featured

Murat Övüç’ten Sevgili İtirafı: Bir Kadını da Bir Erkeği de Mutlu Edebilirim! Murat Övüç Tüm Sırlarını Açıkladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gündeme bomba gibi düşen Murat Övüç sevgili itirafı sosyal medyada büyük yanı uyandırmıştı. Armağan Çağlayan ile yaptığı röportajda eşcinsel olduğunu ve erkek bir sevgilisi olduğunu itiraf eden Övüç’ten geçtiğimiz gün bambaşka bir itiraf geldi. Seyhan Soylu ile katıldığı canlı yayında bir kadınla birlikte olduğunu iddia eden sosyal medya fenomeni yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Murat Övüç sevgilisi hakkında araştırmalara başlayan magazin severler yaptığı canlı yayın sonrası büyük şokla karşılaştı. İşte haberin ayrıntıları!

Murat Övüç’ün Sakladığı Gizli Aşkı mı Var?

Murat Övüç instagram üzerinden katıldığı canlı yayında şok eden açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada çıkan erkek arkadaşı ile ilgili görüntüleri yalanlayan Övüç, görüntülerdeki kişinin en yakın arkadaşı olduğunu söylemişti. O görüntüler gündemden düşmeden yeni bir itiraf geldi ve herkesin aklında yeni bir soru işareti oluştu. Fenomenin sosyal medyadan sakladığı sevgilisinin kadın olduğu itirafı geldi!

Seyhan Soylu ile canlı yayına katılan Övüç’e hakkındaki 3 dedikodu soruldu. Çok özel bir birlikteliği olduğunu söyleyen fenomen sevgilisinin bir holding sahibinin kızı olduğunu itiraf etti. Özel hayatının çok gündemde olmasını istemeyen Övüç, şok açıklamaların ardından gündemden düşmeyecek gibi duruyor.

Adam Gibi Adamım Bir Kadınla Aşk Yaşıyorum

Sahnede farklı biri olduğunu söyleyen Murat Övüç “Evde babayım, sahnede bambaşkayım” açıklamasında bulundu. Bir kadınla aşk yaşadığını ve birlikteliğinin de sürdüğünü söyleyen fenomen, gizli sevgilisinin ona çok büyük saygı duyduğunu ve çok âşık olduğunu da belirtti. Muraç Övüç’ün pozitifliğinin, adamlığının, duygusallığının kimsede olmadığını söyleyen sevgilisinin adını ise gizli tuttu. İsmin patlama ihtimaline karşı ise Övüç, o kendinden çok emin bu tarz şeyler hiç umrunda olmaz açıklamasında bulundu.

Sevgilisinin yurtdışına gidelim, orada yaşayalım teklifine karşı ise,

“Benim evladım, annem var, sorumluluklarım var gidemem”

yanıtını verdiğini belirtti. Sevgilisini çok sevdiğini ve âşık olduğunu söyleyen Övüç, biraz zaman lazım bu planlarla alakalı diye sözlerine devam etti.

Sürekli Şov Yapıyorum. Bu Benim Ekmek Teknem Ama Telefonu Kapattığımda Başka Biri Oluyorum!

Sosyal medyada attığı hikayelerle, kadınlar matinesi ile sevenlerine şov yapan Övüç yaptığı şovun arka planını anlattı.

“Bu benim ekmek teknem bundan para kazanıyorum ama telefonu elimden bıraktığım anda başka bir insan oluyorum”

itirafında bulundu.

Sisi’nin geçtiğimiz günlerde yemeğe çıktığı Övüç’ün kravatlı delikanlı gibi geldiğini söylemesi ise herkes üzerinde ani bir şok etkisi yarattı.

Delikanlı ve karakterli bir insan olduğunu ise sevgilisinin ona söylediği şu sözle kanıtladı:

“Hayatıma çok insan girdi ama senin gibi karakterli, delikanlı, adam gibi adamını ilk defa görüyorum”

Tekrar Baba Olmak İstiyorum ama Biraz Zaman Lazım!

Sevgilisinin düşük yaptığı iddiasına Murat Övüç sen bu bilgiyi nereden biliyorsun diyerek şaşkınlığını belli etti. Sevgilisinin çok güzel bir kalbi olduğunu söyleyen fenomen, tekrar baba olmak istiyorum ama bunun için zaman lazım açıklamasında bulundu.

Hakkında çıkan dedikodulara ve eleştirilere karşı dünyanın en önemli insanı olduğunu söyleyen Övüç sözlerine devam etti.

“Bir kadını da mutlu edebilirim bir erkeği de ben çok önemli bir insanım”

diyen fenomen büyük bir iddiada bulundu. Uzun süre gündemden düşmeyecek bu açıklamalar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve herkesi şoka uğrattı!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!