featured

Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları Nelerdir? Burçlara Göre Yatırım Önerileri ve En Zengin Burçlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burçlara göre zengin olmanın yolları dendiğinde şöyle bir dünya zenginlerine bakmak gerekir. Dünyanın en zengin burçları hangileridir? Hangi burçlar nasıl zengin olur? Burçlara göre yatırım önerileri nelerdir? Dünyanın en zenginleri hangi yatırım araçları ile zengin olmuştur ve bu yatırım araçlarında hangi burçlar zirveye oturmuştur? İşte burçlara göre zenginlik alametleri!

Burçlara Göre Yatırım Önerileri | Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları

En zengin burçlar hangileridir nasıl zengin olmuşlardır biliyor musunuz? Aslında her burç kendi fıtratına has girişimlerden yana! Burçlara göre yatırım önerileri de burçlara göre zengin olmanın yolları da yine kişilerin kendi kişisel özelliklerine göre şekillenerek başarı kazanıyor. İşte burçlar ve yatırım önerileri!

1-Koç

Mevzu yatırım araçları ise liste başı koç burcu olur. En zengin burçlar içerisinde Koçlar, kendilerine has tavırları ile adeta patronluk için yaratılmışlardır. Koçlar bir yerde personel olarak maaşa bağlı çalışacak tipler değildir. Onlar her zaman kendilerini gösterecekleri yeni atılımlar peşindedirler. Bu yönleri ile ticaret tam onlara göredir. Ticarette riske girmeyi severler. Koç burcu kendi geleceğini kendi inşa etmek ister. Girişimcilik ruhu ile devamlı bir arayış içinde ve daha fazla kazancın peşindedir. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları koç burcu için girişimcilik der!

2- Boğa

Burçlara göre yatırım tercihleri diyorsak boğanın sabrı ve ticari zekası konuşur. Boğa burcu elindeki parayı tutup en iyi yatırım için kullanmasını çok iyi bilen burçtur. Her zaman yatırımlarında tedbirli bir yaklaşımı vardır. Riski çok sevmez. Boğalar parası ile gösteriş yapmaktan hoşlanmayı sevmeyen tiplerdir. Kendi özsermayelerini arttıran her adım başarılı bir yatırım aracıdır. Özellikle emlak ve gayrimenkul yatırım araçları tam boğaların işidir. Boğalar toprak ile gelir elde etme işinde ustadır. Toprak burcu olan boğalar için üretim en başarılı zenginlik faktörüdür. Üretkenlik ve devamlı kazanmak aynı çerçevededir boğalarda. Sanata olan düşkünlükleri sebebi ile eğer yatırım konusunda bir hakları daha olacaksa bunu antikacılık ya da mimariden yana ustalıkla kullanırlar. Eli en sıkı burçlar arasında ilk sırada gelen burçtur. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları boğa burcu için toprak yatırımı ve antika alım satımı der!

3- İkizler

Burçlara Göre Yatırım Önerileri denildiğinde; İkizler burcu zenginlik konusunda en çok göze çarpanlar arasında. Keyfine fazlası ile düşkün olan ve bir anı diğer anını tutmayan ikizler burcu için nasıl bir yatırım aracı olabilir? Aslında yatırım konusunda sağlam bir ticari zekaya sahip olan ikizler burcu tam bir tüccardır. Özellikle de ileriye dönük satış stratejileri konusunda diğer burçlardan birkaç adım önde hareket eder. Bunu da her türlü değişikliğe hızla ayak uydurmasına borçludur.

Ticari strateji konusunda bu kadar iyi olan ikizler için satış kanallı bir iş kurmak, finansal geliri yüksek olan işlerden kazanç sağlamak en büyük gelirdir. Alım satım işlerinde karlı çıkan taraf daima ikizlerdir. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları için ikizler burcu al sat işlerinde karlı çıkmayı tercih eder.

4- Yengeç

Burçlara göre zenginlik düzeyi söz konusu olduğunda ketum duruşu ile göze çarpan yengeçler ilk akla gelen burçlar arasındadır. Yengeçler para konusunda doğru yatırımı yapmak konusunda diğer konularda olduğu gibi kararsızlığını sürdürür. Ancak dikkatli ve tedbirli yaklaşımları özelliklede finans konusunda ön görüleri ile her türlü ekonomik çalkalanmaya hazırlıklıdır. En zengin burçlar arasında yer alan Yengeç için en uygun yatırım aracı nedir diye merak ediyorsanız kesinlikle emlak! Uzun vadede kendisine garanti kazanç sağlayacak yatırımlardan yana hakkını kullanan yengeçler, bu kararını özellikle kimseye muhtaç değilim havasını korumak için sürdürür. Çünkü fıtratı gereği minnetsiz oluşu, onun uzun vadede yaşam konusunda koruma altına alacak bir yatırımı tercih etmesini sağlar. Sadece yatırım değil, bu yatırımlarından gelir elde etmekten de haz alır. Yengecin yastığının altından her an altınlar çıkabilir. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları arasında yengeç sonuna kadar gayrimenkul yatırımı taraftarıdır!

5- Aslan

En zengin burçlar simgesi Aslan burcu aynı zamanda gösterişin sembolüdür. Ne iş yaparsa yapsın kendini göstermeye bayılır. Aslında yapacağı yatırımı da geleceğini düşünerek değil yaşadığı dönemde egosunu yükseltmek için yapar. Aslan için para güç demektir. Güçlü olmak ve kimseye muhtaç olmadığını göstermek aslanın varlık sebebidir. Bu nedenle yatırım aracı olarak talih oyunlarını ya da kumarı tercih edebilir. Şansına ve aldığı riske inanılmaz güvenir. Çoğu zaman bu seçimleri yüzünden elindekinden de olabilir. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları aslan için şansı ile doğru orantılıdır. Zekası ile şansını birleştirir. Teknolojik konularda girişimcilik onun işidir.

6- Başak

Burçlara Göre Yatırım Önerileri diyorsak Başak burcu yatırım konusunda garanticidir bunu belirtmemiz gerekli. Geleceğe dair tahminler, varsayımlar ona göre değildir. Daima çalışmayı sever ve planlı hareket eder. Daima batacağı düşüncesi ile kenara para atmayı da sever. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları arasında başak burcu yatırım aracı olarak banka faizini seçer. Bankaya vadeli hesaba attığı parasını daima güvende hisseder ve geleceğinin garantisi olarak görür. Her gün bir önceki günden bir tık ileri giderek sağlam bir kazanca sahip olur.

7- Terazi

Dünyanın en zengin burçları arasında ilk sıralarda yer alan teraziler yatırım konusunda ticaret konusunda can alıcı burçtur. Pazarlık olayı onun kanında vardır. Özellikle ortak yatırımlar konusunda büyük başarı gösteren terazi burcu, bu yatırımda lüks yaşantısı yüzünden kayıp yaşayabilir. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları arasında teraziler ticareti seçer.

8- Akrep | En Zengin Burçlar Listesi Lideri!

Dünyanın en zeki burcu olan akrep elbette ticaret konusunda da söz hakkına sahiptir. Ancak ticarette duygusal riske yer yoktur. Eğer akrepler duygularını bir kenara bırakmayı başarabilirlerse süper yatırım fırsatlarını değerlendirme konusunda da cin fikirli olurlar. Çünkü bir akrep yeter ki istesin. Tuttuğunu koparır ve o kazancı sağlar. Yatırım konusunda da oldukça inatçı ve kararlı adımlar atar. Özellikle piyasada var olan bir işi geliştirme ve daha iyisini ortaya koyma konusunda iddialıdır. İnadı ve zafere giden yolda sabrı ile her defasında bu yatırımı fırsata çevirmeyi de başarır. En zengin burçlar başında gelen akrepler için yatırım türü fark etmez. Paranın kokusunu alması ve zekasını çalıştırması yeterlidir.

9- Yay

En zengin burçlar listesinin şanlısı yay burçları kıvrak zekalarını paradan yana kullanmakta usta. “bi daha mı gelecez dünyaya” anlayışı ile var olan yay burçlarının şansı paradan yana oldukça iyi. Çünkü ticari zekaları para kazanma konusunda riski seviyor ve hızlı analitik düşüncesi sayesinde herkesten önce kazanıyor. Kısaca şöyle desek yanılmış olmayız herhalde… “bir yayın en çok sevdiği söz: siz gelirken ben dönüyordum ?” Peki nasıl? Burçlara göre yatırım önerileri içinde yaylar için bütün yollar mübah. Çünkü parayı da yaşama lüksünü de sever.

Yaylar diğer burçlardan farklı olarak büyük yatırım yapmayı sever. Boğulacaksam büyük denizde boğulurum der. Hangi koşulda olursa olsun mutlu olabilir, yeni şartlarda yeni hayata uyum sağlama konusunda jet hızlıdır. Bu yönü ile ticarette de her türlü riski rahatlıkla “nasılsa dayanırım, nasılsa yaparım diyerek” göze alır. Bu durumda ya büyük kazanır ya da sağlam batar. Özellikle eğitim konusunda açık fikirli oluşu, bilgiye aç olması elindeki yatırım kaynağını farklı şekillerde kullanmasını da sağlar. Bu yönü ile yatırım hakkını ticaretten ve yeni girişimden yana kullanır.

10- Oğlak

Çalışkanlığı ile bilinen oğlak burcu para kazanma konusunda riski sevmez. Çalışıp didinip yavaş yavaş kazanma taraftarıdır. Para yönetimi, ekonomik krizlerde tedbir alma konusunda en sağlam adımlı burçtur. Hedefe ulaşmak konusunda sabırlı ve temkinli olduğu için riskleri göze almadan yavaş adımlarla sağlam kazanç sağlar. Ekonomi konusunda ve sıkı organizasyonu sayesinde şirket kurmak kendi işinin sahibi olmak ve yöneterek para kazanmak deyince akla gelen burç oğlaktır. Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları arasında iş yeri açmak oğlakların işidir.

11- Kova

En zengin burçlar arasında yer alan Kova burcu dehşet bir zekaya sahiptir. Bu zekayı her alanda iyi kullanır ancak matematiğinin gücünü ticarette iyi gösterir. Ancak kova burçlarının bireysel kazanç anlayışı yoktur. Bir şey yapacaksa bunu toplumsal amaç güden ve bir grubun gücü olarak ortaya çıkarmayı sever. Çok farklı konularda iş yapmaya kalkışır ve parasını harcar. Çoğu zaman denenmemişi denemeye çalıştığından isabetli bir iş kazancı da sağlayamayabilir. Maddiyat konusunda en yakınındaki kişilerin bile bilgisi yoktur. Kendince fırsatları değerlendirir ve anı yaşar. Burçlara Göre Yatırım Önerileri içerisinde kovalar genellikle teknoloji üzerine olan işlerden yana yatırım yapar.

12- Balık

En zengin burçlar denildiğinde dünya genelinde hatırı sayılır bir sayıya sahip olan ve ticaretle uzaktan yakından alakası olmayan balık burcu için “batsın bu dünya! Sevgisiz dünyanın ne önemi var!” mottosu gözümüze çarpar. Balık duygusal zekası ile ancak yaşamına yetecek kadar önüne koyulacak işi yapma yetisine sahiptir. Verilen işi çok güzel yapar, oldukça başarılıdır ancak yatırımlar yapmak ya da iş kurmak ona göre değildir. İçgüdüsel yaklaşımları yüzünden bir iş açsa bile borç verir sonra da o borçları toplayamaz. Bu da işi batırmasına sebep olabilir. Burçlara Göre Yatırım Önerileri konusunda en son sırada yer alan burçlardır.

Dünyanın En Zengin Burçları ve Meslekleri | Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları

YouTube video

Dünyanın en zengin adamlarının burçları nelerdir biliyor musunuz? Siz de en zengin burç hangi burç diye merak ettiniz mi? Kazançları ile dudak uçuklatan isimler ve burçları ise şu şekilde:

1- Michael Bloomberg

Bloomberg Şirketi kurucusu- Kova Burcu

2- Lary Page

Google kurucularından- Koç Burcu

3- Sargey Brin

Google kruucularından – Aslan Burcu

4- Larry Ellison

Dünyanın en büyük 2. Yazılım firması kurucusu- Aslan Burcu

5- Jack MA

Aliexpress kurucusu- Terazi burcu

6- Bill Gates

Dünyanın en zengin insanı- Akrep Burcu

7- Carlos Slim Helu

Dünyanın ikinci Zengin insanı Telecom şirket sahibi – Kova Burcu

8- Warren Buffet

Dünyanın 3. Zengin insanı – Başak Burcu

9- Amancio Ortega

Zara’nın sahibi- Koç Burcu

10- Elon Musk

Yengeç Burcu

11- Mark Zuckerberg

Boğa Burcu

12- Steve Jobs

Akrep Burcu

2021 En Zengin Burçları ve Burçlara Göre Yatırım Önerileri

Burçlara Göre Yatırım Önerileri konusunda görüldüğü gibi en girişken burçlar ve geldikleri konum açık… Tabi ki ünlü astrologların da bu konuda 2021 yılı için bazı tahminleri var.  2020 en zengin burç sıralamasında şansı ile yay burcu bütün yıl boyunca parladı. Ancak 2021 en zengin burçları arasında bu yıl kova burcu sahalara döneceği belirtiliyor. Bakalım 2021 de kova burçları zenginliğe giden yolu keşfedebilecekler mi? Zengin olmak için hangi burç hangi yolu seçecek?  Burçlara Göre Zengin Olmanın Yolları 2021 de nasıl bir tabloya sahip olacak?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!