En İyi Elektrikli Motosiklet Modelleri 2021
En İyi Elektrikli Motosiklet Modelleri 2021

En İyi Elektrikli Motosiklet Modelleri 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi döneminde toplu taşıma araçlarının ikinci plana atılması sonucunda hemen herkes en iyi elektrikli motosiklet modelleri arasından bir tercih yapmaya karar verdi. Dünyanın bir anda sosyal izolasyon politikasına geçişi ile hem yaz hem de kış aylarında hava koşullarına dayanıklı elektrikli motosiklet modelleri ön plana çıkmayı başardı.

En İyi Elektrikli Motosiklet Modelleri 2021

Günümüzde bir otomobil almak yerine elektrikli motosiklet alarak gideceği yere daha hızlı ve kolay ulaşan milyonlarca insan bulunmaktadır. Hem kolay kullanışı hem de oldukça eğlenceli yanı ile, sanıyoruz ki bir elektrikli motor sahibi olmak herkesin hayalini süsler. İşte, hem çok kolay kullanılan hem de oldukça hızlı alternatifleri bulunan bu ulaşım aracının en iyileri!

1 – En Başarılı Elektrikli Motosiklet Modelleri : Harley-Davidson LiveWire

YouTube video

Elektrikli motor markaları arasında, hem dünyanın en güvenli hem de en yüksek performanslı elektrikli motosiklet modelini üreten firma, LiveWire ile tamamen elektrikli bir motosiklet modeli üretmiş oldu. Yüksek kalitedeki malzemesi ile hem oldukça eğlenceli bir sürüş imkanı sunan bu hız aracı aynı zamanda oldukça konforludur.

Harley-Davidson LiveWire , markanın bugüne kadar üretilmiş en güçlü ürünlerinden biri olmayı da başarmıştır. Üstelik bu elektrikli motosiklet modeli üzerinde yine kendi üretimleri olan elektrikli motosiklet motoru, batarya ve elektronik donanımı taşımaktadır. Bu yönü ile bu motorsiklet modeli dünyanın en iyi elektrikli motosiklet modelleri arasında kendisine yer bulabilmiştir.

2 – En Lüks Elektrikli Motosiklet Modeli : Arc Vector

Dünyanın en lüks elektrikli motosiklet modelleri üreticisi Arc Vector, 110 bin dolar karşılığında alıcısını bulmaktadır. Bu özel tasarım motor, 0 ile 100 km/s hıza sadece 3 saniyede ulaşabilmektedir. Bu yönü ile oldukça hızlı bir makine olan Arc Vector aynı zamanda 622 km şehir içi kullanım kapasitesi ile büyük bir avantaj sağlamaktadır. Ayrıca bu elektrikli araç üzerinde taşıdığı Samsung 21-700 batarya ile dünyanın en uzun menzilli bataryalarından birine sahiptir.

3 – En İyi Fiyat – Performans Motosikleti : Zero FXS

Motor dünyasında, sahip olduğu kaliteye göre uygun fiyata sahip olan fiyat performans motosikleti olan Zero’s FXS, 8 bin 500 dolara satılmaktadır. Piyasanın en uygun fiyatlı elektrikli motosiklet modeli olmamasına rağmen en yüksek enerji ve eğlenceyi sunan modeli olan Zero FXS ile 160 km menzile kadar yolculuk etme imkanı bulabilirsiniz.

İnce tasarımı kıvrak sürüş imkanı ile pratik bir model olan Zero’s FXS , şarjı tamamen boşaldığında 2 saatte doldurulma imkanına sahiptir. Piyasada yer alan benzer özellikli modellere göre çok daha uygun fiyata sahip olan elektrikli motorsiklet modeli 0 ile 100 km/s hıza ulaşabilmek için 3.5 saniyeye ihtiyaç duymaktadır. Bu yönü ile de en iyi elektrikli motosiklet modelleri arasına en iyi fiyat performans ürünü olarak girmektedir.

4 – En Hızlı Motosiklet : Lightning : LS-218

En iyi elektrikli motosiklet 2020 listelerinde yer alan en hızlı modeller arasındaki Lightning, 340 km/s hıza ulaşabilmektedir. 2011 yılından beri en yüksek satış srekoruna ulaşan motosiklet modeli olan LS-218, yarış pistlerinin en sevilen modelidir. Hem çok dayanıklı hem de oldukça güçlü bir yapıya sahip olan bu elektrikli motosiklet 220 kilo ağırlığındadır. Yalnızca 1 saatte tam şarj olan bu motorun hızlı şarj ile doldurduğu tam deposu, 160 km menzile kadar sürüş imkanı sunmaktadır.

5 – En Ucuz En İyi Elektrikli Motor Fiyatları : CSC Citu Slicker

Dünyanın en ucuz elektrikli motosiklet modeli olan CSC Citu Slicker Elektrikli motor tavsiye 2020 listelerinde de yer alıyor. Hem şehir içi trafiği için uygun manevra kabiliyetine sahip olması hem de yüksek performansı ile CSC City Slicker motosiklet tutkunlarının en sevdiklerinden biri olmayı başardı. 65 km ile 95 km arasındaki menzil kapasitesi ile en yüksek 80 km/s hıza ulaşabiliyor olması, bu elektrikli motosikleti en iyi elektrikli scooter modelleri ile denk hale getirmektedir.

6 – En Özgün Tasarımlı Elektrikli Motosiklet Modeli : Johammer J1

YouTube video

Kendisine özgü tasarımı ile bir dünya markası olan Johammer J1 gerçek anlamda dünyada tektir. Bilim kurgu filmlerinden kaçmış da gelmiş gibi görünen bu model, üretildiği ilk andan itibaren en özel tasarımlı elektrikli motosiklet olmayı başardı. İki ayrı menzil özelliği ile üretilen bu tasarım ürününün ilki 150 km ve ikincisi 200 km menzile ulaşabiliyor.

Dünyanın en özel tasarımlı motosikletinde bir gösterge paneli bulunmazken, panelde bulunması beklenen tüm bilgiler geri dönüş aynalarında görüntüleniyor. Normal şarj ile 3.5 saatte tam dolum şarj olan bu model, hızlı şarj özelliği ile 80 dakikada dolabiliyor.

7 – En İyi Arazi Motosikleti : TORP Bike

Elektrikli motosikletler dünyasına yeni bir soluk getiren TORP bir Hırvatistan ürünüdür. Adrenalin tutkınlarının merakla takip ettiği model TORP Bike aynı zamanda dünyanın en iyi elektrikli motosiklet modelleri arasına da ismini yazdırıyor. Yalnızca 30 kg ağırlığındaki bu motosiklet, en iyi elektrikli bisiklet modelleri ile yarışıyor.

TORP Bike en yüksek hız olarak 80 km’yi görebilirken, inanılmaz bir güç-ağırlık oranına sahip olması ile de dikkat çekiyor. Tek şarj ile 2 buçuk saat boyunca off-road yapmanızı sağlayan bu mükemmel aracın bataryasının % 80’lik bölümü sadece 30 dakikada dolabiliyor.

8 – En Teknolojik Elektrikli Motosiklet Markası : Tarform

Geleceğin en önemli motor modellerinden biri olması planlanan, birçok yönden yüksek teknoloji ile donatılmış Tarform, yüzde 55’ lik bir bölümünün 3D teknolojisi ile üretilmiş olması ile ünlenmiştir. Ananas yaprağı liflerinden dokunmuş sele kumaşı ile oldukça sağlıklı bir elektrikli motosiklet olan Tarform, 140 km menzile sahiptir.

YouTube video

Yapay zeka yazılımı ile çevre analizi yapan bu son teknoloji elektrikli motor, dünyanın en iyi elektrikli motorsiklet modelleri arasında yerini almaktadır. Ayrıca viraj ve dönüşlerde hızlı hareketlenmelerde şoförünü titreşim ile uyaran bu motosiklet, geleceğin en iyilerinden olma yolunda ilerlemektedir.

Hem genç hem de yaşlı motor severlerin sıklıkla tercih ettiği elektrikli Scooter modelleri bugünlerde öyle çok takip ediliyor ki henüz üretime başlanmayan Mercedes Benz Elektrikli Scooter fiyatı , 2020 yılının en çok araştırılanları arasına girdi. 2020 yılında ön plana çıkan Honda Elektrikli motor  ve Yamaha Elektrikli Motor gibi birbirinden farklı daha fazla elektronik alet, teknoloji ve bilimsel gelişmeden haberdar olmak istiyorsanız, Bilim Teknik sayfamızı takip etmeyi unutmayınız. Yorum bölümünde fikirlerinizi paylaşabilir, bizler de sizler tarafından gelen taleplere cevap verebiliriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!