featured

2021 Kış Sezonu Kıyafet Trendleri, “Şık Dursun, Tarzım Olsun” Diyenler İçin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 kış sezonu kıyafet trendleri, şıklığın ve zarafetin adresi haline gelmektedir. Estetik ve şık görünümleriyle, birbirinden farklı desenleriyle her zaman ilgi odağı olan kıyafet, sonbahar- kış sezon tercihleri ile sizlerle!

Her tarza hitap eden modellerle gündeme damgasını vurarak, şıklığın vazgeçilmezi haline gelmiştir. Dış giyim tercihleri, erkek ya da bayanların en çok dikkat ettiği konular arasında yer almaktadır.

Modayı takip ederek güzel ve şık giyinmek herkes tarafından ilgi odağı haline gelmektedir. Sosyal ve kültürel hayatta önemli rol oynayan kıyafetler kişinin zevkini, tarzını yansıtmakta ve kıyafette seçmiş olduğu renklerle insanlara mesajlar vermektedir.

Kıyafet seçimlerinde kişiyi tarz, içinde bulunduğu ortam gibi etkileyen faktör oldukça çoktur. Kıyafet seçimlerini etkileyen en önemli unsurlardan biri de mevsimlerdir. Mevsimlere uygun kıyafet tercihleri ile hem sağlığını korumakta hem de şık ve tarzını yansıtan kıyafet tercihi yapmaktadır.

Sonbahar- kış trendlerinde en çok tercih edilen sezona uygun giyinme şeklidir. Hem dikkatleri üzerinize çekecek hem de her kişiye hitap edecek şekilde kıyafetlerle kombinler yapacaksınız.

10 Adımda 2021 Kış Sezonu Kıyafet Trendleri!

2021 kış sezonu kıyafet trendleri ile rahatlıkla kombinler yapabileceğiniz şekilde tasarlanarak sizlere sunulmuştur. Geçmişte kullanılıp silikleşmeye yüz tutan tarzlar, son modayla harmanlanarak yeni kapılar aralamaktadır. Yaz modası elveda ederken gündemden düşmeyen renklerle, rahatlığa yer veren ayakkabı çeşitleriyle ve sonbahar-kış kıyafet trendlerine 10 adımla merhaba demekteyiz.

1- Şıklıktan ve Kaliteden Ödün Vermeyenlerin Tercihi Olan Deri Detaylı Kıyafetler

Kış sezonunda her zaman önde olarak tercih edilen deri, bu kış da en son haliyle yerini korumaya devam etmektedir. Kıyafette şıklıktan ve kaliteden ödün vermeyen kadınların vazgeçemediği deri ve deri detayları olan kıyafetler, 2021 kış moda kadın olarak sezona en gözde ve modern haliyle giriş yapmaktadır. Çeşitli kıyafetlerde elbiselerde, kabanlarda, tulumlarda, eldivenlerde rahatlıkla görülmektedir.

2- Yıllardır Dış Giyimin Vazgeçilmezi Pelerinler

Dış giyimin yıllardır vazgeçilmez parçası olan pelerinler, kendine has tarzıyla her zaman gündeme damgasını vurmakta geri kalmıyor. Ünlü moda başkentlerinde her zaman yerini korumaya devam ediyor.

3- 2021 Kış Sezonu Kıyafet Trendleri Ceket ve Blazer

Son zamanlarda yükselişine şahit olunan, büyük beden ceketler ve blazerların gündeme yeniden geldiği görülmektedir. Küçük dokunuşlarla, havalı duruşlarıyla, yeniliklerle sezonda yerini almaktadır.

4- Ayrı Bir Tarza Kapı Aralayan Kemerler

2021 kış sezonu kıyafet trendleri arasında, dev modacıların kış sezonu defilelerinde sıklıkla kullanılan kemerler, ayrı bir tarzın kapılarını araladığı görülmektedir. Ceketlerin beline taktığınız kemerle tarzınıza tarz katmak, kalçadaki fazlalıkları saklamak oldukça kolay olmakta ve beli kıvrımlı göstermesi de ekstra avantaj haline gelmektedir.

5- Kıyafete Farklı Bir Hava Katan Püskül

Trendlerden kaybolmak üzereyken Bottega Veneta atılımıyla geri dönen püskülün, kıyafetlere farklı bir detay kattığı görülmektedir. Her modacının kendine has tarzı vardır ve püskülü kullanmakta ayrıcalıktır.

6- 2021 Kış Ayakkabı Modası Botlar

Ayakkabı çeşitlerinde de kombine dikkat ederek tercih yapan tarz sahipleri, kışın getirdiği hava şartlarına göre uygun giyinmesini de bilirler. Her kombine uygun kolaylıkla tercih edebileceğiniz ayakkabılar ile bu kış sezonunu da rahat geçireceksiniz. Size eşlik eden ayakkabılar ise kaymayan, su geçirmeyen, kalın tabanlı, militer botlardır. Dilediğiniz kombinle giyebileceğiniz hantal botlar ise karlı günlerde rahat yürümenizi sağlayacaktır.

7- Kendine Has Tarzıyla ve Albenisiyle Kişileri Kendine Çeken Binici Çizmesi

2021 kış sezonu kıyafet trendleri ile ayakkabılarda da şıklık, rahatlık ve kombin kendini göstermeye devam etmektedir. Kendine has tarzıyla ve albenisiyle kişileri kendine çeken binici çizmesi, bu sezon en çok tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Dikkatleri üzerinde toplayan binici çizmesi sezonun trendlerinden bir tanesidir.

8- Kırmızı 2021 Kış Modası Renkleri Arasında Yerini Alıyor

Her sezon yerini koruyan kırmızı ve cazibesi, yine bu sezonda 2021 kış modası renkleri ile sizlerle! Bütün modacıların kullandığı ortak renk kırmızı, cazibe noktası haline gelmektedir ve kırmızının çekiciliğine kendinizi bırakarak, emin adımlarla yürümekte özgürsünüz.

9- Aksesuarlarda Vazgeçilmez Olan Zincir Kıyafette Trend Olarak Geliyor!

Zaman zaman detay olarak kullanılan zincirler, bu sezon büyük bir trend olarak sizlere sunulmaktadır. Çantalarda, kıyafetlerde, ayakkabılarda kullanılarak görselliğe minik dokunuşlar yapmakta ve estetik hale getirmektedir

10- Dikkat Çekici Yaka Detayları

Sosyalleşmenin parçası haline gelen video paylaşımı ya da video konferanslarda şık ve yeni bir tarz olarak karşımıza çıkan yaka detayları, dikkatleri üzerinizde toplamaya yardımcı olmaktadır.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!