featured

Gözde Seda Altuner Kimdir | Sadakatsiz Gönül Hangi Dizilerde Oynadı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gözde Seda Altuner kimdir? Sadakatsiz dizisiyle bu sektörde bir adım öne çıkmayı başaran ünlü oyuncu, özel yaşantısı konusunda da oldukça merak ediliyor. Kötü bir karakter olmasına rağmen çok sevilen Gözde Seda Altuner, aslında kariyerinde birçok dizide rol aldı. Ancak Sadakatsiz dizisiyle kariyerinin en büyük yükselişini yaşadığını söyleyebilmek mümkündür. Peki, Gözde Seda Altuner kimdirSadakatsiz Gönül hangi dizilerde oynadı?

Gözde Seda Altuner Kimdir Nerelidir? Sadakatsiz Gönül Kimdir?

Gözde Seda Altuner, Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu Gözde Seda Altuner nereli olduğu hakkında doğma büyüme Tokatlı olduğunu belirtmiştir. Oyuncunun ailesi ve kendisi uzun yıllardır İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. 

Gözde Seda Altuner Kaç Yaşında? Sadakatsiz Gönül Kaç Yaşında?

Gözde Seda Altuner kaç yaşında merak edenler için 1982 doğumlu olduğunu belirtelim. 39 yaşında olan oyuncu, aslında kusursuz yüz hatları ile yaşından çok daha küçük göstermektedir.

Gözde Seda Altuner Annesi Kimdir? Gözde Seda Altuner Kaç Kardeş?

Gözde Seda Altuner annesi ve babası hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Oyuncunun annesi Seval Altuner, babası ise Mehmet Yavuz Altuner’dir. Ünlü oyuncu annesi, babası ve kardeşleri ile ilgili bilgi vermekten kaçınmaktadır. Sosyal medya üzerinden ise ailesi ile ilgili hiçbir paylaşımda bulunmamaktadır.

Gözde Seda Altuner Eşi Kimdir? Gözde Seda Altuner Çocuğu Var mı?

Ünlü oyuncunun sanılanın aksine şu sıralar bir evliliği yoktur. Gözde Seda Altuner eşi var mı konusunda herhangi bir paylaşıma yer vermemiş olup, medya önünde herhangi bir ilişkisine de yer vermemiştir. Peki, Gözde Seda Altuner çocuğu var mı? Ünlü oyuncu bekar olup, evlilik dışı bir çocuğu da bulunmamaktadır.

Gözde Seda Altuner Dizileri Hangileri? Gözde Seda Altuner Kocan Kadar Konuş

Gözde Seda Altuner oynadığı diziler ile bugün kariyerinde önemli bir yere ulaşmayı başarabilmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat’ta tamamlayan oyuncu, üniversite eğitimi için İstanbul’a taşınmıştır. Burada Yeditepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü bitirdikten sonra Müjdat Gezen Tiyatrosuna gelmiştir. Burada da ilgili eğitimlerini tamamlayan oyuncu, 2005 yılında Ev Hapsi adlı dizi ile sektöre adımını atmıştır.

Gözde Seda Altuner dizileri arasında sırasıyla Eşref Saati, Hayat Kavgam, İş Arıyoruz, Melekler ve Kumarbazlar, Çılgın Kanal gibi önemli projeler yer almaktadır.

YouTube video

Bu projeler sonunda oyuncu dönemin en çok beğenilen Öyle Bir Gezer Zaman ki adlı dizisinde yer almıştır. Bu proje sonrası sektöre kısa bir süre ara veren oyuncu 2013 yılında Celal ile Ceren adlı film ile yeniden ekranlara kavuşmuştur. 2016 yılında Gözde Seda Altuner Kocan Kadar Konuş adlı romantik komedi filminde yer almıştır.

2016 yılında Paramparça dizisinde yer alan oyuncu, bu dizinin kısa süre sonra final yapması ile yeni projeleri incelemeye başlamıştır. Gözde Seda Altuner Avlu adlı dizide de rol olarak, artık sektörde tanınan bir yüz haline gelmiştir. 2020 yılına gelindiğinde Sadakatsiz projesine dahil olan güzel oyuncu, bu proje ile izleyicinin akıllarına kazınmayı başarmıştır. Bu başarısı sayesinde şimdilerde önemli ve beğenilen oyuncular arasında yer almaktadır. Sadakatsiz dizi oyuncuları hakkında bilgi almak istiyorsanız, yazımıza göz atabilirsiniz.

Gözde Seda Altuner Boyu ve Kilosu? Gözde Seda Altuner Kaç Beden?

Gözde Seda Altuner özellikle şu sıralar boyu ve kilosu ile gündeme bomba gibi düştü. Öncesinde oldukça zayıf bir görünüm sunan oyuncunun şu sıralar oldukça fazla kilo aldığı konuşuluyor.

Zayıf olduğu dönemde Gözde Seda Altuner kilo bilgisi 60 olarak paylaşılmıştır. Gözde Seda Altuner boyu ise 1.68’dir. Aldığı kilolar ile dikkat çeken Gözde Seda Altuner kaç beden konusu ise halen bir muammadır. Çünkü oyuncunun güncel kilosu ve beden bilgisi bilinmemektedir.

Gözde Seda Altuner Hamile mi? Ünlü Oyuncu Neden Bu Kadar Kilo Aldı?

Gözde Seda Altuner sezon finali sonrasında yeniden ekranlara geri dönen Sadakatsiz dizisinde Gönül Güçlü’nün değişimi şok etkisi yarattı. Bu değişim Gözde Seda Altuner hamile mi sorularına yanıt aranmasına neden oldu. Ancak ünlü oyuncunun şu sıralar hamile olmadığı açıkça biliniyor.

Gözde Seda Altuner, uzun zamandır dizi sektöründe yer alan oyuncunun bu denli kilo almasının esas sebebi ise Gönül Güçlü karakterine hayat verecek olmasıymış. Bu nedenle sezon arası alınan bu kiloların Gönül Güçlü’nün hamileliği yüzünden olabileceği konuşuluyor. Gönül Güçlü karakteri yüzünden kilo alan oyuncunun, her haliyle kusursuz bir güzelliğe sahip olduğu ise dikkatlerden kaçmıyor.

Gözde Seda Altuner İnstagram Hesabı Nedir?

Gözde Seda Altuner, kötü bir karaktere hayat vermesine rağmen, milyonlarca kişinin hayranı olduğu oyuncu, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaktadır. Sevilen oyuncunun İnstagram üzerinde yaklaşık 65 bin takipçisi bulunmaktadır. İnstagram hesabı üzerinde oldukça faal olan oyuncu dizi seti ve özel yaşantısı ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır.

Gözde Seda Altuner İnstagram hesabına ise @gozdesedaaltunerr adlı kullanıcı adıyla ulaşılabilmesi mümkündür.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!