featured

Gözleri Büyük Göstermek İçin Ne Yapılır? 9 Adımda Büyüleyici Gözlere Sahip Olun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyülü, buğulu ve kocaman gözlere kim sahip olmak istemez ki? Gözlerimi nasıl büyüteceğim, diye düşünmeyin. Anlatacağımız 9 adımı uygulayın gözleri büyük göstermek için daha fazla uğraşmayın!

Gözleri Büyük Göstermek İçin 9 Yöntem

Gözleri büyük göstermek, her kadının istediği bir durumdur. Anime karakteri gibi gözlere sahip olmak istemez ki? Buğulu ve derin bakan gözler karşınızdakini de hemen etkileyecektir. O zaman geçelim 9 adımda gözlerinizi nasıl olduğundan daha büyük hale getireceğinize!

1. Yorgun Gözlere Bakım Yapın

Gözleri büyük göstermek için öncelikli olarak yorgun gözlerinizi dinlendirmeniz gerekir. Yorgun olan gözler her daim düşük bakışlara neden olur. Bu da gözlerin olduğundan daha küçük görünmesine sebep verir. Büyük gözlere sahip olmak için önce gözlerinize buzlu bakım yapın. Küçük bir buzu alın ve yorgun gözlerinizin üzerinde, hafif tampon yaparak gezdirin.

2. Gözaltı Morluklarınızı Kapatın

Gözaltı morlukları kötü durduğu gibi bir de gözlerin küçük görünmesine sebep olur. Gözleri büyük göstermek için makyaj yapmadan önce, uygun bir ürün ile gözaltlarınızı nemlendirmeniz ve teninize uygun bir kapatıcı ile morlukları kapatmanız gerekir. Gözaltı halkalarını kapattıktan sonra yapacağınız doğru makyajla gözleriniz çok daha iri duracaktır.

3. Kirpikleri Es Geçmeyin

Kirpikler gözleri büyük göstermek adeta gözlerin aksesuarıdır. Kirpik kıvırma makinasını alın ve saç kurutma makinasıyla biraz ısıtın. Hemen akabinde kirpiklerinizi kıvırın. Etkileyici gözlere sahip olmak işte bu kadar kolay. Düz olan kirpikler, gözaltına gölge yapar ve istediğiniz iri göz görüntüsünü size vermez.

4. Kavisli Kaş Görünümü Yaratın Vurguyu kaşlarınıza yaparak gözleri daha da iri gösterebilirsiniz. Eğer kavisli kaşlara sahip değilseniz, yeni bir ürün olan göz kapağını kalkık gösterme bantlarından edinip rahatlıkla kaşlarınıza kavis verebilirsiniz.

5. Doğru Aydınlatma Yapmayı Öğrenin

Aydınlatıcı sürüldüğü alanı daha çok belli eder. İşte, eğer aydınlatıcınızı doğru bir şekilde kullanır iseniz, gözleriniz olduğundan daha büyük görünecektir. Göz çevrenizin ardından kaş altı kemiğinize süreceğiniz aydınlatıcı, göz kapağınız ile kaşınızın arasını daha yüksek göstererek, gözlerinizi daha iri hale getirecektir.

6. Eyeliner Kullanın

Eğer eyeliner çekme yeteneğiniz varsa hiç endişeniz olmasın. Göz kapaklarınıza uygulayacağınız ince ve hafif uzun kuyruklu bir eyeliner gözlerinizi oldukça çekici bir hale getirecektir. Gözleri büyük göstermek için doğal yöntemler arasında bulunan eyeliner’ı dilerseniz kalıcı makyaj uygulaması ile yaptırabilirsiniz.

7. Alt Kirpiklerinizi Es Geçmeyin

Televizyon da çıkan ünlü kişilerin gözlerine dikkat edin. Alt kirpikleri de hep makyajlıdır çünkü bu yöntem, gözleri büyük göstermek için doğal yöntemler arasında bulunur. Alt kirpiklerinize gözlerinizin en ucuna yani göz pınarlarınıza değdirmeden yapacağınız kalem uygulaması, gözlerinizi daha iri gösterecektir.

8. Beyaz Kalemin gücünden Faydalanın

Hiç makyaj yapmadan sadece rimel ve beyaz kalem ile gözlerinizi olduğundan büyük göstermeniz mümkün. İç gözünüze çekeceğiniz beyaz kalem, gözlerinizi daha da enerjik gösterir. Herkesin makyaj çantasında bulunması gereken beyaz göz kalemi, dudakları daha kalkık göstermek için de kullanılır.

10. Far Rengini Doğru Seçin

Son adımda gözleri büyük göstermek için farın gücünden faydalanın. Göz kapağınızın kenarına süreceğiniz hafif kahverengi bir far dikkatleri göz kenarlarına çekerek, göz yanılması sayesinde gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayacaktır.

Göz büyütme aparatı ile de gözlerinizi daha iri gösterebilirsiniz. Gözleri büyük göstermenin Püf Noktaları listesini sizler ile paylaştık. Göz büyür mü, sorusu gözlerini büyütmek isteyen sorduğu bir sorudur ancak estetik müdahale olmadan bu mümkün değildir. Büyük gözleri küçük Gösteren makyaj da oldukça merak edilen bir konudur. İnternet de bu makyajın videolarını rahatlıkla bulabilirsiniz. Küçük gözlere makyaj tüyoları isterseniz, birkaç küçük tüyoyla harika gözlere sahip olabilirsiniz. Gözleri büyük göstermek için Eyeliner nasıl sürülür videosu izleyerek gözleri olduğundan büyük gösterebilirsiniz.

BONUS: Gözleri büyük göstermek için makyaj videosu sizlerle!

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!