featured

Modaselvim Tesettür Giyim İçin Kalite ve En Uygun Fiyatı Birleştiren Marka!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Modaselvim tesettür giyim için kalite ve en uygun fiyatı birleştiren marka hatta tesettür modasının ikon sitesi Modaselvim! Son yıllarda çok büyük ilgi gören tesettür modasının öncüsü olan Modaselvim, geniş ürün seçenekleri ile göz doldurmaktadır. Modaselvim elbiseler, Modaselvim kap, Modaselvim tulum, Modaselvim pantolon ve genel olarak ayrıca  Modaselvim tesettür de bir numara olarak ilerliyor.  Tesettür Modası ile yakından ilgilenenler için Moda selvim!

YouTube video

Tesettür giyim modasının en yeni ve en güzel modellerinin beğeniye sunulduğu sitede yok yok!  En şık kombinler ve en güzel kıyafetler ile ister günlük, isterseniz özel günlerde giyilebilecek kıyafetleri görebilmeniz mümkündür. Devamlı güncellenen web sitesi ve geniş ürün ağı sayesinde Türkiye ve Yurt dışında büyük ilgi ile takip edilmektedir. Modaselvim web sitesi içerisinde aradığınız her şeyi kolayca bulabilirsiniz. Sadece tesettürlü hanımlara değil, bütün bayanlara en şık tasarımlar ile hitap eden Modaselvim, A’ dan Z’ye bütün kadın giyim seçenekleri için satış hizmeti sunmaktadır. Modaselvim marka olarak sizlere birçok kolaylığı bir arada sunmaktadır. Alışveriş artık çile olmaktan çıkıyor! Aradığınız bendeni aradığınız renkte bulmanız oldukça kolay. Kıyafetlerde birbirinden renkli seçimler ile bedeninize uygun kıyafeti bulabilmeniz mümkün.

YouTube video
Peki, tesettür giyim siteleri içerisinde listenin en üstüne adını büyük harflerle yazdıran Modaselvim’ in diğer satış markalarından farkı nedir? Gelin her birlikte inceleyelim:

Modaselvim Ürün Kategorileri Nelerdir? Neler Bulabilirim?

YouTube video
Modaselvim tesettür modasında hizmet vermek üzere hizmete başlamıştır. Site içerisinde bayan giyime dair her şeyi bulmak mümkün. Yeni model tam kalıp Modaselvim elbiseler, Modaselvim kap, Modaselvim tulum, Modaselvim pantolon, Modaselvim tesettür elbiseler A’dan Z’ye kaliteli bir giyim için, birçok seçeneği bir arada bulunduran Modaselvim kategorilerini inceleyelim:

1. Modaselvim Giyim Kategorisi

YouTube video
ElbiseTunikKombinTulumYelek Pantolon Mayo Triko Etek

2. Modaselvim Abiye

Modaselvim abiye giyiminde de tesettür giyim de yine kalitesini ortaya koyuyor.

YouTube video

3. Modaselvim Dış Giyim

Modaselvim kışlık kıyafetleri videosu:

YouTube video

FeraceKapPardesüPanço & PelerinKışlık FeraceKaban

4. Modaselvim Büyük Beden

YouTube video

Modaselvim büyük beden seçenekleri:

Büyük Beden AbiyeBüyük Beden KombinBüyük Beden ElbiseBüyük Beden FeraceBüyük Beden TunikBüyük Beden Pardesü Büyük Beden AbayaBüyük Beden KapBüyük Beden Kaban

5. Modaselvim Başörtüsü

YouTube video

Modaselvim başörtüsü seçenekleri:

ŞalEşarpAbiye Şal Duvak

Modaselvim Kombin

YouTube video
Modaselvim kombin seçenekleri ile popülerliği yakalamıştır. Klasik ve spor kombinler ile 4 mevsim sizler için en güzel seçenekleri bulabilmeniz mümkündür. Her model için; en model ve sitil renklerde sunumlar ile her bedende seçim yapabilmeniz mümkündür. Tesettür giyim kombin modelleri için yer alan güzel seçeneklerden birkaçını sizlerle paylaşalım:

Tesettür Giyim Spor Kombinler

Spor kombinler ile tesettür giyim modasına bambaşka ivme kazandıran Modaselvim sizler için en güzel tasarımları bir araya getirmiştir.

Etekli Kombinler

Modaselvim etekli kombinler ile hem klasik hem de spor tarzda en güzel sitilleri oluşturmanız mümkündür. Birbirinden güzel etek modelleri ile sitede en güzel tesettür giyim kombinleri oluşturabilir ve günün en şık bayanı olabilirsiniz.

Verev Kesim Kombinler

Verev kesim kombinler ikili takım halinde satışa sunulmaktadır. Renk ve beden seçeneklerinin olması bu modeli en çok tercih edilen kadım giyim listesinde ilk sıraya taşımıştır.

Peplum Simli İkili Kombinler

Peplum simli ikili kombinler tasarımlarındaki şıklıkla en özel günlerinizde sizin için vazgeçilmez bir kıyafet olacaktır. Simli dokusu sayesinde giysiyi giydiğiniz andan itibaren bütün gözleri üstünüze çekmemeniz imkansiz. Özel günler için tasarlanan bu modelin zarif bir duruş sergilemesi bayanların gözünden kaçmamış ve en beğenilen ürünlerden birisi olmuştur.

Modaselvim Tunik

YouTube video
Modaselvim tunik seçenekleri en modern hali ile sitede yerini almaktadır. 36-48 beden arasında birbirinden farklı tunik modelleri ile modern bir görünüm yakalamanızı sağlamaktadır. Tunik modelleri arasında aradığınızı bulamamanız neredeyse imkansız. Tesettür giyim tunik modelleri aşağıdaki gibi sıralanabilmektedir. Tesettür giyim tunik modelleri arasında en çok beğenilen ürünlerden birkaçına ait görseli sizlerle paylaşmak istedik. İstediğiniz renk ve bedende tuniği uygun fiyatlar ile satın alabilmeniz mümkündür.

Fermuarlı Ekose Tunik

Modaselvim fermuarlı ekose tunik spor tarzın tesettür giyimde en başarılı kullanılan modelidir. Hanımlara spor şıklığın yanında rahat kullanım sağlar. Bu da tesettür giyim modası ile beraber imajınızda güven hissi uyandırır.

Pul Payetli Tesettür Tunik

Modaselvim pul payetli tesettür tunikler özellikle güzel havalarda hanımların rahat hareket edebileceği aynı zamanda şık tasarımlı ürünlerdir.

Kolları Düğmeli Tunik

Biye Detaylı Tunik

Düğmeli Tunik

Modaselvim Ferace

Modaselvim ferace her yaşta müşterinin zevkine göre hazırlanan çalışmalardır. Burada ferace modelleri içerisinde klasik, fermuarlı ve düğmeli feraceler ile satış yapılması oldukça önemlidir.

Çift Düğmeli Kemerli Ferace

Modaselvim Etek

Modaselvim etek modelleri kalem etekler, deri etekler ve fırfırlar olarak çok çeşitli modellere sahiptirler. İşte etek modelleri için birkaç örnek:

Modaselvim Abiye

Modaselvim abiye modeller sadece Türkiye’ de değil yurtdışı için de en güzel seçimleri içermektedir. İşte abiye modellerimizden birkaç şık tasarım ürünü:

Modaselvim Büyük Beden

Modaselvim büyük beden seçenekleri ile ürünlerde 48-56 beden aralığında seçim yapılabilmektedir. Abiyeler, feraceler, tunikler büyük beden kıyafet seçimlerinde sizler için en güzel tasarımlar ile beklemektedir.

Modaselvim Tek Fiyat Kategorisi İle Gelen Fırsatlar!

YouTube video

Modaselvim, özellikle tek renk ya da tek beden kalan ürünler için çok büyük bir fırsat kategorisi oluşturmuştur. Bu fırsat kategorisinde tek fiyat üzerinden istediğiniz stok ürünü alabilmeniz mümkündür. Kategori fiyatlandırması 39,90 TL’ den başlamaktadır.

Modaselvim Tesettür Giyimde En uygun Fiyatlar!

YouTube video

Modaselvim tesettür giyimde en uygun fiyatlar ile sektörün ilk sırasında yerini almıştır. Kaliteli ve pratik bir hizmetin uygun fiyatla da sunulabileceğini açıkça ortaya koymuştur. Tesettür giyim in en şık ve zarif modellerini sizler için hazırlayan ve satışa sunan Modaselvim, Türkiye’ nin en uygun fiyatlı tesettür giyim satış sitesidir. 39,90 TL’den başlayan fiyatlarla bütçenize uygun oldukça şık ve rahat kıyfaetler bulmanız mümkün.

Modaselvim Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

YouTube video
Modaselvim ödeme seçenekleri yurtiçi ve yurt dışı olmak üzere iki şekilde ele alınır. Bu iki tür sipariş için de ayrı ödeme sistemleri mevcuttur.

Modaselvim Yurtiçi Siparişler İçin Ödeme

Kapıda nakit ödeme (4,90 TL kapıda ödeme ücreti alınmaktadır.)Kredi ya da banka kartı ile ödeme

Modaselvim Yurt Dışı Siparişler İçin Ödeme

Banka ya da ATM kartı ile ödeme yapabilmek mümkündür.

Modaselvim Sitesi Üyelik Girişi Nasıl Yapılır?

YouTube video

Modaselvim sitesi üyelik girişi özellikle alışveriş yaparken karşınıza çıkacak bir sekmedir. Üyelik yapmadan sipariş verme hakkına sahip olduğunuz gibi, üye olarak siteden haberdar olmak da isteyebilirsiniz. Bütün indirimlerden haberdar olmak ve hesaplı alışveriş için siteye üyelik gerekmektedir. Modaselvim web sitesi sağ üst köşede yer alan üye ol butonu tıklanır. Akabinde sırası ile istenilen bilgiler girilerek üye olma işlemi tamamlanır. Üye olduktan sonra sisteme adresiniz, telefon ve mail bilginizi girmeniz gerekecektir.

Modaselvim Sosyal Medya Hesapları

YouTube video
Modaselvim; sadece web sitesi üzerinden değil, modaselvim sosyal medya hesapları üzerinden de aktif şekilde satış hizmeti sunmaktadır. Sosyal medya hesaplarını takip ederek indirim kampanyaları ve yeni gelen ürünler hakkında devamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Sosyal medya hesapları:

Modaselvim Facebook: https://www.facebook.com/modaselvimModaselvim Twitter: https://twitter.com/modaselvimModaselvim Pinterest: https://tr.pinterest.com/modaselvim/Modaselvim Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKod5IHdIZDIRA9ywO7MgFAModaselvim İnstagram: https://www.instagram.com/modaselvim/

Modaselvim Mobil Uygulama Nasıl İndirilir?

YouTube video
Modaselvim mobil uygulama android ve ios uyumludur. Bu geniş kapsamlı özelliği ile Play Store’ dan hemen indirilip bir iki adım işlem basamağını geçtikten sonra indirilebilir. Telefonunuza indirdikten sonra “Modaselvim” logosunu göreceksiniz. Bu logoya tıklayarak uygulamayı aktif edebilirsiniz.

Modaselvim İletişim Numarası ve Adresi Nedir?

YouTube video

Modaselvim iletişim bilgi ve adres bilgileri aşağıdaki gibidir. Firmaya bu bilgilerden ulaşabilmeniz mümkündür.

Modaselvim Firma Adı : Moda Selvim Tekstil TİC. Ve SAN. A.Ş.Modaselvim Telefon : 0212 550 52 52Modaselvim Adres : Yenibosna Merkez Mah. Yalçın Koreş Cad. No:42 Bahçelievler/İSTANBULModaselvim E-mail : [email protected]

Modaselvim İade ve Değişim İşlemleri Nasıl Yapılır?

YouTube video
Modaselvim ürün iade ve değişim işlemleri için ilk yapılması gereken size kargonun getirdiği pakette yer alan faturanın kendisini bulmaktır. Bu faturanın arka yüzünde yer alan iade formuna, iade etmek istediğiniz, ürünün ismini ve kodunu yazıyorsunuz. İade etmek istediğiniz ürünü yazdıktan sonra, yerine almak istediğiniz ürünün ismini ve kodunu yazıyorsunuz. Akabinde bu form ile beraber Modaselvim işletme adresine kargo ile gönderim yapmanız yeterli olacaktır.

Modaselvim Siparişler Hangi Kargolar İle Gönderilmektedir?

YouTube video
Modaselvim siparişler MNG ve Aras Kargo ile en kısa sürede istenilen adrese gönderilmektedir. Evde bulunmadığınız takdirde kapınıza bırakılan bilgi notu ile beraber kargo şubesinden gidip paketinizi alabilmeniz mümkün olacaktır. 95 TL ve üzerinde yapılacak sipariş teslimleri için kargo ücretsiz gönderilmektedir. Aynı zamanda sitenin kapıda ödeme seçeneği de mevcuttur.

Modaselvim Yurt Dışı Gönderim Nasıl Sağlanır?

YouTube video
Modaselvim yurt dışı için kargo gönderimini DHL, UPS ve Aramex Kargo şirketleri ile sağlamaktadır. En az 10 gün içerisinde bulunduğunuz ülkeye teslimi sağlayan Modaselvim, tesettür giyim de yurt dışı siparişler için değişim hakkı vermemektedir. Ayrıca Armine 2021 İlkbahar Yaz Kap Modelleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. 

Modaselvim sitesine buradan ulaşabilirsiniz

Ayrıca Modaselvim hakkında detaylı bilgilere modaselvim sitesinden de ulaşabilirsiniz.

You can also find detailed information about Modaselvim on the modaselvim website.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!