featured

Arif Güloğlu Kimdir? Lenf Kanserine Yakalanan Arif Güloğlu Kaç Yaşındadır? | Çok Güzel Hareketler Bunlar Oyuncusu Arif Güloğlu Sevgilisi Var mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arif Güloğlu kimdir, kaç yaşındadır, sevgilisi kim gibi sorular son günlerin gündeminden düşmüyor. Lenf kanserine yakalanan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu hangi hastanede tedavi görüyor? Detaylar için haberimizin devamına bakabilirsiniz…

YouTube video

Arif Güloğlu Kimdir? 

Arif Güloğlu kimdir son zamanların en çok merak edilen konularından. Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Arif Güloğlu İnstagram hesabından yaptığı açıklamayla kısa sürede çok fazla merak uyandırdı. 

18 Eylül 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen Arif Güloğlu, 1.73 boyunda ve 69 kilodadır. Bir Başak burcu olan oyuncu, Ankara’da bir çok oyunda rol üstlendi ve İstanbul’a gelerek eğitimine ve gösterilere de burada devam etti. Arif Güloğlu sevgilisi kim soruları da hızla yükselişi ile birlikte beraberinde geldi. 2018 yılında BKM Mutfak ekibine katılan başarılı oyuncu, Çok Güzel Hareketler 2 kadrosuna girerek hızlıca yükselişe geçti.  İsterseniz şimdi kendisini daha detaylı tanıyalım…

1- Arif Güloğlu Kimdir? Arif Güloğlu Kaç Yaşındadır?

Çok Güzel Hareketler 2 Arif Güloğlu kaç yaşında soruları ile son günlerde gündemden düşmüyor. Lenf kanseri teşhisi konulan başarılı oyuncu şu an 24 yaşını doldurmaktadır. Genç yaşta tehlikeli bir hastalığa yakalanan ünlü oyuncu, hayranlarını bir hayli üzdü. 18 Eylül 1997 yılında dünyaya gözlerini açan Arif Güloğlu Başak burcu özelliklerini taşımaktadır.

2- Arif Güloğlu Nerelidir? 

Arif Güloğlu aslen Ankara’lıdır. Ankara’da doğan Arif Güloğlu, tiyatro eğitimini de burada almıştır. Çok Güzel Hareketler 2 sahnesinde de yaptığı ankaralı tiplemeleri ile beğeni çeken genç oyuncu altyapı tarafından hazırlanan skeçlerin neredeyse tamamında rol almaktadır.

3- Arif Güloğlu Hastalığı Nedir?

Arif Güloğlu hastalığı ile kısa süre önce gündeme bomba gibi düştü. Lenfoma teşhisi konan Arif Güloğlu, henüz 24 yaşında olduğu için sevenlerini de bir hayli korkuttu. Lenf kanseri teşhisi konulmadan önce yaşadığı halsizlik sebebi ile oyunlara katılamayan oyuncunun, erken teşhis ile şu an lenfoma tedavisine başlandı. Bu süreçte en büyük desteği de yine Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden gören Güloğlu, twitter hesabından da konu ile ilgili açıklamada bulundu. 

4- Arif Güloğlu Sevgilisi Kim? 

Arif Güloğlu sevgilisi kim soruları da son zamanların bir hayli merak edilenlerinden biri oldu. 24 yaşındaki genç oyuncunun bir sevgilisi olup olmadığı şu an da bilinmiyor. Arif Güloğlu İnstagram ve Twitter hesaplarında 172 bin takipçi bulunuyor. 

5- Arif Güloğlu’nun Hastalığı Lenfoma Nedir? 

Lenfoma (lenf kanseri), kanser hücrelerinin savunma hücreleri haline gelen ve kontrolsüz bir şekilde büyüyen kanser hücrelerini ifade eder. Lenfoma en sık görülen yerdir. Lenf düğümleri, insan vücudunun en önemli savunma mekanizmalarından biridir.

İnsan vücudunda bulunan binlerce lenf nodu, bağışıklık sisteminin en önemli parçasıdır, bu da enfeksiyonlar ve hastalıklarla savaşmamızı sağlar. Bağışıklık sistemi nedir ve nasıl çalışır konusu ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmanız durumunda, beklenmeyen surpriz hastalıklara karşı da hazırlıklı olabilirsiniz. 

Enfeksiyon sürecinde lenf düğümleri büyür. Hastalık bittikten sonra eski boyutuna geri dönecektir. Bu durum, mekanizmanın çok normal olduğunu göstermektedir. Lenfoma oluştuğunda, lenfatik sistemin lenfositleri ve hücreleri ayrışır ve çoğalır, böylece daha fazla anormal hücre oluşturur.

6- Arif Güloğlu’nun Hastalığı Lenf Kanseri Belirtileri Nelerdir? 

Arif Güloğlu lenf kanseri tedavisi için hastaneye başvurmadan önce hangi belirtileri yaşadığı da merak ediliyor. Lenf kanseri belirtileri hastalığın hangi süreçte olduğuna göre değişmektedir. Erken teşhis edilen lenfomalarda bulgular daha azken, ilerlemiş lenf kanseri belirtileri de bir hayli fazla olabiliyor. Bu belirtileri şöyle sıralayabiliriz:

Gece terlemeleriNedeni bilinmeyen ateşKarında şişlik, ağrıLenf bezlerinde gözle görülebilen şişlik,Aşırı yorgunluk, halsizlikÖksürükSolunum Problemleri

7- Arif Güloğlu’nun Hastalığı Lenf Kanseri (Lenfoma) Tedavisi Nedir?

Lenfoma tedavisinin karar sürecini etkileyen faktörlerden biri; lenfoma tipi, hastalığın evresi, büyüme ve yayılma hızı, hastanın yaşı ve hastanın diğer sağlık sorunları sıralanabilir.

Yavaş ilerleyen ve asemptomatik lenfomaların belirli türlerinde, hastalar hastalığın ilerlemesi, semptomların görünümü ve tedaviye ihtiyaç duyup duymadıkları açısından düzenli olarak kontrol edilmelidir. Semptomatik, yavaş ilerleyen lenfomada kemoterapi, biyolojik tedavi (monoklonal antikor) ve radyasyon tedavisi kullanılabilir.

Hızlı lenfoma tedavisi dahilinde genellikle kemoterapi ve biyolojik (monoklonal antikor) tedavi tercih edilir. Gerekirse tedaviye radyoterapi de eklenebilir. Hastalık tedaviye dirençli olduğunda veya tedaviden sonra hastalık tekrarladığında (nüks) kullanılan tedavi; kemoterapi, biyolojik terapi, radyasyon tedavisi, yüksek doz tedavisi ve kök hücre veya kemik iliği naklidir. Lenf kanseri ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, sizleri lenf kanseri nedir, belirtileri nelerdir  konulu yazımıza bekliyoruz.

8- Arif Güloğlu Hangi Hastanede Tedavi Görmektedir?

Arif Güloğlu hangi hastanede tedavi görmektedir sorusunun cevabı da son zamanlarda hayranları tarafından bir hayli merak ediliyor. Son iki haftadır çekimlere katılmayan Arif Güloğlu’nun tedavi için Ankara’da bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Öte yandan BKM Mutfak’ın oyuncuları Arif Güloğlu ile ilgili yaptığı açıklama ise şöyle:

“Çok Güzel Hareketler 2 Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce ‘lenfoma’ teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. Bilgilerinize sunarız.”

9- Arif Güloğlu İnstagram Hesabı Nedir?

Arif Güloğlu İnstagram ve Twitter’dan durumu ile ilgili güncel haberler paylaşmaktadır. Hayranları ve sevenleri sık sık genç oyuncunun durumunu takip etmek için sosyal medya hesaplarını kontrol ediyorlar. Siz de arifguloglluu kullanıcı adıyla kendisini İnstagram ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. 

Nasıl Destek Gördü?

YouTube video

Arif Güloğlu hastalığı sebebi ile hastanede tedavi görmekteyken, ekip arkadaşları ve BKM Mutfak ailesi Yılmaz Erdoğan’ın da yapmış olduğu duygusal bir konuşma ile anıldı. Biz de kendisine acil şifalar diliyoruz! 

Magazin Blogumuzu Takip Edin

7
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!