featured

PS Vita ya da PSP Tekrar Sahalara Mı Geliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sony’nin geçen haftalarda aldığı bir patent tekrar el konsollarının üretilmesi konusunda söylentilere sebep oldu. Sony şirketi Nintendo Wii ile el konsolu konusunda bir pazar rekabetine girebilir.

Sony yeni patent hamlesi yeni bir el konsolu geleceğine dair sinyaller vermeye başladı. Sony’nin yeni aldığı patent el konsolları için olan bir kartuş patenti, patent 5 Kasım 19 Tarihinde Brezilya’da INPI tarafından yayınlanarak onaylandı.

Yeni alından bu patent tam olarak bir detay içermese de açıklamasında “ Veri Kayıt ve Depolama Cihazı” olarak geçiyor, bu patent görüntüsü açısından PS Vita’nın oyun kartlarına ya da PSP’nin UMD Kartına benzetiliyor.

gözüküyor

Patenti alınan ürün, Sony Interactive Entertaiment’ın sanat tasarımcısı olan Yujin Morisawa tarafından icat edildi, bunların yanı sıra depolama aygıtının, Playstation 5 geliştirici kiti ile aynı kurum tarafından patentlenmesi de dikkat çekici.

Sony En Son Konsolunu 8 Yıl Önce Çıkarttı!

Patenti yeni alınan bu kartuş PS5 veya PS4 için de bir eklenti olabilir ancak, Sony’nin en son çıkarttığı el konsolu 8 Yıl öncesine ait bu durumdan dolayı Nintendo Switch ile bir rekabete girmek için el konsolu konusunda adım atması olası.

PS5 İçin Bir Eklenti Olabilir Mi?

Sony daha önceden Playstation Vita’nın devamının gelmeyeceğini duyursa da, devam olarak değil ama yenilik olarak bir konsol gelme olasılığı oldukça yüksek. Sony, yeni nesil konsolu Playstation 5’in önümüzdeki yılın sonlarında çıkacağını belirtmişti belki de PS5 çıktıktan sonra öğreneceğimiz bir eklenti de olabilir bu patent. İlginizi Çekebilir: Dünyanın İlk Kavisli 240 Hz Oyun Monitörü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!