featured

Mercedes Benz Elektrikli Scooter Fiyatı Belli Oldu mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Dünyada milyonlarca küçük araç tutkununa hitap eden yeni bir ürün ile karşımıza gelen Mercedes Benz Elektrikli Scooter üretti. Dünya otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan Mercedes Benz Smart eScooter ile sevenlerine oldukça uygun fiyatlı bir araç sunuyor. Üstelik bu elektrikli scooter katlanabiliyor. İşte, Mercedes Benz elektrikli scooter fiyatı ve özellikleri.

Mercedes Benz Elektrikli Scooter Fiyatı Belli Oldu mu

Micro Mobility Systems AG firması ile Mercedes Benz ortaklığında geliştirilen Mercedes Benz elektrikli scooter fiyatı ile yüz güldürüyor. En düşük fiyatı ile 1.350 dolara sahip olabileceğiniz Mercedes elektrikli scooter en fazla 20 km/s hıza ulaşabiliyor. Bu yönü ile şehir içi kullanıma oldukça uygun görünen bu araca Türkiye’de sahip olmak istiyorsanız, vergilerini de hesaplamanız gerekecek.

1 – Mercedes Benz Smart Escooter Gerçekten Smart

Mercedes Benz Elektrikli Scooter Fiyatı üzerinde etki ettiğini düşündüğümüz bir özellik de bu aracın smart modunun bulunmasıdır. Direksiyonunun tam ortasında yer alan akıllı telefon haznesi ile telefonunuzdaki medyaları kullanarak yolculuğunuzu çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bu yönü ile de gezi amaçlı yolculuklarda büyük bir avantaj sağlayan escooter ile muhteşem bir deneyim kazanabilirsiniz. Müziksiz yapamıyorum diyenler için vazgeçilmez bir özellik olan smart drive sürüş modunu kullanırken trafiğin sakin olduğu yolları tercih etmeniz siz ve çevredeki insanların güvenliği için büyük önem taşımaktadır.

2 – Şık Tasarımlı Elektrikli Scooter

Hayatınızda görebileceğiniz en şık tasarımlı elektrikli scooter modellerinden biri ile karşılaşmaya hazır mısınız. Far tasarımı, kasa tasarımı ve oldukça rahat sürüş sağlayan oval dönüşleri ile muhteşem bir escooter sizi bekliyor olacak. Bir de bu ürünün Mercedes Benz imzalı olduğunu düşünürsek, geleceğin scooter modeli ile karşı karşıyasınız demektir.

3 – Şık Tasarımı ile Katlanabilir Elektrikli Scooter : Mercedes Benz Elektrikli Scooter

Mercedes elektrikli scooter fiyatı ve özellikleri dikkate alındığında, elektrikli bisiklet ve elektrikli motosiklet kadar ekonomik ve kullanışlı bir alternatif daha ortaya çıkmaktadır. Katlanabilir tasarımı ile oldukça pratik bir ürün haline gelen eScooter sadece 13 buçuk g ağırlığında. Bu da kadın erkek demeden herkesin kolayca kullanmasını sağlıyor.

4 – Mercedes Benz Elektrikli Scooter Motor Özellikleri

Şık tasarımı kadar 250 W gücündeki elektrikli motoru ile de piyasada önemli bir yere sahip olacağa benziyor. 5 bin km ömre sahip olan bu mobil araç, en güçlü elektrikli scooter modelleri arasında yerini almayı amaçlıyor. Mercedes Benz Elektrikli Scooter fiyatı ve performansı kıyaslandığında, bu aracın çok çok ekonomik olduğu ortaya çıkıyor. Fakat belirlenen fiyatların yurt dışı etiketi olduğu unutulmamalıdır.

5 – Güvenli Elektrikli Scooter | Mercedes Benz Elektrikli Scooter Fiyatı

Her ulaşım aracında olduğu gibi bir elektrikli scooter kullanırken de son derece güvenli olması beklenmektedir. Mercedes elektrikli scooter fiyatları belirlenirken, bu üründe yer alan hidrolik disk bulunduran frenleme sistemleri de dikkate alınacaktır. Öyle ki bu fren sistemleri ile şehir içinde sıklıkla yer değiştiren kişilerin bir Mercedes Benz Elektrikli Scooter almak isteyeceğini söyleyebiliriz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!