featured

Hava Kargo Taşımacılığının Avantajları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değişen ve gelişen dünya düzeni ve küreselleşme ile uluslararası pazarda hız ihtiyacı ve rekabet artmıştır. Kargo hizmetlerinde de hız önemli bir etken haline gelmiştir. Uluslararası pazarda kargo ihtiyacına en hızlı cevap veren ulaşım türü hava yolu kargo taşımacılığıdır. Hem hız hem de güvenilirlik sebebi ile en çok tercih edilen kargo hizmeti olan hava kargo; politik, küresel ve sağlık sorunlarından en az etkilenen kargo sistemidir.

Uçak kargo fiyatları; gönderim gerçekleştirilecek ülke, gönderimi gerçekleştirilecek malzeme ve ağırlığa göre değişiklik göstermektedir. Her hava yolu şirketinin sunduğu imkanlar, hava kargo fiyatı değişiklik gösterebilmektedir. Hava kargo şirketi tercih ederken fiyat uygunluğu kadar güvenilirlik, sunulan imkanlar ve taşıma koşullarına dikkat etmeniz önemlidir.

Hava Kargonun Avantajları Nelerdir?

Hava yolu taşımacılığı;Gönderimi gerçekleştirilen kargoların en hızlı ulaşımının sağlandığı taşımacılık türüdür. 

7 gün 24 saat gönderimi gerçekleştirilen kargonuzu takip edebilirsiniz.Teslimat süresinin oldukça hızlı olması sebebe ile sigorta primleri düşüktür.Deniz yolu ve kara yolu ile ulaşamayacak bölgelere hava yolu ile ulaşma sağlanabilmektedir.Sevkiyatın elleçleme ve yüklenme sürecinde kargonuza gösterilen özen ve itina ile ürünlerin zarar görme ihtimali oldukça düşüktür.Hava kargo, siyasi ve bürokratik olumsuzluklardan en az etkilenen nakliye yöntemidir.Diğer taşıma sistemlerine kıyasla taşıma süresi oldukça kısa olan hava yolu taşımacılığı, esnek planlama yapabilme imkanı sunar.Hava yolu taşıma sisteminin hızlı işlemesi nedeniyle gümrük-taşıma prosedürleri diğerlerine göre daha kolaydır.Küçük ölçekli kargoların taşınabilmesine olanak sağlar.

Yurt dışı satışlarınızda ürünlerinizi en hızlı ulaşım yolu olan hava kargo ile göndermek ve güvenle kargolarınızı teslim etmek için, sektöründe öncü markası TR Freight & Logistics ile iletişime geçin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!