featured

İzmir’den Öğrencilere Ulaşım Desteği! Askıda İzmirim Kart Başvurusu Nasıl Yapılır? Askıda İzmirim Kart Başvuru Şartları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de öğrenciyseniz İzmirim Kart Başvurusu yaparak siz de ulaşım desteği sağlayabilirsiniz! İzmir Büyükşehir Belediyesi Askıda İzmirim Kart uygulaması sayesinde öğrencilere destek olmak isteyenleri ve ulaşım desteği ihtiyacı bulunan öğrencileri bir araya getiriyor. Peki, kimler Askıda İzmirim Kart Başvurusu yapabilir? Askıda İzmirim Kart Başvurusu nasıl yapılır? Askıda İzmirim Kart Başvuru şartları nelerdir? İşte, cevapları…

İzmir Büyükşehir Belediyesi Askıda İzmirim Kart Nedir?

Askıda İzmirim Kart, İzmir’in online platformu o Biz İzmir’de ulaşım ihtiyacı olan öğrenciler ile öğrencilere yardım etmek isteyen İzmir gönüllülerinin bir araya geldiği bir sosyal yardım girişimidir.

Bu sosyal yardım sayesinde Biz İzmir internet sitesi üzerinden, maddi durumu olmayan öğrenciler ulaşım desteği talebi oluşturabiliyor, öğrencilere ulaşım desteği sağlamak isteyen İzmir gönüllüleri ise bu platform üzerinden yardımlarını kolaylıkla yapabiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise yardıma ihtiyacı olan öğrencilerle, onlara yardım etmek isteyen kişiler arasında köprü görevi görüyor.

Askıda İzmirim Kart Başvurusu Şartları Nelerdir?

Askıda İzmirim Kart başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin bazı şartları karşılaması gerekiyor. Askıda İzmirim Kart Başvuru şartları ise şunlar:

Öğrenci kartı sahibi olunmasıÖğrencilerin İzmirim kartı bir ay içinde yalnızca bir kere askıya çıkartması

Askıda İzmirim Kart Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Maddi gücü yetersiz olan ve ulaşım desteği talebi olan öğrencilerin en merak ettiği soru; İzmir Büyükşehir Belediyesi Askıda İzmirim Kart Başvurusu nasıl yapılır? Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin Biz İzmir sitesine girerek Askıda İzmirim Kart talep formu oluşturması gerekiyor. Askıda İzmirim Kart talep formu için ise şu bilgiler gerekiyor:

Ad soyadıCep telefon numarasıTC kimlik noİzmirim Kart numarası

Eğer İzmirim Kart sahibi öğrencisi iseniz ve Askıda İzmirim Kart başvurusu yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak talep oluşturabilirsiniz.

Askıda İzmirim Kart Yardımı Nasıl Yapılır ?

Askıda İzmirim Kart Başvurusu nasıl yapılır sorusu kadar, öğrencilere nasıl yardım yapılabileceği de merak konusu. Öğrencilere ulaşım yardımında bulunmak isteyen kişilerin de Biz İzmir sitesine girmeleri ve “Askıdan İzmirim Kart Al” seçeneğine tıklaması gerekiyor.

Daha sonra ise açılan sayfadan İzmirim Kart yüklemesi yapılabiliyor. Eğer siz de İzmir gönüllüsü olmak ve İzmir’deki bir öğrenciye ulaşım desteği sağlamak isterseniz, Biz İzmir sitesine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!