featured

Rüyada Ağlamak Ne Anlama Gelir Rüya Tabirleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüyada ağlamak farklı yorumları olan rüyalar arasındadır. Genel itibari ile rüyada kişinin ağladığını görmesi; saflığa işaret eder. Ancak rüyada ağlama sırasında hissedilen duygu ve hisler de farklı yorumların yapılmasına neden olmaktadır. Bu nedenle de rüyada ağlama nedir diye internette sıklıkla araştırılmaktadır. Rüyada ağlarken üşümek kişilerin üzüleceklerine, bağırmadan ağlamak derde, bağırarak ağlamak ise musibete delalettir. Rüyada ağlamak ne demek araştırması yapan kişiler için, ağlamak ile ilgili rüya tabirleri yazımızda bir araya getirilmiştir.

Rüyada Ağlamak Diyanet Yorumları

Rüyasında ağladığını gören kişiler, rüyada ağlamak diyanet yorumlarına da önem vermektedir. İslami açıdan bir kişinin rüyasında ağladığını görmesi; dert ve kederlerden uzaklaşması; sevince ulaşması anlamına gelmektedir. Ancak rüya sahibi rüyasında ağlıyorsa ve gözünden yaş akmıyorsa bu; hayal kırıklığı yaşanacağına işarettir. Eğer rüya sahibi rüyasında bağırmadan, çığlık atmadan ağlıyorsa bunun anlamı da; uzun ömürlü olunacağıdır.

1-  Rüyada Hıçkırarak Ağlamak

Rüyada ağlamak ile ilgili olarak rüyada hıçkırarak ağlamak yorumu merak edilmektedir. Rüyada hıçkıra hıçkıra ağlamanın anlamı; rüyanın tersidir. Yani rüyasında hıçkırarak ağladığını gören kişiler, sevinç yaşanmasına neden olacak bir haber alacak ve mutlu olacaktır. Hıçkırarak rüyada ağlamak ne demek diye araştırma yapan kişiler bilmelidir ki bu rüya oldukça olumludur. Çünkü bu rüyayı gören kişilerin mevki ve makam sahibi olacağı, hayallerine kavuşacağı müjdelenmektedir.

2-  Rüyada Ağlayarak Konuşmak

Rüyada ağlayarak konuşmak da tabiri merak edilen rüyalar arasındadır. Bu rüya da tersi bir anlam taşımaktadır. Rüyada ağlama ve ağlayarak konuşmak; rüyayı gören kişinin başına güzel olayların geleceğine işarettir. Ayrıca rüya sahibi, kendi içinde yaşadığı sıkıntıları çevresine yansıtmamak için çeşitli davranışlar sergileyecektir. Bu rüya, mutluluğa delalet etmektedir.

3-  Rüyada Ağlamak Üzülmek

Rüyada ağlamak üzülmek pek çok kişinin gördüğü rüyalar arasındadır. Olumsuz olduğu düşünülen bu rüya tabiri de oldukça olumludur. Rüyada ağlamak üzülmek; tersi çıkacağı şeklinde yorumlanan rüyalardandır. Bu rüyayı gören kişiler hem iş hem de aile hayatında mutluluğu yakalayacaktır. Ayıca rüyada üzülmek; rüya sahibinin karşısına güzel iş fırsatlarının çıkacağına da delalettir.

4-  Rüyada Başkası için Ağlamak

Rüyada başkası için ağlamak, rüya sahibinin merhameti birisi olduğuna işarettir. Rüya tabirleri yorumlarında, rüya sahibinin kendisi için ağladığı kişi ile birlikte mutlu bir ömür geçireceği yer almaktadır.

5-  Rüyadan Ağlayarak Uyanmak

Rüyadan ağlayarak uyanmak da merak edilen rüyalardandır. Bu rüya, rüya sahibinin aşına güzel şeylerin geleceğine ve ruhani olaylara işaret etmektedir. Rüya tabirleri yorumlarına göre rüyasından ağlayarak uyandığını gören kişiler sevindirici bir haber alacaktır. Genel olarak mutluluğa ve sevince işaret olan rüyada ağlama ve ağlayarak uyanmak; rüya sahibinin uzun zamandır olmasını istediği şeylerin gerçekleşeceğine dalalettir.

6-  Rüyada Yüksek Sesle Ağlamak

Rüyada ağlamak rüya tabirleri yorumlarına göre rüyada yüksek sesle ağlamak; berekete, Allah korkusuna, sevince işarettir. Bu rüyayı gören kişiler, gerçek hayatta yakın zamana çok çok sevineceği hatta belki de gelmesini beklediği bir haber alacağı şeklinde tabir edilir.

7-  Rüyada Ağladığı Halde Gözünden Yaş Gelmemesi

Rüyada ağlamak ne demek araştırması yapan kişiler, rüyada ağladığı halde gözünden yaş gelememesi yorumunu da merak etmektedir. Rüyada ağlamak güzel yorumlanır ancak ağladığı halde gözden yaş gelmemesinin yorumu olumlu değildir. Rüyada ağladığını görmek ancak gözünden yaş gelmemesinin anlamı; hayal kırıklığıdır. Kinin ağlamadığı halde gözlerinden yaş gelmesi de mutluluğa işarettir.

8-  Rüyada Allah Korkusundan Ağlamak

Rüyada Allah korkusundan ağlamak; kişilerin dertlerinden kurtulacağına, feraha çıkacağına delalet eder. Bu rüyayı gören kişiler maneviyata yönelmeli ve sıkıntıları için bol bol dua etmelidir. Rüyasında Allah korkusundan ağlayan kişilerin, güçlü maneviyatlarıyla dertlerinden kurtulacağı rivayet edilmektedir.

9-  Rüyada Birine Sarılarak Ağlamak

Bir kimsenin rüyasında birine sarılarak ağladığını görmesinin anlamı; kişinin çevresinden yardım göreceğidir. Rüya tabirleri yorumcularına göre; bir kimsenin başkasına sarılarak ağlaması, kişinin çevresinde sevildiğine ve saygınlık gördüğüne işarettir. Yaşanacak olan zor günlerde rüya sahibi, çevresinden büyük destek görecektir.

10- Rüyada Sevinçten Ağlamak

Rüyada sevinçten ağlamak, gerçek hayatta da rüya sahibinin sevineceği bir olay yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer dert sahibi ise derdine çare, hastalık sahibiyse hastalığına şifa bulacaktır. B rüyanın anlamı; sıkıntılardan ev dertlerden kurtulmaktır.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!