featured

Kirpik Lifting Nedir? Liftingli Kirpiğe Rimel Sürülür mü? Kirpik Lifting Zararlı mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kirpik lifting nedir? Son zamanlarda kadınların güzellik uğruna yaptırdıkları bu bakım, neredeyse viral oldu. Birçok kadın bu uygulamanın nasıl yapıldığını ve ne kadar süre kullanılabileceğini merak etmeye başladı. Kirpiklerin dolgun ve hacimli görünmesini sağlayan kirpik lifting, oldukça kolay ve konforlu bir uygulamadır. Peki, kirpik lifting nedir? Kirpik lifting kaç ay kalıcı? Kirlik lifting işlemi nasıl yapılır? Regl döneminde kirpik lifting yaptırılır mı?

Kirpik Lifting Nedir? Kirpik Lifting Ne İşe Yarar?

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting ne işe yarar konusunda, kirpikleri dolgun ve hacimli gösterdiği söylenebilecektir. Kirpiklere vitamin uygulaması yapılması ile kirpikler daha uzun ve kıvrımlı bir görünüme kavuşturulur.

Yapılan bu uygulamaya halk arasında kirpik keratin uygulaması adı da verilmektedir. Kirpik lifting, özellikle kirpikleri kısa ve seyrek olan kişilerin, gözlerinin daha dikkat çekici görünmesini destekleyebilmektedir. Kirpik lifting nedir konusu ile birçok kişi, makyaja ihtiyaç duymaksızın doğal ve güzel görünme şansı bulabilecektir.

1- Kirpik Lifting Nedir Ne Kadar Dayanır? Kirpik Lifting Ne Kadar Kalıcı?

Kirpik lifting nedir ne kadar dayanır? Kirpik lifting etkisi ne kadar sürer konusunda doğru kullanımın önemli olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak genel olarak kirpik lifting 2 ila 4 ay aralığında kullanılabilmektedir.

2- Kirpik Lifting Nasıl Yapılır? Yanlış Yapılan Kirpik Lifting Nasıl Düzeltilir?

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting genel olarak 45 dakikada kolayca yapılabilen bir işlemdir. Öncelikle kirpiklere uzunluğuna göre bir ped yapıştırılarak, yukarıya doğru kaldırılacaktır. Sonrasında tüm kirpikler teker teker yapıştırılmalıdır.

Bu aşamada kullanılan cımbız yardımı ile her kirpik tel tel ayrılacaktır. 15 dakika kirpikler bu şekilde bekletildikten sonra keratin adı verilen vitamin yüklemesi yapılmalıdır. İşlem sonrasında kirpikler yaklaşık 20 dakika daha bu şekilde bekletilmelidir. Bekleme süresi sonunda son kez bakım uygulaması yapılarak işleme son verilmektedir.

Kirpik lifting nedir? Bazen kişiler kirpik lifting işlemini evden yaptırmak isteyebilir. Bu durumda, kirpik lifting yanlış yapılabilir. Yanlış yapılan kirpik bakışları anlamsızlaştırabileceği gibi, karışık ve itici görünebilir. Bu durumda mutlaka günlük olarak lifting temizleyicileri kullanılarak, liftingin etkisinin ortadan kaldırılması sağlanmalıdır.

Ortalama bir hafta içerisinde temizleyici kullanımı ile kirpikler eski görünümüne kavuşabilecektir. Ayrıca regl döneminde kirpik lifting yaptırılmasında herhangi bir sakınca yoktur.

3- Kirpik Lifting Su Değerse Ne Olur? Kirpik Lifting Nasıl Bozulur?

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting uygulamasında doğru ve dikkatli kullanım, liftingin süresini uzatabilecektir. Kirpik liftinge su değerse ne olur? Kirpik liftinge minimum 12 saat kadar su değdirilmesi önerilmez. Değdirilmesi halinde, lifting işlemi bozulabilir.  

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting göz makyajının güzel temizlenmemesi, maskaranın yıkanmaması, kirpik lifting temizleyicisinin uygulanması ile bozulabilir. Bu nedenle bu işlemler yapılırken dikkatli olunması önerilmektedir.

A) Lifting Sonrası Kirpik Karışması Neden Olur? Karışık Kirpikler Nasıl Düzeltilir?

Vitamin kirpik lifting nedir? Kirpik lifting sonrası ilk gün, kirpiklerin aşırı yoğun ve karışık görünmesi normaldir. Kirpiklerin sonrasında yatışacağı düşünülerek, ilk gün herhangi bir işlem uygulanmaması tavsiye edilir. Karışık kirpikler nasıl düzeltilir konusunda ise sonraki süreçte narin bir maskara ucu ile kirpiklerinizi taramanız önerilebilecektir.

4- Kirpik Lifting Kirpik Döker mi? Lifting Kirpik Döker mi?

Kirpik lifting nedir? Birçok insan kirpik lifting kirpik döker mi konusunda fazlasıyla evham yapmaktadır. Kirpik lifting sırasında kaliteli ve sağlıklı malzeme içeriği tercih edilmişse, kirpiklerin dökülmesi söz konusu olmayacaktır.

Ancak kalitesiz ve sağlıksız malzemelerin kullanımı kirpiklerin dökülmesine veya seyrekleşmesine neden olabilir. Kirpik lifting nedir? Bu nedenle bu işlemi yaptırmak isteyen kişilere mutlaka güvenilir ve tanınmış kişileri tercih etmeleri önerilebilecektir.

5- Kirpik Lifting Zararları Nelerdir? Kirpik Lifting Yorum İçerikleri Nelerdir? 

Kirpik lifting nedir zararları var mı? Yukarıda da belirttiğimiz gibi doğru işlem yapıldığı ve sağlıklı malzeme içeriği kullanıldığı takdirde, kirpik lifting zararı var mi sorusuna hayır cevabı verilebilecektir.

Ancak yanlış yapılan uygulamalar, sağlıksız malzeme içeriği birtakım sorunlar yaratabilir. İşlem sonrası kirpiklerde cansızlaşma, kırılma, dökülme, bir kısmının düz diğer kısmının kıvrık kalması gibi durumlar oluşabilir.

6- Kirpik Lifting Nedir? Kirpik Lifting Fiyat 2021

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting kaç tl? Bu soruya net bir rakamın verilebilmesi mümkün değildir. Bunun nedeni ise kullanılan malzeme içeriği ve işlemi uygulayan yerin profesyonelliği fiyatta dalgalanmalara yol açacaktır. Ancak genel olarak kirpik lifting fiyat 250 ila 1000 TL aralığında değişmektedir. Bu noktada kirpik lifting nedir araştırması yapaın kişilere, fiyata değil profesyonelliğe önem vermesi gerektiği önerisinde bulunulabilecektir.

7- Liftingli Kirpiğe Rimel Sürülür mü? Kirpik Lifting Kaç Gün Arayla Yapılır?

Kirpik lifting nedir? Lifting işlemi uygulanan kirpiğe ilk 24 saat rimel uygulaması yapılmamalıdır. Sonraki süreçte rimel uygulanmasında bir sakınca yoktur.

Ancak güzellik uzmanları, liftingin uzun süreli kullanımı açısından rimelin yatmadan önce temizlenmesi gerektiğini belirtmektedir. Kirpik lifting işleminin bozulmaya başlaması ile bu işlemi yeniden yaptırmak isteyen kişiler 1.5 ayda bir kez yenileme seansına gidebilecektir. Yenileme seansı yapılmadığı takdirde, kirpik lifting ortalama 4 ay içerisinde bozulacaktır.

8- Kirpik Lifting Seti Olarak Ne Seçilmeli? Kirpik Lifting Ped Seçimi Nasıl Yapılır?

YouTube video

Evde kirpik lifting nasıl yapılır? Kirpik lifting nedir konusunda araştırma yapan birçok kişi bu işlemi evde tek başına yapıp yapamayacağını merak ediyor. Bu işlemi kişinin evde tek başına uygulayabilmesi mümkün değildir.

Kişi kendi kirpiğine uygulandığında göremeyeceğinden, bakım işlemini konforlu bir şekilde gerçekleştiremeyebilir. Bu durumda kirpiklerde karışmalar ortaya çıkabilir. Ancak evde bir başkası yapması koşuluyla kirpik lifting yaptırılabilecektir.

Kirpik lifting seti olarak önerilebilecek pek çok marka içeriği bulunmaktadır. En çok önerilen iki marka ise Le Petit ve Stars Colors markalarına aittir. Güncel kirpik lifting seti fiyatları için tıklayınız.

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting ped seçimi sırasında ise kirpiğin uzunluğu baz alınmalıdır. Kirpiğin uzunluğuna göre S, M ya da L boylardan bir tanesi tercih edilmelidir. Kirpiğin tam boyu seçilmediğinde alınan verim azalabilir.

Evde kirpik lifting yapanlar, genel olarak bu işlemden maksimum verim alamamaktadır. Bu nedenle kirpik lifting işlemi yaptırmak isteyen kişilerin, profesyonel ellerden yardım alması önerilmektedir.

9- Kirpik Lifting Bakımı Nasıl Yapılır? Kirpik Lifting Temizleme Losyonu Yerine Ne Kullanılır?

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting zaten başlı başına bir kirpik bakımıdır. Bu nedenle işlem sonrasında ekstra bir bakım yapılmasına gerek yoktur. Ancak işlemin uzun süre varlığını koruması adına göz makyajı gün sonunda tamamen silinmeli ve kirpikte kalmamalıdır.

Kirpik lifting işleminde kimyasal madde içeriği yer aldığı için hassas ve alerjik ciltlerin işlem öncesinde bilek içi kısmında alerji testi yaptırması önerilmektedir.

Kirpik lifting nedir? Kirpik lifting temizleme losyonu, liftingi yaptırdığı halde memnun kalmayan kişiler tarafından kullanılmalıdır. Bu losyon, kirpiğin keratinden arındırılarak zaman içerisinde eski haline geri dönmesini sağlayacaktır. Kirpik lifting temizleme losyonu mevcut değilse, onun yerine makyaj temizleme jelinin kullanımı da mümkündür. Kıl tekniği ile mikroblading kaş kontörü nedir bilgi almak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!