Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir | Dermovate Krem Nedir Ne İşe Yarar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dermovate krem fiyat bilgisi ne, sizde araştırıyorsanız tamda yerindesiniz! Doktorların sık sık reçete ettiği bu krem belli başlı cilt sorunlarında tedavi edicidir. Cilt ve derideki kaşıntı kaynaklı oluşan şikayetleri azaltan Dermovate krem fiyat ne? Dermovate reçetesiz alınıyor mu? Dermovate saç losyonu mu? Tüm detaylar için yazımıza göz atmalısınız.

Dermovate Krem Fiyat Ne? Dermovate Krem Nedir?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem fiyat ve içerik bilgisinden biraz bahsedelim. Dermoate 0.05 merhem halk arasında krem ya da losyon ismiyle de bilinmektedir. Dermovate etken maddesi klobetazol ve propiyonattır.

Bunun yanı sıra krem içerisinde propilen glikol, sodyum sitrat, setostearil alkol, klorokrezol, sitrik asit monohidrat, saf su, gliseril monostearat ve balmumu gibi yardımcı maddeler bulunmaktadır.

1- Dermovate Krem Ne İşe Yarar? Dermovate Nerede Kullanılır?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir
Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem genellikle sedef ve egzama gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Topikal steroidler denilen bu ilaç içeriği kaşıntı ve kaşıntıyla birlikte gelen cilt sorunlarının tümü üzerinde iyileştirici etkiye sahiptir.

Bu kremi yine diskoid lupus eritematozus, liken planus, sedef ve dermatozlar gibi cilt hastalıkları için kullanabilirsiniz. Ancak kullanım öncesinde bir doktordan onay alınması tavsiye edilmektedir.

2- Dermovate Krem Sivilce İçin Kullanılır mı?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem fiyat bilgisi araştıranlar arasında bu kremi sivilcelerine kullanmak isteyenlerde bulunabiliyor. Bu kremin sivilceler üzerindeki kullanımı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Bu nedenle konu ile ilgili alanında uzman bir hekimden bilgi alınması önerilebilecektir.

3- Dermovate Krem Kimler Kullanamaz?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem kahverengi ve yeşil olmak üzere 25 yahut 50 gramlık ambalajlar ile satışa sunulmuştur. Kortizon içeriği ve kortizon kullanımının olası zararları nedeniyle bazı kişilerde kullanılmaması tavsiye edilmektedir.

Dermovate krem tedavi edilmemiş enfeksiyon içeren bir cilt rahatsızlığı sırasında, akne ve rozada, alerji durumunda kesinlikle kullanılmamalıdır. Bunun yanı sıra hamile ve emziren annelerinde kullanmaması gereklidir.

Kullanılacak bölgede mantar, suçiçeği, uçuk gibi viral enfeksiyonlar varsa da kullanımı önerilmez. 1 yaş altındaki bebekler içinde kesinlikle kullanım sağlanmamalıdır. Bunun haricindeki kullanıcıların Dermovate krem fiyat ve içerik bilgisini araştırmasının yanı sıra doktor tavsiyesi alması da önemlidir.

4- Dermovate Krem Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Egzama ve sedef hastalığı gibi hastalıklar için Dermovate krem fiyat ve içerik araştırması yapan kişiler bulunmaktadır. Bu kremin kullanıcıları araştırıldığında kullanıcıların büyük bir kısmının olumlu yorumlarda bulunduğu söylenebilecektir. Ancak kullanıcı memnuniyetinin doğru ve düzenli kullanım ile doğru orantılı olduğu unutulmamalıdır.

Egzama Nedir? Egzama Neden Olur? Egzamaya Ne İyi Gelir? konusunda merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz.

5- Dermovate Nasıl Kullanılır? Dermovate Krem Günde Kaç Kere Kullanılır?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem kullanımı öncesinde cildin temizlenmesine özen gösterilmelidir. Bu krem temiz ciltlerde maksimum fayda ve verim sağlayacaktır. Cildin temizlenmesi sonrasında kremin ince bir tabaka halinde sürülmesi önerilir. Kremin bekleme süresi bulunmamakta olup durulanmasına gerek yoktur.

Dermovate kremde kullanım sıklığı cilde bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Sıklıkla bir ila iki kez kullanımı yeterli olmakla birlikte, konu ile ilgili doktor ya da eczacı tarafından bilgilendirme yapılmalıdır.

6- Dermovate Krem Etkisini Ne Zaman Gösterir? Dermovate Krem Kaç Gün Kullanılır?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem fiyat ve içeriği yanı sıra etkisi ile de öne çıkan bir üründür. Genelde 4 hafta kullanımı önerilen bu krem, bir hafta sonunda olumlu etkilerini göstermeye başlayacaktır. Doğru ve düzenli kullanım alınan sonucu olumlu yönde etkileyebilecektir.

4 haftalık krem kullanımı sonrasında krem bırakılmalıdır. 2 hafta boyunca kullanılmasına rağmen herhangi bir etki alınmamışsa krem kullanılmamalı, doktora başvurulmalıdır.

Bunun yanı sıra yüzde 5 günden fazla kullanımı önerilmediğinden, 5 günü aşan tedavilerde tedavi kendiliğinden sonlandırılmalıdır. Son olarak bu kremin çocuklar üzerinde de 5 günden fazla kullanımı önerilmez.

7- Dermovate Krem Olası Yan Etkileri Nelerdir?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Egzama ve Sedef hastalığının şifası olarak görülen Dermovate krem fiyat bilgisi ne? Dermovate krem sık ve geniş yüzeylerde kullanımı yahut alerji varlığı durumunda bazı yan etkilere sebebiyet verebilir.  Dermovate olası yan etkileri ise şu şekildedir;

  • Deri yüzeyinde incelme ve çizgilenme,
  • Toplardamarların belirgin hale gelmesi,
  • Kilo alma,
  • Aydede yüz, yüzde yuvarlaklaşma,
  • Obezite,
  • Deride kuruluk ve kaşıntı hali,
  • Vücut kıllarında artma,
  • Saç dökülmesi ve uzamaması,
  • Kanda kortizol hormonunun azalması,
  • Glokom veya katarakt,
  • Kan basıncında yükselme,
  • Osteoporoz,
  • Deri enfeksiyonları,
  • Akne,
  • Kızarıklık, yoğun kaşıntı ve döküntü,
  • Uygulanan bölgede tahriş

8- Dermovate Krem Saklanma Koşulları Neler? Dermovate Kremin Muadili Var mı?

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem fiyat bilgisi ne, bu kremi nasıl saklamalıyım? Dermovate losyon ya da krem 30 derecenin altındaki ısıya sahip alanlarda saklanmalıdır. Çocukların erişemeyeceği yüksek yerlerde saklanması tavsiye edilmektedir.

Dermovate kremin yokluğunda aynı etken maddeye sahip krem içerikleri temin edilerek kullanılabilecektir. Dermovate krem fiyat ve etken madde bakımından eşdeğer ilaç içerikleri ise şu şekildedir;

  • Psovate %0.05 krem,
  • Clovate %0.05 krem,

9- Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir? Dermovate Losyon Fiyat Listesi

Dermovate Krem Fiyat Bilgisi Nedir

Dermovate krem reçeteli ya da reçetesiz olarak alınabilecek bir kremdir. SGK geri ödeme kapsamında yer alan krem içeriklerinden olmadığından kişinin bireysel olarak ödemesi gerekecektir. 2024 yılı itibari güncellenen Dermovate krem fiyat bilgisi 92 TL olarak bilinmektedir. Eczanelerden kolayca temin edilmesi mümkündür.

Güncel Dermovate krem fiyatı için buraya göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!