featured

Zenginlik Belirtisi 10 Muhteşem Detay Her Birine Sahip Olmak İsteyeceksiniz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zenginlik, herkesin hayalini kurduğu ve ona kavuşmak için geceli gündüzlü çalıştığı bir hedeftir. Çok para sahibi olmak, hayallerini en hızlı şekilde gerçekleştirmek ve belli bir güce sahip olmak düşünceleri insanları cezp etmektedir.

Lüks için yaşama hayalleri içerisinde herkesin hayalleri farklıdır. Kimisi en lüks araçlara sahip olmak ister. Kimisi en lüks eve sahip olmak ister. Kimisi kendine özel bir ada satın almak ve herkesten uzakta yaşamak ister. Hepsinin ortak isteği ise huzur ve ihtişam sahibi olmaktır.

Belki şuan zengin değilsiniz ama lüks yaşama geçiş aşamasında birisinizidir. Kısa süre sonra zenginlik neymiş tadacaksınızdır. Ama lüks yaşam nasıl olur, nelere sahip olunmalıdır bilmeniz gerekir. Zenginlerin yaşantılarında olmazsa olmazlar vardır. Bunlar tüm zenginlerin sahip olduğu veya olmak istediği detaylardır.

Şimdi gelin zenginliğin derinliklerine doğru bir keşfe çıkalım. Bir gün zengin olursanız eğer nelere sahip olmanız gerekir görelim. İşte lüks hayatın ve zenginlerin olmazsa olmazı, zenginlik belirtisi 10 muhteşem detay

1- En Kaliteli Şarapların Yer Aldığı Şarap Mahzeni

Şarap, zenginlerin en cool içeceklerinden biridir. Geniş mutfağınızın alt katında devasa bir şarap mahzeni mutlaka olmalıdır. Aile yemeklerinde veya kutlamalarda alt katta inerek en değerli şaraplarınızı yakınlarınız ile paylaşmanın tadı sizleri mest edecektir.

2- Geniş Bir Sinema Salonu

Lüks bir hayatınız olacaksa her aktivite için ayrı odalarınız olmalıdır. Bu, konforun ve lüks yaşamın bir parçasıdır. İster tek başınıza isterseniz de sevdikleriniz ile büyük sinema salonunuzda keyifli vakitler geçirmek sizi mutlu edecektir.

Sinema sistemi, son teknoloji, görüntü kalitesi en iyi ekranlar ve ses sistemleri içermelidir. Keyifli bir izlenim keyfi sağlayacak koltuklar ile en lüks sinemalar sizin salonunuz yanında sönük kalacaktır.

3- Şelale Esintisi Oluşturan Bir Duş Sistemi

Duş almak sizlere basit gelebilir ama aslında zenginlerin en huzurlu hissettikleri yerlerden biridir banyolar. Bu nedenle de banyoların tasarımı son derece önemlidir. Küvetinden tavanına, fayansından duş başlığına kadar her detay özenle düşünülmelidir.

Bu nedenle lüks hayata geçtiğinizde evinizde olması gereken önemli detaylardan birisi de şelale etkisi yaratacak bir duş sistemidir. Doğal bir şelale altında duş alıyormuş hissi yaratacak bu duş sistemi iliklerinize kadar zengin olduğunuzu hissettirecektir. Misafirleriniz banyonuzu gördüğünde hayran kalacaklardır.

4- Zengin İnsanın Zengin Kütüphanesi Olur

Geniş bir kitap haznesine sahip kütüphanenizin olması zengin hayatınızda büyük önem taşımaktadır. Zenginlik göstergesi olarak çalışma odası ve geniş kütüphane önemli detayların başında gelmektedir. Ev ortamınıza elit ve entelektüel bir hava katacaktır. Ziyaretçileriniz bu muhteşem kitap cennetinize bayılacaktır ve sizlere hayranlıkları artacaktır.

5- Zengin Sporu Golf Yaşam Stiliniz Olacak

Golf sporu genelde lüks ve zengin hayatın bir parçası olarak görülür. Büyük iş adamları boş zamanlarını golf oynayarak değerlendirirler. Bunun için de sürekli olarak golf kulübüne giderler veya evlerinin bahçesini golf sahasına çevirirler. Eğer halen evinizin bahçesinde bir golf sahası yoksa hemen bir bölümü bu spora ayırmalısınız. Arkadaşlarınız ile hoş vakitler geçirebilmeniz için golf güzel ve havalı bir etkinlik olacaktır.

6- Lüks Havuz Üzerinde Hamak İle Sallanın

Zenginlik, rahat bir hayat ile güzellik kazanır. Eğer rahat değilseniz paranızın olması pek bir anlam ifade etmez. Bunun farkında olan zenginler, en huzurlu ve rahat ortamları kendilerine oluştururlar.

Bunların en güzel ve huzurlu örneği ise havuz üzerine serilmiş bir hamak içinde uzanmaktır. Bir yanınızda egzotik meyvelerden oluşan içeceğiniz bir yanınızda kitabınız ve size özel alanda huzurlu bir dinlenme. İşte o an zenginliğin ve paranın tadını çıkaracaksınız.

7- Işıklandırılmış Lüks Olimpik Havuz Evinizi Süslemeli

Havuz, bir evin değerine değer katan en önemli detaydır. Evinizin havuzu ne kadar büyük ve kullanışlı olursa eviniz de o derece değer kazanır. Kullanışlı olması yanında gösterişli de olmalıdır. Bunun için de havuz kenarı şelaleler, çeşitli bitkiler ve ışıklandırmalar dikkat etmeniz gereken unsurlardır. Lüks ve zenginlik havuzun her detayına işlemelidir.

8- Terasınız Tropikal Bir Ormana Sahip Olmalı

Teraslar, sizi olduğunuz alandan başak bir alana ışınlıyor ise görevini yerine getiriyor demektir. Evinizin içinden terasa geçtiğiniz an saklı bir bahçeye geçiş gerçekleştirdiğinizi hissetmeniz gerekir. Bunun olabilmesi için de egzotik ve tropikal bitkiler terasınızı süslemeli. En nadir bitkiler ile lüks hayatınızı renklendirmelisiniz. Ayrıca bu bitkiler ile ilgilenmek size cool bir hava katacaktır.

9- Duvarlarınızı Akvaryumlar Süslemeli

Bir duvar veya bir akvaryum ne kadar lüks görünebilir diye düşünebilirsiniz. Fakat işin boyutu çok farklıdır. Duvarlarınızda yer alacak devasa ve şık akvaryumlar hem huzur verecek, hem evinizin havasını değiştirecek hem de lüks hayatı iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

 Akvaryumlar içine balık konmak için değil, hoş görüntü sağlayacak deniz aksesuarları için tasarlanmış olacak. İlla balık koymak isterseniz sizlere resif havası yaşatacak balıkları tercih etmelisiniz. Zenginlik belirtisi için bu aksesuarı yapmalısınız.

10- Banyonuz Şık Bir Manzaraya Sahip Olmalı

Evler, hem konumları hem de görünümleri ile zenginlik belirtileri arasında en göz önünde olan varlıklardır. Bu nedenle evlerinizin gösterişli olması zenginliğin ve lüksün gereklerindendir. Bir vadi içerisinde büyük bir villa, tüm ihtişamı ile insanları selamlamalıdır.

Paha biçilemez manzaraya sahip olacak olan evinizin banyosu bu manzarayı görmelidir. Korkmayın! Evinizin yanında karşısında başka kimse olmayacak. Direkt olarak ormana bakacaksınız bu nedenle duşunuzu rahatla alacaksınız. Küvet içine uzanarak huzurun ve lüks hayatın tadını çıkaracaksınız.

Zengin olmak için çok çalıştınız. Aynı zamanda hayatınızdan çok vakit verdiniz. Yeni bir hayata geçtiniz. Artık daha fazla huzur ve daha çok lüks yaşam sizin hakkınız. Başka bir şey düşünmeden bir şekilde böyle bir hayatı yaşamaya çalışmalısınız. Zenginlik gelir geçer huzurunuz ve yaşadıklarınız size miras kalır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!