız içi ne kadar önemli olup olmadığına yine bir tek siz karar verebilirsiniz. Bir kişiyi önemli ya da önemsiz hale getirmek sizin elinizdedir. Ya önemli hale getirip hayatınızı karıştırırsınız ya da önemsiz olduğunu düşünüp yeni başlangıçlar yaparsınız. Tercihi verecek olan kişi sizsiniz.

Bu yüzden de eski sevgili denince korkulması gereken bir durumun oluşup oluşmaması sizin düşüncelerinizdendir. Bazı eski sevgililerle dost kalınabilir. Bu yüzden de korkulacak bir durum oluşmaya bilir fakat bazıları ile yarım kalmışlıklar olabilir. Bu da her defasında can yakabilir. Bunun önüne geçebilmek ve eski sevgiliyi unutmak için yöntemler mevcuttur.

Yeni Hobiler Edinin

rahatlamasını, odak noktasını değişmesini, bir şeylerle eğlenince farklı şeyler yapabilme isteğinin artmasını ve kendine olan güveninin gelmesini sağlayacaktır.

Farklı Arkadaş Gruplarına Dâhil Olun

Eski sevgiliyi unutmak zor olsa da özellikle farklı insanlarla tanışma onlarla iletişimi geçme bakış açısı ve vizyonu arttıracaktır. Farklı insanlar ile görüşerek onların yaşan şekillerini öğrenebilir, kendinize uygun olanları yapabilir ve aslında çevrenizde farklı insanlarında olduğunu ve kendi ayaklarınızın üzerinde çok da güzel durabileceğinizi kendinize kanıtlayabilirsiniz. Böylelikle kendinize olan güveninizde artacaktır.

Seyahatlerinizi Arttırın

Seyahat olanaklarınızı arttırmak yeni yerler görmek kafanızın dağılmasına ve kendinize olan güvenininiz artmasına neden olacaktır. Çünkü bu sayede siz kendi kendinize de yetebileceğinizi görebilmektesiniz. Ne olursa olsun ayağa tekrardan kalkıp odak noktalarınızı değiştirip belki de hayat tarzınızı da değiştirmenizi sağlayabilir.

İşinize Odaklanın

Odak noktanızı tamimiyle işinize vermek hem işteki başarınızı arttıracağı gibi hem de kafanızın dağılmasına destek verecektir. Özellikle eski sevgilinin hayatınızı mahvetmesi durumunda size en iyi gelecek şeylerden birini yapmanın yolu işinize odaklanıp başarınızı arttırmaktır.

Spor Yapın

Spor yapmak hem fiziksel hem de ruhsal doygunluk sağlayacaktır. Bağımlılık yaptığı ve mutluluk hormonunu da arttırdığı düşünüldüğünde spor yapmak oldukça rahatlatıcı bir unutma yöntemidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!