featured

BMW 5 Serisi ve BMW 6 Serisi Gran Turismo Yeni Tasarım ve Teknolojileri ile Dikkat Çekmeyi Başardı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BMW 5 Serisi spor otomobil şıklığını ve sürüş konforunu birleştiren BMW 6 Serisi Gran Turismo çok sayıda makyajlama işlemini de içeren bir yenilik sürecine girdi. Hem estetik hem de teknolojik olarak yapılan yenilikler, bu özel otomobil modelinin öncekinden çok daha etkileyici olmasını sağladı. 

BMW 6 Serisi Gran Turismo Özellikleri

BMW 6 Serisi Gran Turismo yeni hali ile çok dikkat çekeceğe benziyor. Son teknolojik donanımlarla yenilenen otomobilde yok yok! Temmuz 2020 ‘den itibaren satışa sunulan BMW 5 serisi 2021 model otomobil üzerinde yapılan değişiklikler  BMW 6 Series Gran Turismo ‘yu ortaya çıkarmıştı. İşte, detaylar..

1 – Dış Tasarım Değişiklikleri

Yeni BMW 5 serisi kasaları BMW böbrek ızgarası ile donatılmış durumdadır. Yeni tasarım modelini çok daha ilgi çekici hale getiren bu detay ile BMW 5 serisi modelleri çok daha hareketli hale gelmiş. Göz almayan LED farlar sayesinde ve adaptif BMW Selective Beam yapısı sayesinde oldukça kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan BMW 5 serisi 2021 otomobilleri dünyanın her yerinde ilgi ile karşılandı. 

3 boyutlu L şeklindeki stop lambaları ile oldukça estetik duran BMW spor otomobil şıklığı arayanlar için üretilmiştir. 

2 – BMW 6 Series Gran Turismo İç Tasarım Değişiklikleri

Otomatik klima kontrolü, rahat koltuk tasarımı, 10.25 inç ekrana sahip dijital medya platformu ve 12.3 inç boyutundaki eğlence ekranı ile oldukça eğlenceli bir sürüş deneyimi yaşatan Gran Turismo, aynı zamanda çok da rahat olma özelliği taşımaktadır. 

Çok fonksiyonlu koltuk tasarımı, akıllı telefon ara yüzü ve Park Assistant ile oldukça rahat bir sürüş keyfi sunan spor otomobil modeli genç yaşlı herkesin ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Deneyimsiz sürücülerin dahi rahatlıkla kullanabileceği bu özel tasarım araç, herkesin kullanmak isteyeceği BMW modelleri arasında yer almaktadır. 

3 – Yüksek Enerjili Otomobil

Siz de eğer enerjik bir otomobil tasarımı arıyorsanız, bu değişiklikler tam da aradığınız cinsten. Araç içerisindeki harman kardon ses sistemi, kablosuz şarj özelliğini destekleyen akıllı telefon bağlantısı, sürüş asistanı ve şeritten çıkma uyarısı ile eğlenceli ve bir o kadar da enerjik bir yolculuk deneyimi yaşanmaktadır. 

4 – Güvenli Yolculuk

Bir otomobilin şık ve eğlenceli oluşu kadar güvenli olması da önem taşımaktadır. Bu noktada BMW 6 series yenilikleri arasındaki direksiyon asistanı, şeritten çıkma uyarısı ve şeride dahil olma özellikleri ile otomobil adeta kendi kendini sürmektedir. Bu noktada genç yaşlı herkes tarafından rahatlıkla sürülebilecek bu otomobilde trafik ışıklarını tanıma özellikleri de bulunmaktadır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!