featured

2020 Bikini Modası İle Plajlar Şenlenecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz ha geldi ha gelecek derken Haziran ayı geldi çattı bile. Peki plajların tozunu attıracak 2020 bikini modası bu sene hangi renkleri barındırıyor? Nasıl Modeller var? İşte, detaylar!

2020 Bikini Modası

Yaz geldi çattı. Otel rezervasyonları doldu, plajlar şimdiden şenlenmeye başladı. 2020 bikini modası plajlar da adeta görsen bir şölen yaşatacak. İşte bu sene moda olan, renkleriyle, tarzlarıyla herkesin beğenisini kazanacak bikini modelleri!

1. Şortlu Modeller Yine Moda

2020 bikini modası şortlu ve yüksek bel bikiniler ile merhaba diyor. Özellikle kalın belli kadınlar için üretilen bu modeller neredeyse her sene moda oluyor. Belinizi inceltirken bacak boyunuzu da uzun gösteren bu modeller, plajların adeta vazgeçilmezi haline geldi. Eğer siz de uzun boylu ve ince belli görünürken aynı zamanda modaya ayak uydurmak isterseniz, bu bikinilerden mutlaka edinmelisiniz.

2. Cesur Kadınlara Cesur Modeller

Fiziğine ve en çok da kalçasına güvenen kadınların tercihi olan “tankini” bikiniler bu sezon da oldukça revaçta. Giymenin cesaret istediği bu bikinleri seçecek olan kadınlar çeşit çeşit, renk renk bikiniler içinden seçim yapmak da zorlanabilirler. Özellikle tem renginize göre seçeceğiniz bir tankini bikini ile plajların yıldızı olabilirsiniz.

3. Neon Renkler Revaçta

Geçtiğimiz senelerde de plajlarda ve havuzlarda fazlasıyla rastladığımız neon renk bikiniler bu sezonda da dikkatleri üstüne çekmeye devam edecek. Özellikle küçük göğüslü kadınların tercihi haline gelen bu bikiniler, genellikle dolgulu bikini üstleri ile göğüsleri büyük göstermesiyle meşhur.

4. Dantel Şıklığı Bikinilerde de Görülüyor

Dantel, dantel, dantel! Son yıllar da kıyafetler, ev aksesuarları vs. her yer dantelle dolmaya başladı. Hal böyle olunca bikini modasını belirleyen modacılar buna kayıtsız kalamadı. 2020 bikini modası içinde yer alan dantel bikiniler plajlara adeta romantik bir hava katacak. Hatta bu bikinilerin üstlerini, bir yaz gecesi giyip dışarı bile çıkabilirsiniz!

5. Rengarenk Bikiniler

bikini modası içinde adeta en göze çarpan modeller içinde yer alıyor. Eğer siz de “oldum renga renga rengarenk” şarkısını plajlarda mırıldanmak istiyor iseniz, renkli bikinilerden mutlaka edinmelisiniz.

6.Sporcu Kadınların Tercihi Büstiyer Bikini

Büstiyer rahatlığı bu sene plajlara taşındı. Eğer siz de büyük göğüslü bir kadınsanız ya da büstiyer rahatlığından yanaysanız, bu sene bikini modelleri arasında bulunan bu modellere muhakkak göz atmalısınız. Hem şık olayım, hem farklı hem de rahat olayım diyorsanız, tercih etmeniz gereken şey kesinlikle büstiyer bikini!

7. Modası Hiç Geçmeyen Bayraklı Bikiniler

Bikini modelleri içinde bu yaz her yaz olduğu gibi bayraklı bikini modellerini görmeye devam edeceğiz. Genellikle Amerika ya da İngiliz bayraklarının desenleri ile yapılan bikiniler, yerli-yabancı herkes tarafından tercih edilmekte. Aslında bu modellerin modası 90’lı yılların sonunda bittiyse de öyle sevildi ki, 2020’ya kadar taşındı.

8. Masumiyet Sembolü Beyaz Bikiniler

Rengarenk bikiniler bu sene ne kadar modaysa, düz bembeyaz bikiniler de bir o kadar moda. Bikini modelleri içine insan da bıraktığı masumiyet hissi ile oldukça revaçta olan beyaz bikiniler, 2020 bikini modası listesine damga vuracağa benziyor. Özellikle esmer tenlere oldukça yakışan bu bikiniyi, beyaz tenli olsanız dahi alabilir, biraz bronzlaştıktan sonra giyip tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz!

Straplez bikini takımını bu sene plajlarda göremeyeceğiz. Dilerseniz Üçgen bikini üstünüzü farklı bir bikini altı ile kombin edebilirsiniz. Plaj giyim de bu sene oldukça moda. Etekli bikiniler çoktan demode oldular bile. Büyük beden bikini almak isteyen hanımlar, sıraladığımız listeden kendilerine uygun olan bir bikini modelini seçebilirler. Tesettür mayo (haşema) modasına buradan ulaşabilirsiniz.

Cesur bikini modelleri ile plajın tozunu attırın! Bikini modelleri Penti ile sezonun en dikkat çekici bikinilerine ulaşabilirsiniz. Üçgen Bikini Modelleri genelde küçük göğüslü hanımların tercihi olsa da her sene moda olduğundan her bedende kadın tarafından hala tercih edilmekte.

Bikini Modelleri 2020 ve Bikini Modelleri 2019 modasının benzerlikler gösterdiğini görüyoruz. Ucuz Bikini almak isterseniz, internette her türlü alternatifi bulabilirsiniz. Brazilian bikini Modelleri ve ters bikini modası bu sene de oldukça revaçta. Etekli Bikini Modelleri artık demode olsa da, illa kullanmak istiyor iseniz, çeşitli plaj aksesuarları ile daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!