featured

Kahve Falında Köpek Görmek Ne Anlama Geliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Falda gördüğümüz hayvanlar? Onlar ne anlama geliyor? Bu sorunun cevabını hiç düşündünüz mü? Bugün biz sizlere,  Kahve Falında Köpek Görmek Ne Anlama Geliyor? sorunuzun cevabını vermek istiyoruz. 

Kahve falına kimimiz inanmasa da kimimiz de inanmaktadır. Aslında kahve falı kişiden kişiye göre yorumu değişse de görülen şeylere göre de farklılık göstermektedir. Falda pek çok hayvan görmek mümkündür. Ama en çok görülen de köpektir. Peki, kahve falında köpek görmek ne anlama geliyor? 

Falda Köpek Görmek Ne Anlama Gelir?

Köpek, insanların en sadık dostu olan hayvan olarak bilinse de falda görülen köpek de dost anlamına geliyor. Peki, falda çıkan köpek yakın arkadaşlarınıza ve dostlarınızla aranızdaki ilişkilere göre yorumlanır. Bazı usta falcılar da falda çıkan köpeğin, yardıma muhtaç olan bir dostunuza yardımcı olacağınız anlamına geliyor. 

Kimi fal yorumcusuna göre falda köpek görülmesi, insanların yaşadığı sıkıntıların gideceğine delalet etse de kimisine göre de maddi ve manevi sıkıntıların biteceğine delalet eder. Peki, falcıların yorumları neden bu kadar farklılık gösteriyor diye soruyorsanız aslında cevap çok basit. Herkes kendine göre bir yorum yapmaktadır. 

1- Kahve Falında Köpek Kafası Görmek 

Kahve falı yorumlayan kişilerin kimileri de falda köpek kafasının çıkmasının yorumunun hiç umulmadık bir kişiden gelecek olan kötülüklere dikkat edilmesi anlamına geliyor. Bu yoruma göre, arkadaşınızdan ya da çok güvendiğiniz birinden bir darbe yiyebilirsiniz. Biraz daha kendinize ve çevrenizdeki insanlara dikkat etmeniz gerekiyor. 

2- Kahve Falında Köpek Sembolü Görmek 

Kahve falı baktırdığınızda eğer köpek falı görüyorsanız, hayatınızda olan güçlüklerin tek tek azalacağını ve sorunlarınızın biteceğini görebilirsiniz. Daha huzurlu ve güvenli bir hayat sizi bekleyebilir. 

3- Kahve Falında Uyuyan Köpek Görmek 

Kahve falında çıkan uyuyan köpek, sizin desteklerinize ve yardımlarınıza rağmen çevrenizde değerinizi bilmeyen insanların olduğuna işaret eder. 

4- Kahve Falında Yavru Köpek Görmek 

Kahve falında görülen yavru köpek ise ev halkına yeni bir kişinin katılacağını gösterir. Bu yeni kişinin size huzur ve mutluluk getireceğini, sıkıntılarınızdan kurtaracağına işaret eder. Ayrıca birden fazla köpek gördüğünüz takdirde yeni bir arkadaş ortamına katılacağınıza işaret edilir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!