featured

İdeal Bir Gardropta Olması Gerekenler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modasız Parçalar

Kadınların giyinmeyi, kendine bakmayı sevdiği yadsınamayacak bir gerçek. Peki, bir kadının dolabında olması gerekenler nelerdir? Modası hiç geçmeyen ve her zaman el altında bulunması gereken parçalar başı çeker, öncelikle siyah bir pantolon olmazsa olmazdır. Günlük hayatta, işte, özel günlerde farklı şekillerde kombinleyerek kullanabileceğiniz siyah pantolonlar yediden yetmişe her kadının dolabında yerini almalıdır.

Deri cekette şık bir kadının dolabında olması gerekenler arasındadır. Spor bir tarz yaratırken kullanılabileceği gibi gece kıyafetlerinede uygun şekilde kombinlenebilecek sade ve şık deri ceketler mutlaka dolapta olmalıdır.

Şık ve Rahat

Bir kadının dolabında olması gerekenler arasında beyaz gömlekte önemlidir. Kesimi fark etmeksizin her şekilde kolaylıkla kombinleyip giyilebilen bir beyaz gömlek hayatın her alanında ihtiyaç duyacağınız parçadır.

Bisiklet yaka veya v yaka tişörtlerde olmazsa olmazlar arasındadır mevsim geçişlerinde ne giyeceğim derdine yardımcı olan bu tişörtlerle şıklığı ve rahatlığı aynı anda yakalamak mümkün.

ki o da kalem etek ve elbiselerdir. Renk tercihi giyinme zevkinize kalmakla beraber oldukça kurtarıcı olan düz renk kalem etek, elbise iş hayatında, günlük hayatta ve özel davetlerde kolayca kombileyebileceğiniz parçalardandır.

Hem Günlük Hem Davetlik Parçalar

Siyah taytsız bir dolap düşünülemez elbette. Gerek spor ayakkabılarla gerek bot ve çizmelerle birleştirilip giyilebilen siyah taytlar; geniş kazaklar ve günümüz modası boyfriend kot ceketlerle de rahatlıkla kombinlenip günlük şıklığınızı tamamlar. Darı, ispanyolu, boru paçası, şortu her birine ayrı hayran olunan kot pantolonun olmadığı dolap olmaz elbette. Kısa sürede hazırlanmada tercih edilen ilk parça olan kot pantolonlarda dolapların mihenk taşlarındandır.

Kazaklarla Kış Şıklığını Yakalayın

Kış şıklığının başrol oyuncu olan, şık bir kadının dolabında olması gerekenler arasında bir adım öne çıkan rengârenk balıkçı yaka kazakları unutmak olmaz. Etekten pantolona kadar her parçayla uyum sağlayan balıkçı yaka kazaklarla kış günlerinde ne giysem derdine son. Biraz pahalı olmasına karşın şıklıkta zirveyi bulacak bir stiletto ve çantada mutlaka dolaplardaki yerini almalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!