featured

Serenay Sarıkaya Ve Cem Yılmaz Arasındaki Aşk İddiaları Doğru Mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasındaki aşk iddiları doğru mu sorusunun cevabı gündeme bomba gibi düştü. Günlerdir sosyal medya platformlarında Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz arasında aşk yaşandığıyla ilgili konular yer alıyordu. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinin ayrılışlarının ardından, Cem Yılmaz 50. Alice oyun kutlamasına katılmıştı. Seranay Sarıkaya ile birlikte bir fotoğraf karesinde bir araya gelen Cem Yılmaz arasında, geçtiğimiz günlerde katıldığı bu kutlamanın hemen arkasından yeni bir aşkın doğduğu sözleri soysal medyada yankılanmaya başlamıştı.

Cem Yılmaz İle Serenay Sarıkaya Atina’da Görüntülendi

Sosyal medyada gündeme gelmelerinin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra ve en son birkaç gün önce Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya bir aynı karede tekrar yakalandılar. Birlikte aşk yaşadıkları iddia edilen ikili Yunanistan’ ın başkenti Atina sokaklarında gezerken beraber görüntülendiler. Atina’daki Türkler tarafından çekilen fotoğrafları medyaya sızdırılan ikilinin böylece aşk iddiaları kısmen de olsa doğru çıkmış oldu.

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın Atina’da birlikte görüntülendikleri bu kare sosyal medya platformlarında ve magazin sayfalarında kısa süre içerisinde hızla yayıldı. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz atina fotoğrafı birçok kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bu bir kare sosyal medyada paylaşılan ikilinin görüntüleri pek çok kişinin kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmış gibi görünüyor. Her ne kadar birlikte Atina’da görüntülenmiş olsalar da ikili tarafından henüz biirlikte aşk yaşadıklarıyla ilgili açıklama gelmedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!