featured

Cinselliğin Tabu Olmadığı Ülkeler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Cinsellik cinsel olgunluğa erişmiş bireyin fiziksel ihtiyaçlarının başında gelmektedir. Doğru kişi ile doğru şekilde sağlıklı bir süreç ile devam eden cinsellik gerek fiziksel gerek ruhsal tatmin için oldukça önemlidir. Ancak insan doğasına tabi ve en temel fizyolojik ihtiyaçlar arasında yer alan bu önemli eylem Türkiye gibi bazı ülkelerde hala tabu olarak görülüyor. Oysa bazı ülkelerde ise durum tam tersi. Olması gereken şekilde normal ve doğal kabul edilen cinsellik ile ilgili konuşma özgürlüğünün yanında bazı ilginç detaylar ile daha pek çok esneklik yaşanıyor.
Orgazmı kutsayanlarCinselliğin tabu olmadığı ülkeler arasında yeni Zelanda var. Zira bu ülkede cinsel ilişkinin nirvanası olarak kabul edilen orgazmın bir günü bile var. Uluslararası bir gün olarak kutlanan orgazm günü ülkenin cinselliğe bakış açısını da net bir şekilde ifade ediyor. İlk ilişki yaşının en düşük olduğu ülkelerin başında ise Brezilya geldiğini ekleyelim.

Almanya farkıCinselliğin doğal olarak kabul edildiği ülkeler arasında bir diğeri ise Almanya. Seks filmleri açısından da oldukça verimli olan bu ülkede seks oyuncakları satan mağazaları halka açık pek çok alanda görebilmek mümkün. Aynı şekilde İsveç’te de sadece otel ve barlarda değil restoran ve otobüs durakları gibi kamuya açık alanlarda da prezarvatif alınabilen otomatik makineler bulunuyor.

Avrupa ülkeleri ilk sıradaKişisel alana giren cinselliğe her ülkenin ve her kültürün bakış açısı değişiklik gösterse de genelde rafah seviyesi yüksek ülkelerde cinselliğin çok daha rahat yaşandığı görülüyor. Özellikle bazı avrupa ülkelerinde bu durumu görebiliyoruz. Danimarka, Hollanda, İsviçre gibi ülkelerde evlilik olmadan yaşanan birliktelikler oldukça yaygın ve normal olarak kabul ediliyor. İsviçre’de ruhsatlı genelev sayısı oldukça yüksek ve hayat kadınlığı da yasal olarak kabul ediliyor. Ayrıca cinsel heyecan arayanlar için de bu ülkelerde pek çok seçenek bulunuyor.

Seks turizmi Cinsellik turizmi seksi duygusal alandan çıkararak bedensel hazlara indirgeyenlerin sıklıkla başvurduğu bir tarz.  Özellikle Tayland gibi uzakdoğu ülkelerinde pek çok ülkeye göre kabul edilebilir sınırlar içinde olmayan cinsel birliktelikler turizm sektörü haline gelmiş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!