featured

Argento Tankini Bedenleri ve Renkleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tankini, son zamanların yükselişte olan bir ürünü olarak bikini gibi iki ayrı parçadan oluşur ama bikinin aksine üst giyim olarak biraz daha atlete yakın bir ürünün tercih edilmesiyle oluşan plaj giyim ürünüdür. Üst bedenin bir beden daha küçük gözükmesi anlamında da etkili olduğu için kullanılan tankini, pek çok kadının plaj tercihi arasına girmektedir.

Argento Tankinilerinin Kullanıcılara Sunduğu Avantajlar

Argento tankini modelleri hem bikiniye göre daha rahat kullanım sağlar hem de inceltici özellikte olanları ile daha fit bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Yaz ayları geldi ama siz karın bölgenizdeki fazla kilolarınızdan kurtulamadıysanız tankini sizin için de birincil seçenek haline gelebilir. Ayrıca daha muhafazakâr bir görünüm için de kullanılan tankininin alt giyimi için de şortlu bir tercih yaparak kullanabilirsiniz.

Argento Tankinilerinin Bedenleri ve Renkleri

Argento tankini modelleri pek çok farklı desen, renk ve detayla birbirinden farklı seçenek sunmakta ve bu seçeneklerle her kadına hitap etmektedir. Beden seçeneği olarak da 36-38-40-42-44-46 numaralarında ürün hizmeti verilmektedir.

Argento’nun birbirinden rahat tankinilerine göz atmak için www.argento.com.tr/tankini-5 linki üzerinden sayfayı ziyaret edebilir, istendiğiniz tankini modelini seçerek plajlarda rahatlıkla boy gösterebilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!