featured

HAARP Nedir? HAARP Silahının Bilinen Etkileri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HARP Nedir? 

Türkçe karşılığı; “Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı” olan HARP, Amerika’nın Alaska eyaletinde kurulmuş olan bilimsel bir projedir.

Fikir babasının Sırp asıllı Amerikan elektro fizikçi Nikola Tesla olduğu bilinmektedir. Nikola Tesla bu projeyi Hidrosferde yüksek enerji çıkışları ile iyonosferin ısıtılması ve bunlar üzerinde ufak oynamalar yaparak etkilerini incelemek için başlatmıştır.

10 Gigawatt Gücünde Bir Canavar

HAARP projesi yaydığı frekanslar 10 Gigawatt’a kadar çıkarılabileceği açıklanmaktadır. Bu yüksek enerji ile dünyadaki en büyük radyo vericisi unvanını da elinde bulundurmaktadır. Merkezin 1 saat boyunca aralıksız çalışması durumundaysa Hiroşima’ya atılan atom bombası kadar enerji çıktığı öngörülür.

Nikola Tesla bu projesi ile elektriğin kablolar vasıtasıyla değil de radyo frekansları üzerinden iletilmesini sağlayan akımı da geliştirmiştir. Ancak bu önemli gelişmeler birilerini rahatsız etmiş ki Nikola Tesla bir otel odasında ölü bulunmuştur. Nikola Tesla bulunduğu zaman kendisine ait olan HAARP projesinin detaylarının yazılı olduğu defteri bulunamamıştır.

Haarp Sivil Halktan Saklanıyor

HAARP’ın bulunduğu yer Alaska Gakona ’da askeri üssün yakınlarında bulunan ve özel yetkililer hariç kimsenin giremediği bir yerde kurulmuştur. Peki, bu kadar uç yerde kurulmasının sebebi nedir diye soracak olursanız hemen açıklayalım; Alaska dünyadaki elektromanyetik dalgaların özel bir kesişim bölgesinde bulunmasıdır. Bu sayede elektromanyetik dalgalara kolay bir şekilde müdahale edilebilmektedir. Bir diğer sebebiyse korunması kolay ve görülecek kadar yakın olmamasıdır.

ABD San Andreas fay hattında meydana gelecek depremlerin kendilerine çok büyük ölçüde ekonomik zarar uğratacağını bildiği için fay hattında ki değişimleri izleyerek gerçekleşecek depremlerin elektromanyetik dalgalar ile artan basıncı değişik noktalardan patlatarak büyük depremleri küçük depremler haline getirmenin yolunu bulmuştu.

Haarp, Komplo Teorisinin En Çok Üretildiği Silah

Bu nedenle HAARP ile ilgili birçok teori ortaya atıldı. Japonya’daki deprem ve ardından gelen tsunami’nin HAARP ile yapıldığı söylenmektedir. ABD bu deneyleri Avustralya dışında Marmara’da da denediği iddia edilmektedir. Özellikle 17 Ağustos 1999 depreminin ABD tarafından HAARP projesi ile gerçekleştirdiği günümüzde hala teori olarak kalmaktadır.

Peki, neden bu konu araştırılmıyor derseniz 2011 ve 2013 yıllarında en çok sansüre uğrayan haber olarak HAARP 7. ve 5. sırada yer aldı.

HAARP Silahının Bilinen Etkileri Şunlardır

Deprem yaratabilir.Okyanustaki dalgaları kontrol edebilir.İklimleri değiştirebilir.Kutupları eritebilir.Ozon tabaksı üzerinde değişiklikler yapabilir.Tüm dünya genelinde ABD ordusu dışında tüm iletişimi kesebilir.Silah, enerji kuşaklarını kontrol ederek insan biyolojisini ve beynini etkileyebilir.Radyasyon yaymadan termonükleer patlama gerçekleştirebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!