featured

Marvel Sinematik Evreni’nin Yeni Dizileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marvel Sinematik Evreni yalnızca filmlerden oluşmamakta hatta oldukça geniş kapsamlı bir skalaya sahip bir platformdur. Aynı evrende geçen ve yolları bir şekilde ana süper kahramanlarla kesişen ve dizilerde hayat bulan süper kahramanlar da mevcut.

Marvel evrenini daha iyi anlamak ve çizgi romanlardan sinematik evrene intikal etmeyi başarmış tüm karakterleri tanımak adına bu dizilere göz atmanızda fayda vardır.

Üstelik Avengers; Endgame’in ardından alışık olduğumuz ana karakterlerden bazılarını da diziler aracılığıyla yeniden görebileceğiz. İşte Marvel’ın merakla beklenen dizileri.

BEKLENEN MARVEL SİNEMATİK EVRENİ‘NİN YENİ DİZİLERİ

WANDAVISION

Marvel Sinematik Evreni’nin Yeni Dizilerinden biri de WANDAVISION. 2021 yılında yayınlanacak olan bu yeni dizide Avengers’tan tanıdığımız Scarlett Witch karakteri Wanda ile Vision’ın ortak maceralarına göz atacağız. Avengers serisinde de aşk yaşamaya başlayan bu iki ana süper kahramanın aşklarını ve birlikte atıldıkları yeni maceraları ekrana taşıyacak olan Marvel, dizinin şimdiden oldukça iddialı olduğunu duyuruyor.

bir dizi ile ekranlara geri dönmeyi planlıyor. Thor’un üvey kardeşi olan ve babası tarafından sevilmediğini daima dile getiren Loki, kardeşi Thor ile çatışma halindeydi.

Kötü karakterler arasında yerini almış olan Loki’nin insani yönünün de olduğu son filmlerle birlikte tescillenmiş oldu. Loki kardeşi Thor’u ve biricik gezegeni Asgard’ı her şeyden çok sevdiğini Thanos’a karşı verdikleri mücadelede gösterdi.

Marvel tarafından çekilen bu yeni dizide Loki’yi daha yakından tanıyacağız.

HAWKEYE

Hawkeye da Avengers serisinden aşina olduğumuz oldukça güçlü bir karakter. Bu sebepten hayatı Marvel tarafından yeni çekilen dizide anlatılmaya devam edecek.

2021 yılında ekranlara merhaba diyecek bu yeni dizide de Hawkeye’ın Avengers Infinity War’dan sonra geçirdiği 5 seneye odaklanılacak.

Süper güçleri ve ileri teknoloji ekipmanları olmayan bu kahramanın okçulukta ne kadar uzmanlaştığını ve bu seviyeye nasıl geldiğini de göreceğiz. Üstelik dizide Hawkeye’ın Kate Bishop’u okçu olarak eğitmesi de ana konulardan biri olacak.

THE FALCON AND WINTER SOLDIER

Marvel Evreni denince akla gelen önemli karakterlerden ikisi The Falcon ve Winter Soldier da bir dizide yeniden hayat buluyor.

2020 yılında ekranlara gelecek bu yeni yapımda ikilinin macera dolu hayatları anlatılacak ve aynı zamanda bu ikiliyi bekleyen yeni maceralar da konu edilecek.

Captain America: Winter Soldier filminden aşina olduğumuz Bruce karakteri ve Captain America’nın kalkanına sahip olan The Falcon, Marvel sevenleri memnun edeceğe benziyor.

WHAT IF..?

Marvel tarafından animasyon türünde bir dizi olarak planlanan ve 2021 yılında ekrana gelecek olan What IF..? oldukça enteresan bir yapım olma özelliğini taşıyor.

Avengers serisinden aşina olduğumuz kahramanların sesinin de kullanılacağı bu yeni dizide evrenin farklı hikayelerine doğru yola çıkacağız.

Yeni boyutlar hakkında çarpıcı sahnelere sahip olacak olan dizide evrenin alternatif olaylarını göreceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!