featured

Rüyada Kavga Etmek Ne Anlama Gelir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüya görmek bazen insana mutluluk verse de bazen de korkmasına ya da üzülmesine neden olur. Rüya görürken kendimizi sanki kısa film çekiyormuş gibi hissedebiliriz. Bilim adamları tarafından yapılan açıklamalara göre en uzun rüya süresi 7 saniyeymiş. Ne kadar şaşırtıcı değil mi? Okuhaber ekibi olarak bugün sizler  Rüyada Kavga Etmek Ne Anlama Gelir? sorusunun cevabını vermek istiyoruz. 

Rüyada kavga ettiğini görmek günümüzde olumsuz olarak yorumlansa da rüyayı gören kişinin o anki durumuna göre farklılık göstermektedir. Aslında burada önemli olan şey rüyanın diğer ayrıntılarıdır. Doğru ve objektif bir şekilde yorum yapılabilmesi için rüyada kavganın kiminle, nerede ve nasıl edildiğinin bilinmesi gerekir. Peki, rüyada kavga etmek ne demektir?  

Rüyada Kavga Etmek Ne Demektir?  

Rüyada kavga etmek bizim hem normal yaşantımızda hem de rüyamızda rahatsız eden bir durumdur. Rüyada Kavga Etmek Diyanet tarafından yapılan yorumlara bakıldığında, kavga edilen kişiyle normal hayatınızda da bir münakaşa yaşadığınız ya da yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Örneğin, rüyanızda kendinizle kavga ediyorsanız siz birisine yardım edeceksiniz anlamına geliyor. Eğer, başkasıyla kavga ettiğinizi görüyorsanız kavga ettiğiniz kişiye yardım edebilirsiniz. Eğer tanımadığınız biriyle kavga ediyorsanız o tanımadığınız kişi size yardım edebilir. 

Eğer rüyanızda bıçakla kavga ediyorsanız yapılacak rüya yorumu kullanılan alete göre farklılık gösterir. Rüyanızda eğer birini tartaklıyorsanız, saçını çekiyorsanız, tekme ya da tokat atıyorsanız bu durum o kişiye yardım edeceğiniz anlamına gelir. Rüyada bir toplumun ayağa kalkarak isyan etmesi ya da kavgaya tutuşması toplumda sorun yaşanacağı anlamına geliyor. 

Rüyada Akrabayla Kavga Etmek 

Rüyada akrabayla kavga ettiğini görmek, yakın gelecekte sosyal yaşantınızın şiddetli bir süre devam edeceğine delalet eder. Bu rüyayı gören kişinin sosyal hayatında bazı iniş ve çıkışlar yaşanabilir. Aile yaşantınızda sorunlar günden güne büyüyebilir. 

Rüyada Tanımadığınız Biriyle Kavga Etmek 

Rüyanızda yabancı biriyle kavga etmek, hayırlı bir kısmetle karşılaşacağınıza, yakın zamanda dünya evine gireceğinize işaret eder. Eğer kardeşinizle aranızda problem var ise sorunların çözüleceğine ve iş hayatınızda bir ortaklık kurulacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Eşiyle Kavga Etmek

Rüyada eşiyle kavga etmek, çevreniz tarafından mutlu haber almaya ve yaşam boyu şanslı olmaya işaret eder. Güvenilir bir aşk hayatına ve verilmiş sözlerin tutulacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre de eş ile kavga etmek maddi açıdan sıkıntıya düşmeye delalet ettiği gibi aile içerisinde yaşanacak olan huzursuzluğa da işaret eder. 

Rüyada Arkadaşla Kavga Etmek üyada Arkadaşla Kavga Etmek

Rüyada arkadaşla kavga etmek, genellikle yaşanacak olan gönül ilişkisine işaret eder. Uzun süredir beklenen bir mutluluğa ermeye ve hayırlı haberler almak şeklinde yorumlanabilir. Bu rüyayı gören kişinin kısa zamanda aşık olacağı düşünülebilir. 

Rüyada Kaynana İle Kavga Etmek

Rüyada kaynana ile kavga etmek, ev içerisinde yaşanan sorunların azalmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hem kendi ailesiyle hem de eşinin ailesiyle güzel ilişkiler kuracağı olarak tabir edilebilir. Eğer kavga esnasında fiziksel şiddet varsa, kaynananısa daha yakın olacağına, onun yaşadığı bir sıkıntısını derdini çözeceğine ya da hastaysa ona refakat edeceğine yorumlanabilir. 

Rüyada Sevgiliyle Kavga Etmek

Rüyada sevgiliyle kavga etmek rüyayı gören kişinin çok sevdiği ve bu rüyadan sonra daha da çok seveceği sevgilisiyle uzun ve neşe dolu bir hayat geçireceğine delalet eder. Uzun süreli ilişkisi olanların evlilik planları yapacağına, sevgilisi olmayanların da yeni biriyle tanışıp onu çok seveceğine işaret eder. 

Rüyada Anne İle Kavga Etmek

Rüyada anne ile kavga etmek, hayra alamet değil. Bu rüyayı gören kişinin hayatında büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder. Anne babası hayattayken kıymet bilmeyen kimselerin onlar öldükten sonra büyük pişmanlıklar duyacağına delalet eden rüya, anne babaya karşı davranışlarınıza çeki düzen vermenize ve hayır duası almak için uğraşmanız gerektiğinin bir belirtisidir. 

Rüyada Baba ile Kavga Etmek

Rüyada baba ile kavga etmek, çevresindeki kimseyi dinlemediği için özellikle parasal konularda bazı hatalar yapılmasına ve kişinin bütün hayatının etkilenmesinin alametidir. Rüyasında babasıyla kavga eden kişinin aile içerisinde bazı münakaşalara girer ve bencil davranışlar sergilerler.

Rüyada kavga etmek farklı kişiler tarafından farklı şekillerde yorumlandığından ötürü aslında pek olumlu bir rüyadır ya da olumsuz bir rüyadır diye birşey söylemek mümkün değildir. Eğer siz de yukarıda belirtilen kişiler dışında başka biriyle rüyanızda kavga ettiyseniz, yorum kısmından bize belirtebilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!