featured

Hamile Kadının Cesareti Dudak Uçuklattı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamile olduğunu öğrenen anne adayları kuşkusuz ileri derecede mutlu olurlar. Emily Mueller de hamile olduğunu öğrendiğinde oldukça çok sevinenlerden biri oldu. Fakat Emily Mueller hamile olduktan sonra farklı bir hikaye ile gündeme geldi. Emily, hamile iken arılarla ve yılanlarla hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Tabi bunun için önce doktorlardan izin aldı.

YouTube video

Arı Yetiştiricisi Emily’nin Hüzünlü Hikayesi!

Emily Mueller’in hem kendisi hem de babası arı yetiştiricisiydi. Bu yüzden genç kadın arılardan korkan birisi değildi. Zaten lakabı da arılara fısıldayan kadın idi. Önceden bir düşük yapan Emily, bir kez daha hamile kalmıştı ve bu hamileliğinde ise her şey yolunda gidiyordu.

Hamile Kadın Arılarla ve Yılanlarla Fotoğraf Çektirdi!

Hamile olduğu dönemde arılarla ve yılanlarla fotoğraf çektirerek bu özel anlarını geleceğe taşımak isteyen genç kadın, bir fotoğrafçıyı aradı. 33 yaşında olan anne adayı Emily, karnının üzerine 20 binden fazla arı konsun istedi. Fotoğraf çekiminden önce arıları besleyerek arıların kendisini sokmasını önledi.

Arıların karnının üzerinde toplanmasını sağlayabilmek içinde kraliçe arıyı bir konserve kutusuna koydu. Doktorlardan da izin alan Emily arılarla ve yılanlarla fotoğraf çektirdi. Aynı gün yılanlarla da cesur pozlar verdi. Fotoğraf çekiminde piton yılanı kullanıldı.

Kısa bir sürede sosyal medyada gündeme oturan ve popüler olan Emily, her şey normal gitmesine rağmen doğumuna 6 gün kala düşük yaptı. Çocuğunu kaybetti. Bebeğin düşmesi ile ilgili neden ise henüz bilinmiyor. Genç kadın bu olaydan sonra üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Peki siz hamile olsanız böyle bir şey yapar mıydınız?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!