featured

İç Mekanlarda 2021 Kış Dekorasyon Trendleri ile Tarzınızı Ortaya Koyun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İç mekanlarda estetiğin daha önemli hale geldiğini yaşadığımız süreç eşliğinde çok iyi anlamış durumdayız.  Durum böyle olunca evlerde iç mekan trendleri ile değişime ve yeniliklere gidiliyor. Evlerde daha uzun süre vakit geçirilmeye başlanmasıyla birlikte evlerde estetik önemli bir hal aldı.

“Gerçek imkan ve ihtiyaçlar” kavramını 2020 yılında fazlasıyla hissederek, 2021 e adım attığımız bu süreçlerde daha uzun yaşam planlanmasına dahil olan evler; trend olan dokuların gözdesi haline geliyor. Büyülü renkleri, görsellik şöleni yaşatacak desenleri ve dokuları ile yaşam alanlarımızı daha kullanışlı hale getirme zamanı.

Doğayı Evin İçine Taşıyan Renkler Trendde

İç mekanlarda 2021 kış dekorasyon trendleri ile doğayı evinize taşıyacaksınız. Evlerinde huzura kapı aralamak isteyenlerin tercihi haline gelen doğanın kendine has renkleri, mekanları değiştirmeye geldi. Baktığınızda huzur bulduğunuz yeşili, olabildiğince uçsuz bucaksız gökyüzü mavisini, güneşin içimizi ısıtan sarısını, turuncusunu her yerde rahatlıkla görmemiz mümkün hale geliyor. Ev dekorunun parçalarını oluşturan mobilyalarda, duvarlarda, saksılarda ya da nesnelerde bulunarak kişilerle buluşuyor. Siyah ve beyaz da mekanlara eşlik etmeye devam ediyor.

Bohem Tarzıyla Hasır Detaylara Evimizde Merhaba Diyoruz!

Minimalizmin etkisini de içinde bulunduran Bohem tarzı farklı bir stile kapı aralayarak evimize hasır olarak geliyor. Mekana kolaylıkla ayak uydurması ve zıtlık olarak estetiğin bir parçası olarak yerini bulmaktadır. Kullanılan malzeme cinsi ve kalitesi de stilin etkisini ortaya koymakta ve kültürel bir işçiliği de içinde bulundurmaktadır.

Bohem stilin etkisini, hasır sandalyelerde, örgü duvar süslerinde, yatak başlıkları ya da dolap kapaklarında rahatlıkla kullanılan formlar eşliğinde hissedebilirsiniz.

Harika Dekor, Çerçeveler

İç mekanlarda 2021 kış dekorasyon trendleri listesinde harika dekor çerçeveler! Çerçeveler, dünden bu güne güzel anılarınızı barındıran hangi ortamda olursa olsun rahat kullanımı ve şıklığıyla harika bir dekor olacaktır. Güzel ve duygu dolu anlarınızı kareledikten sonra fotoğrafları, anılar olarak dekor bir aksesuar ile sunmak harika bir dekor veya sevdiğiniz ressam tablolarına çerçeveler eşlik edecek. Cilalama tekniği ile yerleşme düzeninin bir araya gelmesiyle ve renk seçimleriyle bohem etkisini yaşam alanlarınıza yerleştirebilirsiniz.

Etnik Desenler Duvar Kağıtları ile Trendler Arasında

Duvar kağıtlarında kullanılan etnik desenlerin sunmuş olduğu bohem etkisi trendler arasında yerini alıyor. Hareket enerjisini yaymada etkili olan, yenilikçi yaşam alanı felsefesini de içine alan mandalalar ile duvarlar süsleniyor.

Neoklasik Etkiler Evlerde Bizlerle Buluşuyor

İç mekanlarda 2021 kış dekorasyon trendleri farklı tarzları bizlere sunmaktan geri kalmıyor. Antik ve Yunan etkilerini dokuları içinde bulundururken, sade çizgiler eşliğinde vurgu yaparak barok ve rokoko formlarını da kendine dahil ediyor. Ortama geçmişle bütünleşmiş bir hava katarken modernliğin içindeki güçlü etkisini antikalar üzerinde gösteriyor.

Aynaların Vurucu Etkisi

Dekorların vazgeçilmezi ve çarpıcı unsuru aynalar, mekana derinlik etkisi katarak her zaman gözde olmayı başardılar. Klasik ya da modern tarza hitap eden dizaynları ile her yerde tercih edilmekte.

Duvarlarda Yarattığı Etkiyle Tarz Olan Duvar Çıtaları!

Klasik etkileri yansıtan formlara sahip olan duvar çıtaları, kullanım amacına göre mobilyalar üzerindeki duruşu ile trendler arasında yerini alıyor. Farklı bir tarz olarak karşımıza çıkan kendi başına bir tasarım harikası olan; tablolara, dekoratif duvar aksesuarlarına vurucu etkiler yapan duvar çıtaları trendler arasında.

Kulplarla Farklılık Getirin!

İç mekanlarda 2021 kış dekorasyon trendleri arasında ufak bir detay olan kulplar karşımıza çıkıyor. Ayrıntıda önemli bir detay olarak gündeme gelen kulplar; form, desen kullanılan malzemeleriyle dekor tamamlayıcı unsur haline geliyor. Modern mobilyalar içinde bu tarza yer vererek fark oluşturabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!