featured

Antalya Fide Firmaları Arasında Toptanfide.com Çiftçiye En Uygun Fiyatla Hizmet Veriyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya fide firmaları açısından oldukça zengin bir il. Pek çok fide üreticisi Antalya’dan tüm Türkiye’deki çitçilere fide çeşitlerini ulaştırıyor. Özellikle Antalya Aksu fide firmaları, çiftçiler tarafından yoğun olarak tercih edilenlerden. Ancak buradaki fide üreticileri arasında öne çıkan bir firma var; Pozitif fide firması… Üstelik artık www.toptanfide.com üzerinden 7/24 hizmet veriyor.

Antalya’da En İyi Fide Üreticileri Arasında Pozitif Fide Firması Bulunuyor

Pozitif fide şirketi, fide firmaları Antalya Aksu denildiğinde akla gelen ilk üreticiler arasında yer alıyor. 2012 yılından beri, 20 dekar fideliği ile meyve ve sebze fidesi yetiştiriciliği yapan Pozitif fide firması tüm Türkiye’deki çiftçilerin daha kolay ulaşması için toptanfide.com internet sitesini kurdu ve artık online fide siparişi alarak çiftçilere daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

Aracısız Hizmetle Fide Fiyatları Artık Daha Uygun

Antalya fide firmaları arasında kalitesiyle, satış sonrası müşteri memnuniyeti çalışmalarıyla ve sektördeki 10 yıllık tecrübesiyle ön plana çıkan Pozitif fide, kurduğu online alışveriş sitesi sayesinde tüm Türkiye’deki çiftçilere aracısız hizmet sağlıyor. Böylelikle fide fiyatları çok daha ekonomik hale geliyor.

Fide firmaları Antalya Aksu şirketleri denince akla ilk gelen fide üreticileri arasında yer alan Pozitif fide, toptanfide.com sitesinde çok sayıda fide çeşitleri satışa sunuyor. Site üzerinden sipariş veren kişiler ise arada hiçbir bayi ve aracı olmadığı, direkt olarak yetiştiriciden sipariş verdiği için uygun fiyatlarla alışveriş yapabiliyor. Kısacası; Pozitif fide sadece kalitesiyle değil uygun fide fiyatları ile de ön plana çıkıyor.

Toptanfide.com en uygun fide fiyatları ile çiftçilere hizmet vermekle kalmıyor ve erken siparişler ile toplu alımlarda da avantajlar sunuyor.

Zengin Fide Çeşitleri Toptanfide.com’da!

Fideciden.com, zengin fide çeşitleri ile tam anlamıyla çiftçilere hitap ediyor. Üstelik hibrit tohum çeşitleri de bulunuyor. Bunun yanı sıra isteyen kişiler, aşılı fide çeşitlerini de kolaylıkla site üzerinden sipariş edebiliyor. Antalya fide firmaları arasında önde gelen Pozitif fide, toptanfide.com üzerinden çiftçilere şu fide çeşitleri ile hizmet veriyor:

Biber FidesiDomates fidesiHıyar fidesiPatlıcan fidesiKabak fidesiKereviz fidesiYeşillik fideleriKavun fidesiÇilek fidesiKarpuz fidesi

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Kaliteli Fide ve Ücretsiz Danışmanlık için Toptanfide.com

Birbirinden farklı fide çeşitleri ile Antalya fide firmaları arasında öne çıkan toptanfide.com tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor ve bunu yalnızca kaliteli, uygun fiyatlı fideler ile yapmıyor. Satış sonrası hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren Pozitif fide, fidelerin yetiştirilme sürecinde de çiftçilere destek oluyor.

Fidelerin yetiştirilme sürecinde çiftçiler, diledikleri zaman sorunlarını ve sorularını Pozitif fide firması ziraat mühendislerine sorabiliyor; ücretsiz danışmanlık alabiliyor. Pozitif fide ziraat mühendisleri; hastalık tespiti, gübreleme programı, ilaçlama programı gibi konularda çiftçilere tamamen ücretsiz olarak danışmanlık veriyor.

Antalya Fide Şirketleri Arasında Toptanfide.com Farkıyla Acil Fide Tedarik, Ekim Tarihinde Teslimat

Antalya fide firmaları içinde yer alan Pozitif fide güvencesindeki toptanfide.com farklarından biri de; ekim tarihinde fide teslimatı yapılması. Bütün fide çeşitleri için çiftçiler, sipariş verme esnasında kendileri teslimat tarihi belirleyebiliyor ve Pozitif fide de belirlenen tarihte fidelerin teslimatını gerçekleştiriyor.

Bununla birlikte dönemsel olarak toptanfide.com sitesinde ekstra listesi yayınlanıyor ve acil fide ihtiyacı olan çiftçiler, listedeki fide çeşitlerinden dilediklerini seçebiliyor. Fideler hızlı kargo ile hemen teslim ediliyor.

Toptanfide.com Türkiye’nin Her Yerine Gönderim Yapıyor

Türkiye’nin her yerindeki çiftçiler, Pozitif fide firması güvencesindeki kaliteli fideleri toptanfide.com aracılığı ile kapısına kadar getirtebiliyor. Üstelik yine Türkiye’nin her bölgesinde firma bünyesinde çalışan ziraat mühendisleri satış sonrası çiftçilere ücretsiz destek oluyor.

Sigortalı Kargo Gönderimi

Tüm fide çeşitleri Pozitif fide tarafından müşterilere sigortalı kargo ile gönderiliyor. Eğer toptan fide alımı yapılırsa, sipariş edilen fideler özel araçlarla güvenli bir şekilde alıcısına teslim ediliyor. Koli sayısının az olması durumunda da sigortalı kargolar aracılığı ile teslimat sağlanıyor.

Antalya fide firmaları arasında Pozitif fide firmasını özel kılan özelliklerden biri de; kargolama aşamasında fidelerin kırılması, ezilmesi, solması, zarar görmesi durumlarında müşterilerin mağdur olmaması. Çünkü Antalya Aksu fide firmalarından olan toptanfide.com, fideler zarar görürse yeniden gönderim sağlıyor ya da müşteri talebine göre ücret iadesi yapıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!