featured

12.12 Çift Saat Anlamı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Biz insanoğlu yaşantımızda zorluklar ve mutluluklar yaşarız. Bunu kimse inkâr edemez ve herkes ben sadece mutlu yaşadım ya da benim hayatımda hiç mutluluk olmadı diye bir sözü asla söyleyemez. Bizlerin gelecekten haberdar olma şansı olmadığını biliriz. Bununla birlikte bizim bir kaderimiz ve aynı zamanda kader bağımız vardır. Bu kader bağı ile ilgili işaretler veren bazı noktalar vardır ve bu noktaları yakaladığımız zaman göremediğiniz geleceğimizle ilgili ufakta olsa ipuçlarına sahip oluruz. Bu ipuçlarını takip ederek de yaşantımıza yön verebiliriz. Bu işaretler neler olabilir diye düşünelim.

Çoğumuz aslında bunları yaşamamıza rağmen bilmediğimiz için gün içinde bize doğal gelir. Rüyaları biliriz ve hepimiz rüya yorumlarını okuruz demi ya zaman. Bütün dünyanın takip ettiği zaman sadece bizler plan yapalım diye mi vardır. Tabiki de hayır. Zaman bizim için bir işarettir ve biz bunları saatlerden çıkarabiliriz. Saatlere dikkat ettiğimiz zaman bazı noktalarda çift olur örneğin 12.12 gibi. Bu şekil de olan saatleri tesadüfen gördüğümüz zaman bilin ki bunun bir anlamı vardır ve bize bir şey anlatmak istiyordur. Size şimdi 12.12  Çift saat anlamını anlatalım.

12.12 çift saat aşk yorumu

Aşk bizlerin çok önem verdiği ve duygu seline kapılmamızı sağlayan bir olaydır. Kimileri inanmaz ama biz inanalar için anlatalım. Uyurken yâda TV izlerken bir anda saate baktınız. Saat 12.12 çift saatte duruyor. Bu sıradan bir olay değildir. Sizin aşk hayatınızda artık daha mutlu olacağınızı ve sevgililik dediğimiz ilk adımdan evlenmeye doğru ciddi adımlar atacağınızı bildiren bir durumdur.

İlişkiniz zaten yolunda gidiyordu ama sevgilik süreci uzadıkça acaba benle gönül mü eyliyor gibi aklınıza çeşitli sorular takılmaya başladı. Bu saat dilimi içinizi rahatlatmak için size gösterildi merak etmeyin siz bu saati gördüğünüz zaman muhtemelen o ailesine sizden bahsediyor olacaktır. Hayırlı olsun.

12.12 çift saat maddi yorumu

Bu saat dilimi genel olarak aşk üzerine kurulu bir anlam taşısa da aşkınız da yaşadığınız güzellikler her anlamda maddiyata da taşınacak. Sizlerin kafasını kurcalayan sorular iş hayatınızda verimliliğinizi düşürmekte olan bir olaydı. Bundan sonraki süreçte iş hayatınızda düzelmeye ve eski noktanıza varacaksınız.

Bu çalışanlar için geçerli bir kaidedir. Bununla birlikte ben çalışmıyorum ama maddi zorluklarda yaşıyorum bana ne olacak diyenler de üzülmesin. Bu saat dilimi sizin için her şeyin olumluya gideceği yönünde tam olarak iş hayatınızı çözümleyemiyoruz. Bildiğimiz bir şey vardır ki bu olumlu düzelme her yere yansıyacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!