featured

Sonic Soak Temizlik Anlayışınızı Değiştirecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonic soak cihazları sayesinde artık daha hijyenik bir hayat süreceksiniz. Teknolojinin geldiği bu noktada temizlik anlayışları da farklı bir boyut kazanıyor. Süper sonik ses dalgaları ile inatçı lekelerin hücrelerine kadar girilebiliyor. Sağlanan titreşimler ile mikrop ve kire dair hiç bir şey kalmıyor.

Kıyafetlerimizi yıkamak tek başına yeterli gelmeyebilir. Bazı mikroplar tüm işlemelere rağmen giysilerimizde barınabilir. Bunun farkında olan uzmanlar geliştirdikleri bu cihaz ile daha steril bir temizlik sunuyor. Temizlenmesini istediğiniz bölgeyi belirleyin ve o alana gönderilecek olan mikro ses dalgaları ile nasıl bir temizlik gerçekleştiğini görün.

Etkili ve Tasarruflu Bir Çözüm

Su tasarrufunun önemi geçtiğimiz her gün daha da çok hissediliyor. Özellikle temizlik zamanlarında çok fazla su harcanıyor. Bunun önüne geçebilmek için hem devletler hem de teknoloji dünyası büyük önlemler alıyor. Yeni icatlar artık tasarruf odaklı geliştiriliyor.

Sonic Soak cihazları da su tasarrufu önünde en faydalı cihazlar arasında yer alıyor. Çok az bir su ve deterjan ile kıyafetlerinizde oluşan lekeleri çıkarmanıza olanak sağlıyor. Küçük boyutu sayesinde gittiniz her yere de götürebileceğiniz bu cihaz sayesinde hijyenik ve ekonomik temizlik yapabileceksiniz.

Birçok Maddeyi Temizleme Özelliği Var

Mikro ses dalgaları göndererek mikropları sizden uzaklaştıran cihaz sadece kıyafet temizliğinde kullanılmıyor. Günlük hayatta kullandığınız birçok eşyayı ve yiyeceği sterilize etmeniz mümkün. Gözlüğünüz, çocukların oyuncakları, sebzeler, meyveler ve elleriniz gibi hijyen sağlamak istediğiniz her alanda bu cihazı kullanabilirsiniz.

Kullandığınız eşyalarda hijyen sağlamak için uygulamanız gereken adımlar ise son derece kolay. Temizlenmesini istediğiniz eşyanızı ve cihazı aynı kap içerisine koyun. Çok bir su ve deterjan ekleyin ve cihazı çalıştırın. Kısa sürede alacağınız sonuç sizi tatmin edecektir.

YouTube video

Bazı kirleri temizlemek sünger ve deterjanlar için çok zor olabiliyor. Özellikle yağ kirleri için de sıcak su gerekebilir. Bu sıcaklığa ise elinizin dayanması oldukça güçtür. Fakat sonic temizlik sağlayan cihaz için bu temizlikler de son derece kolaydır.

Eğer deterjan ile temasınızda sağlık problemleri yaşıyor iseniz sizler için çok faydalı olacak bir teknolojik cihazdır. Hiçbir şekilde elinizi deterjana sürmeden zorlu lekelerden sonic soak ile kurtulabilirsiniz.

Sessizliğin Getirdiği Derin Temizlik

Çamaşır makinelerinin yüksek sesi herkesi rahatsız etmektedir. Son zamanlarda her ne kadar sessiz çalışan makineler çıkmış olsa da şuan için her ev de bu makineler bulunmuyor. Fakat her yere götürebileceğiniz bu minik cep temizlik makinesi hem sessiz hem de etkilidir.

Bir davete giderken bu cihazı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Geceniz güzel devam ederken güzel kıyafetinize düşecek bir yağ lekesi her şeyi berbat edebilir. Bunun olmasını hiç birimiz istemiyiz. İşte tam da böyle durumlar için uzmanlar bu cihazı ürettiler. Bölgesel olarak etkili çözümler sunan sonic soak ile bulunduğunuz ortamda hızlı, sessiz ve etkili şekilde kıyafetinizi temizleyebilirsiniz. Sonrasında gecenize olduğunuz yerden devam edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!