featured

Rüyada Sevgilinin Aldatması Ne Demek? Rüyada Aldatılmak Ne Anlama Gelir? Aldatılmak Rüya Tabirleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada sevgilinin aldatması, rüyanın olumsuzluğundan farklı olarak iyi ve güzel yorumlanmaktadır. İyi gelişmelerin olacağı anlamını taşıyan bu rüya, rüya sahiplerinin olumsuz durumlardan uzak kalacağının bir habercisidir. Rüya sahibinin kısmetli olması anlamına gelen rüyada sevgilinin aldatması, şans olarak da yorumlanmaktadır. Ancak rüyanın görülüş farklılıkları, rüya tabirlerinin de farklılaşmasına neden olmaktadır. Ancak geneli itibari ile bu rüyayı gören kişiler için her anlamda kazanç söz konusudur.

Rüyada Sevgilinin Aldatması Rüya Tabirleri

Rüyada aldatılmak, rüyayı gören kişilerin kazanç ve hayır sahibi olacağına delalet eder. Bu rüyayı gören kişiler, kısa bir zaman dilimi içerisinde yapacağı işlerin karşılığında kazanç sahibi olacak ve hayır görecektir. Ayrıca rüyada sevgilinin aldatması, hastalıkların olmayacağı, borçlu kalınmayacağının ve de büyük sorunların yaşanmayacağının bir işaretidir.

1-  Rüyada Sevgilinin Yakın Arkadaşla Aldatması

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşla aldattığını görmek, önemli atılımların gerçekleştirileceğine işarettir. Bu rüyayı gören kişiler zaman yaratıp bir tatil yoluna çıkacaktır. Kişi yaptığı atılımlar sayesinde de kazanç elde edecektir. Ayrıca bu kişiler makam ve mevki sahibi olacak ve yetenekleriyle başarıyı sağlayacaklardır.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşla aldatması, bir başka rüya tabirine göre; eğer bu kişiler çocuk sahibi ise evlatlarıyla her zaman için gurur duyacağına işaret etmektedir. Rüyada sevgilinin aldatması ve bu kişinin yakın arkadaş olması, olumsuz bir anlam taşımamaktadır.

2-  Rüyada Sevgilimin Beni Arkadaşımla Aldatması

Rüyada sevgilimin beni arkadaşımla aldatması şekline internet üzerinde yapılan aramalarda yoğunluk vardır. Rüya tabirine göre bu rüyayı gören kişiler, özel hayatlarında mutlu olacak ve aşk hayatında hep başarılı olacaktır. Rüyada aldatılmak çoğu rüya tabirine göre olumlu anlamlar taşımaktadır.

3-  Rüyada Eski Sevgilinin Seni Aldatması

Rüyada eski sevgilinin aldattığını görmek, rüya sahiplerinin kimlere açmadığı dert ve sıkıntılarını, sevdiği birisine açacak olmasına yorumlanır. Bu kişiler, aşk hayatlarında yaşadıkları sorunları da başka biriyle paylaşacaktır. Aynı zamanda rüyada sevgilinin aldatması ve bu kişinin eski sevgili olması, kişilerin yalnız kalma korkusu yaşadığına da işaret etmektedir.

4-  Rüyada Sevgilisi Tarafından Aldatıldığını Görmek

Rüyada sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek, rüya sahiplerinin kendisini huzursuz hissettiğine işaret etmektedir. Rüya sahibi eğer rüyasına sevgilisi tarafından aldatıldığını görüyorsa, sevdiği kişiye karşı da şüphe duyuyordur. Ancak bu kişilerin ilişkilerine zarar verecek adımları atmaması, güven problemini aşması gerekmektedir. Bu kişilerin duydukları şüpheden dolayı, özel hayatındaki kişiye zarar verici hareket ve yaptırımlarda bulunmaması tavsiye edilmektedir.

5-  Rüyada Aldatılmak

Rüyada aldatılmak, rüya sahiplerinin yolunda pek çok hayırlı kazancın bulunduğuna işarettir. Ayrıca bu kişiler oldukça şanslı ve kısmetlidir. Rüyada aldatılmak ile ilgili rüya gören kişiler, kısa süre içinde mutluluk getirecek olaylar yaşayacak; eğer bekârlarsa da evlenmeye karar vereceklerdir.

6-  Rüyada Sevgilinin Aldattığını İtiraf Etmesi

Rüyada sevgilinin aldattığını itiraf etmesi, rüya sahiplerinin para sıkıntısı yaşamayacağına dalalettir. Bu kişiler, geçim sıkıntısı yaşamadan, yaşamın keyfini yaşayabileceklerdir. Ayrıca rüyada aldatılmak ve bunun itiraf edildiğini görmek, rüya sahibinin kıt kanaat yaşamak zorunda kalmadan her zaman yüzünün güleceğine işaret etmektedir. Bu kişiler olumsuz duygularından ve düşüncelerinden arınacaktır. Rüyada sevgilinin aldattığını söylemesi, oldukça hayırlı ve güzel anlamı b,r rüya olarak karşımıza çıkmaktadır.

7-  Rüyada Sevgiliyi Aldatma

Rüyada sevgiliyi aldatma, rüya sahibinin özel hayatında biri varsa ya da kafasında biri varsa, ona karşı tereddüt bulunduğunun işaretidir. Genel olarak bu kişiler, sevgilisiyle arasındaki bazı özel nedenlerden dolayı tereddüt yaşamaktadır. Bu sebeple de ilişkiyi iyi gözden geçirmelidir. Rüyada sevgiliyi aldatma tam anlamıyla olumlu bir yoruma gelmese de rüyada nişanlıyı aldatma, mutlu bir evlilik yolunda olunduğunun işaretidir.

8-  Rüyada Sevgilinin Aldattığı Kızı Dövmek

Rüyada sevgilinin aldattığı kızı dövmek, rüya sahibinin ev sahibi olmasına işaret etmektedir. Bu kişiler eğer geçim sıkıntısı yaşıyorlar ise bu sıkıntılar sona erecektir. Yaşanan sorunlar rahatlıkla çözülecek ve rahatlığa kavuşulacaktır. Rüyada sevgilinin aldattığı kişiyi dövmek aynı zamanda var olan malvarlığının daha da artacak olmasına işarettir.

9-  Rüyada Sevgilinin Aldatmasını Görmek

Rüyada sevgilinin aldatmasını görmek tersiyle yorumlanmaktadır. Rüya olumsuz bir rüya olduğu için anlamı ise oldukça olumludur. Rüyada sevgilinin aldatması genellikle insanlara kötü bir his vererek uyandırmaktadır ancak bu rüyanın anlamı oldukça iyidir. Rüyada sevgilinin aldatması görmek, sıkıntılardan çıkılacağına, refaha ulaşılacağına ve arzuların geçekleşeceğine işaret etmektedir.

a-   Rüyada Sevgilinin Aldatması Psikolojik Yorumu

Rüyada sevgilinin aldatması psikolojik yorumu aslında oldukça anlaşılırdır. Sevgilisi ile ilgili sorun yaşayan kişiler, sevgilisine karşı güven eksikliği hissedenler genellikle olumsuz düşüncelerle uykuya yatmakta ve bilin altını endişeyle doldurmaktadır. Bu durumda da rüyada sevgilinin aldatması rüyası sık görülür olmaktadır. Aynı şekilde kendine karşı güven eksikliği yaşayan kişiler de rüyada sevgiliyi aldatmak görmektedir.

Rüya tabirlerine bakıldığı zaman rüyada sevgilinin aldatması olumsuzlukların değil, olumlu ve güzel haberlerin işaretidir. Bu sebeple rüya sahipleri endişe korkularını beslememeli, alacakları güzel haberlerin gelişini beklemelidir

b-   Rüyada Sevgilinin Aldatması Diyanet Yorumu

Rüyada sevgilinin aldatması ne anlama gelir diye sık araştırılmaktadır. Diyanet açısından, rüyada sevgili tarafından aldatılmak, dünya hayatında mutluluğun yaşanacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahipleri dünya hayatının nimetlerinden yararlanacak ve güzel bir evlilik yapacaklardır. Diyanet açısından da rüyada aldatılmak şans, kısmet, mutluluk, hayırlı haberler gelmektedir.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!