featured

Rüyada Araba Sürmek Ne Anlama Geliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yediden yetmişe herkes rüya görmektedir. Peki, gördüğünüz rüyanın ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Gördüğünüz rüya acaba hayra mı yoruluyor yoksa şerre mi?  Tüm bu soruların cevabını sizlere vermeye çalışıyoruz. Bugün, rüyada araba sürmek rüyasını gördüyseniz ve ne anlama geldiğini bilmiyorsanız eğer, okumaya devam edin. 

Uykudan aniden uyandınız, rüyada araba kullandığını gördünüz. Bu durum sizi endişelendirmeye başladı. Rüyada araba sürmek yada rüyada araba görmek ne anlama geliyor? Rüyada araba sürdüğümü gördüm bu ne demek? gibi soruların cevabını aramaya başladınız. Artık aramaya son. Biz sizler için rüyada araba görmenin tabirini araştırdık. Rüyada araba sürdüğümü görmek ne anlama gelir ?

Rüyada Araba Sürmek Nasıl Tabir Edilir ?

Rüyada araba sürmek hayra yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kişi hayatta önemli başarılar elde edebilir, iş hayatında da kademe atlayabilir. Zenginleşmek olarak yorumlanan bu rüya, iş hayatında atılacak olan iyi adımlara, diğer rakiplerini geride bırakmaya ve daha çok para kazanmaya işaret eder. Birde rüyada beyaz araba görmek kısmet diye yorumlanır. Ayrıca arabayı geri geri sürmek ise bir konu hakkında gereksiz uğraştığınıza delalet eder.

Başka bir rivayete göre rüyasında araba gören kişi ev değişikliği yapabilir. Giriştiği tüm işlerde elde ettiği başarılar sayesinde çevresi tarafından kolaylıkla tanınacaktır. Rüyasında araba gören kişi kalabalık ortamlara girebilir, iş ortaklıkları gerçekleştirebilir. Eğer rüyayı gören kişi evli değilse, kısa zamanda nişanlanabilir ya da evlenebilir. 

Rüyada araba kullandığını gören kişi başarılı bir eğitim hayatı geçirebilir. Rüyayı gören kişi eğer evliyse eşi ile arasında ki problemlerin geçeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi ailece bir yere gidebileceği ve orada kalabileceği şeklinde yorumlanabilir. 

Ayrıca başka rüya yorumcuları tarafından da rüyada araba sürmek, rüyayı gören kişinin yeni insanlarla tanışacağı ve yeni yerler göreceği anlamına gelebilir. Rüya sahibi eğer ticaretle uğraşan biriyse yapacağı işlerden büyük kar elde edebilir. 

Rüyada Araba Sürmek

Rüyada araba sürmek, rüyada araba sürdüğünü görmek rüyayı gören kişinin hayatındaki tüm sıkıntılara rağmen dik durmak ve yıkılmamak için çaba gösterdiğine delalet eder. Bazı rüya yorumcularına göre de rüyada araba kullandığını görmek, rüyayı gören kişinin erdem sahibi biri olacağına, oldukça yüksek makama terfi edeceğine, eğer iş alıyorsa iş bulacağına, insanların dikkatini üzerine çekeceğine delalet eder. Rüyada araba kullanan kişi parlak bir hayata adım atar. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada araba sürmek iyi bir iş hayatına giriş yapacağınıza işaret eder. Rüyayı gören kişi mevki makam sahibi olabilir ve iş hayatında bazı gelişmeler yaşayabilir. Rüyada araba gören kişi iş hayatında bazı eleştirilere maruz kalabilir bu eleştirileri sakin bir şekilde karşıladığı takdirde hiç bir sorun yaşamayacaktır. Rüyada araba sürdüğünü gören kişi her zaman dik durmaya çalışmalı hayatında olacak olumsuz olaylara karşı sakince bir tavır sergilemesi gerekir. Ayrıca rüyada arabayı gece kullanıyorsanızda sıkıntılı bir dönem geçirdiğiniz ancak yakında biteceği şeklinde tabir edilir.

Rüyada Arabaya Binmek

Rüyada arabaya bindiğini gören kişi eğer kendi işini icra ediyorsa iş hayatında büyük gelişmeler olacağına ve büyük paralar kazanacağınıza işaret eder. Eğer iş arıyorsanız yeni iş bulabilirsiniz. İş yerinizde beklemediğiniz bir mevkiye yükselebilirsiniz. Rüyada arabaya bindiğini görmek iş alanında gelişim göstereceğinize işaret eder. Eğer tanımadığınız biri tarafından zorla arabaya bindiriliyorsanız sevgiliniz veya eşinizle problem yaşayacağınıza işaret eder. 

Başka bir rivayete göre rüyada arabaya binmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır hayalini kurduğu ve çabaladığı şeyin kısa süre içerisinde gerçekleşeceğine işaret eder. Uzakta olan bir yakınından iyi bir haber alabilir. Eğer bekarsa hayırlı bir kısmet ile hiç beklemediği bir yerde tanışabilir. Bu rüyayı gören kişi aynı zamanda yolculuk da yapabilir. Bu yolculuk sonucunda da rüyayı gören kişi gittiği yerde kalarak yeni bir hayata adım atabilir. 

Rüyada Arabadan İnmek

Rüyada Arabadan İndiğini Görmek rüyayı gören kişinin gerek iş gerek ise aşk hayatında bazı gerilimler yaşayacağına işaret eder. Bu rüyayı gördüyseniz eğer iş alanında attığınız bazı adımlara dikkat etmeniz gerekiyor. Düşünmeden hareket ettiğiniz takdirde bazı hatalar yapabilirsiniz.Başka bir rüya yorumcusuna göre de rüyada arabadan indiğini gören kişi parasal konuda bazı zorluk çekebilir. Eğer arabadan zorla indirildiğinizi görüyorsanız çevrenizde bulunan en yakın arkadaşınızla bazı problemler yaşayacağınıza işaret eder. 

Başka bir rüya yorumcusunun tabirine göre rüyada arabadan indiğini gören kişi alacağı tüm kararlarda biraz daha emin adımlar atması gerekiyor. Düşüncesiz adımlar attığı takdirde bazı problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda yaşadığınız sorunların artış göstermemesi için aklınızda olan projeleri hayata geçirmek için biraz daha beklemeniz iyi düşünmeniz gerekiyor. Eğer rüyada zorla arabadan indirildiyseniz arkadaş ortamınızda da bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Rüyada Kaza Yapmış Araba

Rüyada kaza yapmış araba görmek, kesinlikle hayırlı bir olaya işarettir. Her ne kadar kaza yapmak şerre yorumlansa da rüyada kaza yapmış araba görmek rüyayı gören kişinin makam ve mevki sahibi olacağına işaret eder. Eğer kazayı kendiniz yaptıysanız yeni bir iş sahibi olacağınıza eğer işsizseniz yeni iş teklifi alacağınıza delalet eder. Eğer rüyanızda kaza yapmış araba da yaralı bir yakınınızı görürseniz kısa zaman içerisinde çevrenizde olan yakın birinden neşeli bir haber alacağınıza işaret eder. 

Başka bir rüya yorumuna göre Rüyada kaza yapmış araba görmek iş hayatında yeni kıdem alacağınıza ya da eğitim hayatınızda daha başarılı olacağınıza işaret eder. Eğer rüyada kazayı siz yapıyorsanız eğer üst mevkinizde bulunan biri tarafından tebrik edilebilir yeni başarılara imza atabilirsiniz. Her ne kadar kaza yapmak kötü bir durum olarak nitelendirilse de aslında oldukça olumlu bir yorumdur. 

Rüyada Araba Altında Kalmak

Rüyada araba altında kaldığını gören kişi zengin olacağına işaret edilir. Aynı zamanda yüklü bir yerden para geleceğine ya da yüklü bir miras kalacağına delalet eder. Rüyasında araba altında kaldığını gören kişi maddi yönden zorluk çekmez iş hayatında da yeni başarılara adım atabilir. Başka bir rivayete göre iş hayatında yeni kıdem alabilir, kazancını artırabilir. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada araba altında kalmak rüyayı gören kişinin maddi durumunun giderek iyi olacağına, iş hayatında yeni başarılara imza atacağına delalet eder. Rüyasında araba altında kalan kişi maddi yönden de hiç bir zorluk çekmez. İş hayatında yeni kıdem alabilir ve kazancında artış gösterebilir. Rüyada araba altında kalmak iyi bir şekilde yorumlanır. 

Rüyada Araba Kovalamak 

Rüyada araba kovaladığını gören kişi eğer işsiz se iş bulur, eğer işi varsa da iş hayatında yeni kıdem alabilir. Rüyada araba kovalamak olumlu olarak rivayet edilir. Arabayı kovalayıp eğer yetişirseniz, istediğiniz bir şeye kısa sürede ulaşacağınıza eğer kovalayıp da yetişemezseniz istediğiniz şeyin bir süre daha erteleneceğine işaret eder. 

Başka bir rüya yorumuna göre rüyada araba kovalamak iş hayatında gelişime neden olur. Rüyayı gören kişinin bir sırrının ortaya çıkacağına delalet eder. Eğer rüyanızda araba kovaladığınızı gördüyseniz arkadaş çevreniz de ki gelişime neden olur. Eğer araba sizi kovalıyorsa iş hayatında bazı gerilemeler yaşayabilirsiniz. Bu duruma dikkat etmeniz gerekiyor. Rüyada eğer kelepir bir araba sizi kovalıyorsa hayatınıza yeni birinin gireceğine ve bu kişinin sizin tüm hayatınızı etkileyeceğine işaret eder. 

Rüyada Araba Sürmek (Gece) 

Rüyada arabayı gece sürmek, rüya sahibinin bazı bir takım korkular yaşadığına, şüphe duyduğu işler içerisine girmesine delalet eder. Rüyayı gören kişi kimsenin bilmesini, görmesini istemediği gizli bir takım işlere adım atabilir. Bu rüyayı gören kişi çevresindekilerin gönlünü almak için çaba göstermesi gerekiyor. Çünkü isteyerek ya da istemeyerek bu kişi bir kimseye zarar vermiş olabilir. Başka bir rüya yorumcusunun yorumuna göre eğer rüyada gece araba sürüyorsanız etrafınızdaki insanlardan soyutlanacaksınız. İş hayatında bazı sıkıntılı dönemlere girebilirsiniz. Başka bir rüya yorumcusuna göre de gecenin gündüze çıkmasına bakılarak bu kötü günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine inanılır.

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada gece araba sürmek kötü olarak yorumlanabilir. Ekonomik yönden sıkıntı çekeceğinize delalet eder. İş hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İşten ayrılabilir ya da üstleriniz tarafından bazı eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Alacağınız eleştirileri sakin bir şekilde cevaplamak sizin kazanmanıza olanak sağlayacaktır. Eğer ters tepki verirseniz sorunlarınız daha da artış gösterebilir. Ya da tam tersine dönerek yeni iş teklifi alabilirsiniz. Alacağınız iş teklifini iyi değerlendirmeniz gerekiyor. 

Rüyada At Arabası Görmek 

Rüyada at arabası görmek rüyayı gören kişinin ya da bir yakınının sağlık sorunu yaşamasına işaret eder. Rüyayı gören kişi belirli bir hastalıklar veya kazadan dolayı hastaneye kaldırılabilir ve belirli bir süre burada kalmaya devam edecektir. Bu rüya, rüya yorumcuları tarafından sağlık problemleri olarak delalet edilir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda bir rahatsızlık ya da kaza geçirebilir. Yakın çevrenizden biri ameliyat olmak zorunda kalabilir. Rüyayı gören kişi bazı sıkıntılar yaşadıktan sonra daha huzurlu günler göreceğine işaret edilir. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada at arabası görmek rüyayı gören kişinin ya da en yakınının sağlık sorunu yaşanmasına işaret eder. Eğer rüyanızda at arabası gördüyseniz bazı hastalıklar yaşayabilir ya da kaza geçirebilirsiniz. Sağlık problemlerinizin üzerine düşmeli ve fazla vakit kaybetmeden önlemini almalısınız. Kısa zamanda ameliyat olabilirsiniz. Ya da bir yakınınızın ameliyat olmasına şahit olabilirsiniz. Tüm bu olayları sakin bir şekilde karşılayın. Gergin bir şekilde karşıladığınız takdirde bazı olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. 

Rüyada Renkli Araba Görmek 

Rüyada renkli araba görmek genellikle rüya da görülen arabanın rengine göre yorumlanır. Eğer rüyada siyah lüks araba görülmüşse, kısa zamanda iş hayatında yeni gelişmeler olacağına yeni bir kıdem alacağına işaret eder. Yani rüyada lüks araba iyi tabir edilir. Eğer rüyada sarı renk araba görülürse bu araba genellikle hastalıklar yaşanmasına ve mutsuzluk yaşanmasına işaret eder. Eğer rüyada kırmızı renkli araba görülürse bu rüya aşk hayatında gelişime işaret eder. Bu rüyayı gören kişi eğer bekarsa yeni biriyle tanışır eğer evliyse evlilik hayatında ki sorunları bir bir azalır. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada renkli araba görmek rüyada görülen arabanın rengine göre yorumlanmaktadır. Arabanın rengi nasılsa rüya ona göre yorumlanmaktadır. Diğer bir yoruma göre de renkli araba gördüğünü gören kişi yeni biriyle tanışır ve hayatında ciddi kararlar alacaktır. Alacağı ciddi kararlar önem arz etmektedir. Rüyada renkli araba gören kişinin rüyasında gördüğü araba renginden dolayı yorumlar da farklılık göstermektedir. 

Rüyada Araba Çalınması 

Rüyada arabasının çalındığını gören kişi kendisine ait olan önemli bir eşyayı kaybeder. Bu önemli eşya para, mal ve mülk olabilir. Maddi sıkıntılar ortaya çıkabilir. İş hayatınızda bazı problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda bazı gerilemeler yaşayabilirsiniz. Bu rüya bazı rüya yorumcuları tarafından rüyayı gören kişinin iş hayatında üstleri tarafından bir takım azar işiteceğine, yaptığı işlerde de başarısız olacağına delalet eder. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada araba çalınması bir eşyanızı kaybedeceğinize delalet eder. Eşyanızı, paranızı, malınızı ya da mülkünüzü kaybedebilirsiniz. Bazı maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu maddi sorunların geçmesi için biraz daha fazla çalışmanız gerekiyor. Fazla çalışmaktan kimseye zarar gelmez. Fazla çalıştığınız takdirde daha fazla kazanacak ve maddi sorunlarınızdan kurtulacaksınız. 

Rüyada Çocuk Arabası Görmek 

Rüyada çocuk arabası görmek, rüya sahibinin yakın zamanda ailesi ile bir görüşme yapacağının habercisidir. Rüyayı gören kişi ailesi ile görüşmek için ya da ailesi ile beraber başka bir sebepten ötürü yola çıkabilir. Bazı rüya yorumcularına göre bu rüya aile hayatına ve uzun bir yolculuğa işaret eder. Özellikle rüyasında çocuk arabası gören kişi rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Bu yolculuk rüya sahibine kazanç getirebilir. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada çocuk arabası görmek rüyayı gören kişinin yakın zamanda aile fertlerinden biriyle görüşme yapacağının habercisidir. Aile fertlerinden biriyle görüşme yaptığınız takdirde iş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni alacağınız kararlarla ilgili aile fertlerinizden birinin kararını alabilir onunla istişare yaparak alacağınız kararlarda emin adımlar atabilirsiniz. 

Rüyada Makam Arabası Görmek 

Rüyada makam arabası görmek rüyayı gören kişinin maddi durumunda büyük oranda bir gelişme olacağına işaret eder. Rüya yorumcuları tarafından rüyayı gören kişi eğer fakir ise yakın zamanda maddi durumunu iyi edecek olan bir insanla karşılaşır. Bu kişi bir devlet büyüğü ise lider ve hayırsever biri olabilir. Rüyayı gören kişi güçlü ve kuvvetli birinden büyük bir yardım görebilir. Rüyada makam arabası görmek rüya sahibinin herkes tarafından bilinen, tanınan bir kimsenin mahiyetine girmesine işaret edilir. Rüyada lüks araba sürmek yine aynı şekilde devletten yada nüfuzlu bir yerden gelecek destek anlamına gelir.

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada makam arabası gören kişinin maddi durumunda büyük oranda gelişme olabilir. Size bir miras kalabilir. Ailenizde bir büyük size önderlik ederek sizin emin adımlar atmanıza olanak sağlayabilir. Eğer unuttuğunuz bir borcunuz varsa bu rüyadan sonra karşınıza çıkabilir. Fazla geciktirmeden borcu ödediğiniz takdirde hiç bir problem yaşamayacaksınız. Rüyasında makam arabası gören kişinin herkes tarafından bilineceği ve tanınacağına delalet edilmektedir. Adınızı duyurmak isteyecekseniz, yeni kıdemler alabilir iş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. 

Rüyada El Arabası Görmek 

Rüyada el arabası görmek rüyayı gören kişinin daha çok çalışıp daha çok didinerek ekmeğini kazanması gerektiğine işaret eder. Rüyada el arabası görmek çok zorlu bir şekilde para kazanmaya işaret eder. Genel olarak rüyada el arabası görmek rüyayı gören kişinin maddi sıkıntı çekmesine işaret eder. Rüyada el arabası gören kişinin maddi anlamda çok zorlanacağı ve çevresi ile arasının çok bozulacağı bir dönem yaşayacağına delalet eder. Rüyada el arabası görmek her ne kadar olumlu olarak yorumlansa da kimi yorumcular tarafından olumsuz olarak yorumlanmaktadır. 

Rüyada el arabası gören kişi yalnız kalabilir. Kişinin arkadaşları ile arasının bozulmasına, aile hayatında yaşanacak olan kavgalara, tartışmalara ve sıkıntılara neden olabilir. Rüyada el arabası gören kişinin başına bazı musibetler gelebilir. Rüya sahibi iş hayatında bazı beklemediği olaylarla karşılaşabilir. İş Hayatında rakipleri tarafından ayağa kaldırılmak istenebilir. Diğer bir rüya yorumcusuna göre de yaşanan tüm sıkıntılardan sıyrılmaya olan borçlarını ödemeye ve üzüldükten sonra da tamam rahatlamaya işaret edebilir. Rüyada el arabası görmek iş hayatında bazı sıkıntılara neden olabilir. İş sıkıntılarından kurtulmak için biraz daha fazla çalışmanız ve yeni iş tekliflerine açık olmanız gerekiyor. Eğer iş tekliflerine kapalıysanız bu sizin hayatınızı olumsuz olarak etkileyecektir. 

Rüyada Arabanın Kapısını Görmek 

Rüyada arabanın kapısını gören kişi sağlam ve prestijli bir işe gireceğine işaret eder. Rüyada araba kapısı gören kişi hayatında bazı olumlu gelişmeler yaşayabilir. Bu tür rüyalar gören kişi iş hayatında doğrudan veya dolaylı olarak ilgilidir. Rüyada arabanın kapısını görmek, rüya sahibinin iş hayatında farklılıklar, yenilikler yaşayacağına işaret eder. Uzun zamandır aklında olan bir projeyi hayata geçireceği düşünülmektedir. Bu rüyayı gören kişi başarılı bir iş hayatına sahip olur. 

Rüyada arabanın kapısını gören kişi yeni bir işe başlayabilir. Bu iş hayalini kurduğu bir meslek olacaktır. Başarılı bir iş hayatına sahip olabilir. Yaptığı şeylere karşılık olarak kazandığı tüm güzel şeylerin devamı gelebilir. Arabanın bir parçasını görmek güzel şeylerin de bir kısmının meydana geleceğini ve kısa bir süre sonra devamının geleceğine işaret eder. Rüyada arabanın kapısını gören kişi genellikle çalışma hayatında yeni adımlar atar ve bunun sonucunda oldukça büyük bir başarı kazanacaktır. İş hayatında da yeni terfi alacağına delalet eder. 

Rüyada Araba Sürmek Psikolojik Olarak Anlamı 

Rüyada araba sürmek psikolojik olarak genel manada sıkıntı içerisinde olan kişiler tarafından görülmektedir. Psikolojik olarak zayıf bir dönem geçiren bazı kişiler bu rüyayı görebilir. Bu rüyanın anlamı olarak altında özgürlük ve sorumsuzluk ile ilgili konular yatar. Çünkü aslında araba sürmek özgürlüğün ve kolaylığın sembolüdür. Rüya sahibini gerçek hayatta sürekli engellenen, önüne durulan biri olabilir. Kişi tüm sıkıntılarından kurtulmak istiyor fakat kendisine kendisinden başka yardım edecek kişi bulamamaktadır. 

Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyada araba sürmenin psikolojik anlamı rüyayı gören kişinin araba sahibi olacağına, bu arabayı dilediği gibi kullanacağına ve uzaklara gideceğine delalet eder. Bu isteğinin altında ise evden, aileden uzaklaşmak, onları terk etmek, sorumluluklardan ve engellemelerden kaçma gibi nedenler yatmaktadır. Rüyada araba sürmek psikolojik olarak sıkıntıda olan kişilerin görebileceği bir rüya olarak da rivayet edilmektedir. Rüyada araba sürmek rüya yorumcusu tarafından anlamı olarak bütün sıkıntılara rağmen dik durmak zorunda olacağına ve tüm sıkıntılarından yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!