featured

Son Teknolojiyle Donatılmış Akıllı Saat Huawei Watch GT 2

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huawei adı son dönemde oldukça sık duymaya başlamış olabilirsiniz. 10 Yıl önce bu kadar popüler olmayan teknoloji devi Huawei yaptığı ataklar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firmanın bu seferki teknolojik ürünü akıllı saat. Huawei Watch GT 2 içeriği ile dolu dolu geldiği biliniyor. 2 Farklı model ile piyasaya çıkacak ürün özellikleri ile kullanıcılara yüksek performans sunmayı hedefliyor.

Huawei Watch GT 2 Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı saat pazarında adından iyice söz ettirmeye başlayan firma çıkardığı son teknoloji ürün ile birlikte dikkatleri üzerine çekmişe benziyor. Huawei Watch GT 2 karşımıza 4 GB depolama alanı ile geliyor. Ürün ekranını sürekli elleseniz bile parmak izi kalmıyor. Özellikle bu konuda titiz olan teknoloji meraklıları için biçilmiş kaftan görevi görüyor.

Huawei Watch GT 2 GPS Özelliği

Cihaz içerdiği sensörler ile oldukça dikkat çekici duruma geliyor. İçerisinde kalp atışı hızını ölçen sensör, pusula, barometre, altimetre, jiroskop, ivme ölçer başta olmak üzere birçok sensör bulunduran cihaz kullanıcıların karşısına çıktı. Cihazda bulunan GPS olması büyük önem taşıdığı bir gerçek. Pil ömrü ile dikkat çeken cihaz GPS açıkken bile 25 saatten fazla pil ömrü sunuyor.

Huawei Watch GT 2 Batarya 

Akıllı saatlerin en büyük sorunlarından biri de batarya ömürleri olarak bilinir. Cihazda kullanılan bataryalar sayesinde 2 haftaya kadar cihazı herhangi bir şarj sorunu olmadan kullanılması söz konusu olmaktadır. Bu kadar yüksek kapasiteli batarya kullanımı kullanıcılarda akla birtakım sorular getirebilmektedir. Huawei Watch GT 2 kalın olabileceği gibi algıya kapılan kullanıcılar için şunu söylemek son derece doğru olacaktır. Piyasa da bulunan birçok cihazdan oldukça ince olan akıllı saat ultra ince tasarım yapısı ile dikkat çekiyor.

Huawei Watch GT 2 Uyku Süresi Hesaplama Özelliği

Cihazın özellikleri saymakla bitmiyor. Birçok kullanıcının aslında pek önemsemeyeceği fakat özellikle uykuya dikkat çeken kullanıcıların önemsediği bir uygulamada akıllı saatte mevcut. Cihaz uyku sürenizi takip edip kullanıcıya ne kadar verimli bir uyku geçirdiğini ve geçirmediğini söylüyor. Bu özellik sayesinde verimli bir uyku geçirmek mümkün olabilecek.

Huawei Watch GT 2 Kapasitesi 

Müzik sever kullanıcıların büyük ilgisini çekecek cihaz yüzlerce şarkıyı hafızasında tutabiliyor. Ayrıca müzik çalma özelliğin olması sebebi ile birçok kişi tarafından tercih edilecek gibi duruyor. Müzik çalma dışında içerisinde bulunan Bluetooth sayesinde görüşme yapılabiliyor.

Ülkemizde satışa sunulacak Huawei Watch GT 2 1499 TL civarında olması bekleniyor.

Özellikleri göz önünde bulundurulduğunda olduk ça iyi bir fiyatı olan cihazın ülkemizde ne kadar satacağı oldukça merak ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!