featured

Online Resim Kursu: Eda Demirci Art

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eda Demirci Art eğitim hayatını yurtiçi ve yurtdışında donanımlı bir şekilde tamamlamış ve uzun senelerdir sanatı hayatına almak isteyen kişiler için bu donanımlarını paylaşmaktadır. Özel resim dersleri ile birebirde öğrenmenin ayrıcalığını tadarken aynı zamanda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Resmin bütün dalları hakkında bilgiye sahip olan eğitmenimiz ile birlikte emin adımlar atabilirsiniz. Pandemiye kadar İstanbul Beyoğlu’nda bulunan atölyesinde fiziksel olarak her yaştan öğrencileri bulunan Eda Demirci Art Resim Atölyesi pandemi koşullarıyla birlikte derslerini ve çalışmalarını online olarak sürdürmektedir.

Ruh Özgürleştikçe Resim Soyutlaşır

Pandemiyle birlikte artık birçoğumuzun gerek deşarj olmak gerekse bir şeyler üretip hayata iz bırakmak adına sanatın farklı dallarıyla ilişkilerimiz kuvvetlenmiştir. Bu sebeple eğer siz de bir yerden başlamayı veya yeni heyecanlar, hobiler edinmeyi düşünüyorsunuz Eda Demirci Art ile iletişime geçebilirsiniz.

Özel resim dersleri belirttiğimiz gibi iş veya ev temponuza artı bir efor gerektirmeden en rahat olduğunuz ortamdan yani evinizde online bir şekilde alabilirsiniz. Böylece resim dersi almak için il veya ülke gibi sorunsal faktörler ortadan kalkmaktadır. Aynı zamanda resim dersleri karşılıklı müsaitlik doğrultusunda çoğunlukla sizin uygun olduğunuz vakitlerde koordine edilmektedir. Zoom programı üzerinden gerçekleştirilen derslere eğitmenimiz iki kamera ile bağlanarak ve her çalışmayı sizinle aşama aşama aynı anda yaparak sizin için öğrenmenin kolay yollarını üretmiştir.

Resim yapmak sanılanın aksine doğuştan bir yetenek gerektirmez. Alacağınız resim derslerini birebir ve hazırlanacak olan size özel plan ile çok daha verimli hale getirebilirsiniz. Ayrıca resim dersi almak için bir yaş sınırlaması yoktur. Eda Demirci Art ile 05 yaştan başlayarak yetişkinlere kadar dünyanın her tarafından resim derslerini online bir şekilde alarak sınırları ve soru işaretlerini ortadan kaldıran sanatsever bir kitle mevcuttur.

Siz de hayatınıza renk katmak ve yeni serüvenlere atılmak için hiç beklemeyin ve hemen iletişime geçin. Daha detaylı bilgiye www.edademirciart.com web sitesi üzerinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!