featured

Aslıhan Gürbüz Kimdir | Aslıhan Gürbüz Eşi Kimdir? Aslıhan Gürbüz Azeri mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslıhan Gürbüz kimdir? Kırmızı oda dizisindeki ‘’Sırma’’ karakteri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Gürbüz, Türk dizi ve sinema tarihinin en beğenilen yüzleri arasında. Sempatikliği, doğal güzelliği ve oyunculuğu ile hemen herkesten tam not alan Gürbüz ile ilgili merak edilen pek çok konu içeriği yer alıyor. Sizin için Aslıhan Gürbüz kimdir? Annesi ve babası kimdir? Aslıhan Gürbüz dizileri nelerdir? Gibi soruların tamamına yanıt vereceğiz. O halde gelin başlayalım.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan gürbüz kimdir? 16 Şubat 1983 doğumlu olan ünlü oyuncu 38 yaşındadır. Tiyatro, dizi ve sinema sektöründe yer aldığı bilinen Gürbüz, 5 yaşında İstanbul’dan Bursa İnegöl ilçesine taşınmıştır. Burada ilk ve orta öğretimini bitiren oyuncu, Konya Selçuklu üniversitesinin tiyatro bölümünü kazanmıştır. Son sınıftayken geçirdiği bir kaza sonrası 5 ay kadar yatalak yaşamıştır. Öğrenimi sonrasında 2009 yılında ilk kez bir dizide rol oynayan Gürbüz’ün oyunculuk kariyeri resmen başlamış oldu. Sonrasında Gürbüz çeşitli dizi, film ve tiyatroda yer alarak başarılı kariyerinin bir ışık gibi daima parlamasını sağladı.

1- Aslıhan Gürbüz Kimdir Aslen Nerelidir? Aslıhan Gürbüz Türk mü Azeri mi?

Aslıhan Gürbüz nereli konusu da oldukça merak edilen bir konu. Bir kısım izleyici Aslıhan’ın Türk olduğunu iddia ederken, bir kısmı Azeri olduğunu vurguluyor. Çanakkale’de doğan Aslıhan’ın babası Eskişehirlidir. Oynadığı bir dizi sonrasında Azeri olduğuna dair iddialar ortaya atılsa da, Aslıhan’ın uyruğu Türk’tür.

2- Aslıhan Gürbüz Annesi Kim | Aslıhan Gürbüz Babası Kimdir?

Aslıhan Gürbüz kimdir? Aslıhan Gürbüz annesinin smi hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Ancak ünlü oyuncunun babasının Turgut Gürbüz olduğu biliniyor. Bir işçi çocuğu olduğunu ifade eden oyuncunun annesi ev hanımıymış. Ayhan adında bir erkek kardeşi de bulunduğu için 4 kişilik ailesiyle uzun yıllar Bursa İnegöl’de yaşamışlardır. Aslıhan Gürbüz annesi ve babasına çok değer verdiğini ve oyunculukta çok destek olduklarını her defasında belirtmektedir.

3- Aslıhan Gürbüz Hangi Üniversite Mezunu | Aslıhan Gürbüz Eğitim Bilgileri

Aslıhan Gürbüz kimdir? Güzel oyuncu Konya Selçuk Üniversitesi tiyatro bölümünden 2006 yılında mezun olmuş ve kariyerine resmen başlamıştır.

4- Aslıhan Gürbüz Boy Kilo Bilgisi Nedir? Aslıhan Gürbüz Zayıfladı mı?

Aslıhan Gürbüz kilo bilgisi özellikle zayıflamak isteyenlerin yakından ilgilendiği konular arasında. Bir dönem balık etli olduğu görülen Gürbüz, birkaç yıl öncesinde hızlı bir şekilde zayıflayarak fit görünümüne kavuştu. Ünlü oyuncu bu denli zayıflayınca, nasıl zayıfladığı hayranları tarafından oldukça merak edildi. Şu sıralar 1.65 cm boyunda olan Aslıhan Gürbüz, 62 kg ağırlığındaymış. Yaklaşık 2 yılda 16 kilo verdiğini belirten oyuncu, bu süreçte diyetisyen desteği aldığını ve diyetisyen listesine harfiyen uyduğunu ifade ediyor.

5- Aslıhan Gürbüz Eşi Kim ? Aslıhan Gürbüz Daha Önce Evlendi mi?

Aslıhan Gürbüz şu an evli değildir. Ancak daha öncesinde bir evlilik yaptığı bilinmektedir. 2011 yılında Aslıhan Gürbüz eşi Kerem Kupacı’ydı. Temmuz 2011 yılında teknede tatil yaparken, sürpriz bir kararla evlenme kararı almışlardır. Bunun üzerine Belma Canciğer ve Gani Müjde çifti teknede nikahlarını kıyarak, evlenmelerine vesile olmuşlardır. 

Ancak mutluluğu bulamayan çift sık sık tartışmaya başladıkları için soluğu mahkemede almışlardır. Ocak 2014 yılı itibariyle evlilikleri sona ermiş ve resmen Aslıhan Gürbüz boşandı. Boşanma sonrasında evliliğe tekrar sıcak bakmadığını sık sık vurgulayan oyuncu, şu sıralar 2 kedisi ile yaşamını sürdürüyor.

6- Aslıhan Gürbüz Çocuğu Var mı? Aslıhan Gürbüz Hamile mi?

Aslıhan gürbüz çocuğu var mı konusu merak edilse de, ünlü oyuncunun Kerem Kupacı ile 3 yıllık evliliğinden çocuğu bulunmuyor. Özellikle şu sıralar Gürbüz’ün hamile olduğuna dair iddialar bulunuyor. Ancak bu iddialarında gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz.

7- Aslıhan Gürbüz Sevgilisi Var mı?

Aslıhan Gürbüz kimdir? Özel hayatını saklı tutmaya çalışan Aslıhan Gürbüz’ün şu sıralar bir sevgilisi bulunuyor. 2009 yılına dek kalbini aşka kapatan oyuncu, sonrasında Kerem Kupacı ile evlenmişti. 2011 ile 2014 yılları arasında Kupacı ile evli kalan oyuncu, daha sonra boşandı. Boşandıktan 1 yıl sonra ise dalışçı Engin Ünal ile 1 yıl kadar aşk yaşadı. Şu sıralar Aslıhan Gürbüz sevgilisi olmadığını, kalbinin boş olduğunu belirtiyor. Ünlüler dünyasında iz bırakan evlilikler yazımıza mutlaka göz atın. 

8- Aslıhan Gürbüz Nereye Yerleşti?

Aslıhan Gürbüz kimdir? Bu soru kadar şimdilerde Gürbüz’ün nerede yaşadığı da merak ediliyor. Doğal hayata merak saran oyuncu, birçok röportajında doğal üretime merak saldığını ve kendini bu alanda geliştirmek istediğini ifade etmişti. Şu sıralar Ayvalık Mutlu köyünde yaşayan Gürbüz, Ege’de doğal yaşamın tadını çıkıyor. Yaz aylarında köyde yaşamına devam ederken, kış aylarında ise çeşitli proje ve roller için İstanbul’da yaşamını sürdürmeye devam ediyor.

9- Aslıhan Gürbüz Dizileri

Aslıhan Gürbüz kimdir? Aslıhan Gürbüz’ün ilk oynadığı dizi Bir Bulut Olsam dizisiydi. Bu dizide başrol Asiye Bulut’u canlandıran Gürbüz, kariyerine ilk bu film ile adım atmıştı. Ancak Yahşi Cazibe dizisi sayesinde kariyerinin en üst seviyesine ulaştığını belirtmesek olmaz. 2010 yılında ATV’nin dizisi Yahşi Cazibe’de Cazibe karakterini oynayan Gürbüz, Azeri rolüyle hemen herkesin beğenisini kazanmıştı. Hakan Yılmaz ile Aslıhan Gürbüz’ün başrolü paylaştığı bu dizi yaklaşık 2 yıl boyunca devam etti.

Dizinin bitişi sonrası ünlü oyuncu 2 yıl ara vererek tekrar Zeytin Tepesi ile dizisiyle karşımıza çıktı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem Halime Sultan’a hayat veren oyuncu, başarılı kariyerini sürdürebilmeyi başardı. Uzun süre ara verdiği dizi sektörüne Ufak Tefek Cinayetler ile yeniden dönüş yapan oyuncunun son dizisi ise Kırmızı Oda idi. Sırma karakteri ile bağrımıza bastığımız Aslıhan Gürbüz başarılı oyunculuğu ile hepimizi gözyaşları içerisinde bıraktı.

10- Aslıhan Gürbüz Filmleri

Aslıhan Gürbüz daha çok dizi sektöründe yer almaktan hoşlandığı için, film sektöründe daha pasif olduğunu belirtmek gerekiyor. Gürbüz’ün yer aldığı projeler ise şu şekilde;

2009 yılında Kanal-İ-zasyon Nazlı2011 yılında Labirent Ayla2016 yılında Kor Emine

11- Aslıhan Gürbüz İnstagram Hesabı?

Aslıhan Gürbüz kimdir? Aslıhan Gürbüz İnstagram hesabı @gurbuzasli şeklindedir. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmakta olup yaşamı ve projeleri hakkında kapsamlı bilgilere yer vermektedir. Bunun dışında Twitter hesabı üzerinden de paylaşımlarına ulaşım sağlanabilecektir.

12- Aslıhan Gürbüz Yeni Projesinin Adı Ne?

Aslıhan Gürbüz’ün Kırmızı Oda dizisindeki üstün başarısı, seyircinin onu yeni projelerde görmek istemesine sebep oldu. Bu başarı karşısında yapımcılar hemen harekete geçti ve projeleri için türlü teklifler götürdü. Şu an projeleri henüz incelemekte olduğunu ifade eden Gürbüz’ün dizi sezonunun açılması ile yeniden ekranlara geçeceğini düşünüyoruz. Ancak ünlü oyuncu yazın ve köyünün tadını çıkarmak istediğini ve yaz aylarında bir projeye dahil olmayacağını açıkça ifade etti. Kırmızı oda izle için tıklayınız. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!