featured

VidTrim Nedir? VidTrim Fiyatı Ne Kadardır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VidTrim uygulaması günümüzde birçok kişi mobil cihazlarını kullanarak herhangi bir ek aparata gerek duymadan profesyonel bir şekilde video çekebilmekte ve paylaşabilmektedir. Özellikle mobil uygulama sektöründe yaşanan olumlu gelişmeler sayesinde akıllı telefon ve tablet kullanıcıları oldukça profesyonel bir şekilde videolarını düzenleyebilmektedir. Son derece kolay ve profesyonel anlamda video düzenlemek isteyen kullanıcılar ise çeşitli mobil uygulama arayışı içine girmiştir.

Video düzenleme işleri için mobil uygulama arayan kullanıcıların karşısına ise VidTrim uygulaması çıkmaktadır. Peki, Goseet şirketi tarafında geliştirilen VidTrim nedir, özellikleri nelerdir? Mobil cihaz kullanıcıları tarafından merak edilen ve sıklıkla araştırılan bu soruların yanıtını sizler için detaylı olarak inceliyoruz.

VidTrim Nedir ?

VidTrim, Goseet şirketi tarafından geliştirilen ve oldukça çeşitli özelliklere sahip olan mobil video düzenleme uygulamasıdır. 10 Milyondan fazla kişinin indirdiği mobil uygulama da Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.      

VidTrim Özellikleri Nelerdir ?

Geçtiğimiz yıllar içerisinde Goseet şirketi tarafından geliştirilen mobil uygulama VidTrim özellikleri ile dikkat çekiyor. Söz konusu uygulama sayesinde akıllı telefon ve tablet kullanıcıları son derece kolay ve bir o kadar da profesyonel bir şekilde videolarını düzenleyebiliyor. Ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulan mobil video düzenleme uygulamasını gelin yakından detaylı bir şekilde inceleyelim.  

1 – VidTrim ile Video Düzenleme

Goseet şirketi tarafından geliştirilen söz konusu mobil uygulama sayesinde kullanıcılar, son derece kolay ve bir o kadar da profesyonel bir şekilde videolarını kırpabiliyor, birleştirebiliyor veya çeşitli efektler verebiliyor.  

2 – Sıkıştırma İşlemi

Akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, mobil uygulama sayesinde videolarını sıkıştırabiliyor. İsteyen kullanıcılar, videolarını MP3 formatından MP4 formatına kolaylıkla çevirebiliyor.

3 – Video Paylaşma

Mobil cihaz kullanıcıları düzenledikleri videoları başta mail yoluyla ve YouTube platformu üzerinden son derece kolay bir şekilde paylaşabiliyor.  

VidTrim Fiyatı Nedir ?

Geçtiğimiz yıllar içerisinde Goseet şirketi tarafından geliştirilen mobil uygulama VidTrim fiyatı ile dikkat çekiyor. Temel de ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulan uygulamanın bir de Profesyonel versiyonu bulunuyor. 20 TL fiyat etiketine sahip söz konusu versiyonu satın alan kullanıcılar, sınırsız özelliklerden yararlanabiliyor. Mobil video düzenleme ve paylaşma uygulamasını indirmek için aşağıda yer alan bağlantı seçeneklerini kullanabilirsiniz.  

VidTrim uygulamasını ücretsiz bir şekilde mobil cihazlarınıza yüklemek için tıklayınız.VidTrim uygulamasını satın almak için tıklayınız.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!