featured

En İyi Hint Filmleri 2022 Tavsiye Listesi Sayesinde Boş Zamanlarınızı Keyifle Değerlendirin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi Hint filmleri 2022 listemizden seçim yaparak boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. Yoğun bir yaşam temposunun belki de en iyi yanı, çay ya da kahve eşliğinde film izlemektir. Dinlendirici ve hatta bazen romantik bir aktivite olan film izleme keyfi için onlarca farklı film tavsiyesi verilebilir.

Duygusal ve ders çıkaran yönü ile öne çıkan Hint filmleri bu anlamda en çok tercih edilen film içeriklerindendir. Peki, en iyi Hint filmleri neler? En iyi Hint filmleri 2022 listesinde hangi yapıtlar var?

En İyi Hint Filmleri 2022 | Hangi Hint Filmini Tavsiye Edersiniz?

En iyi Hint filmleri 2022 listemiz eski ve yeni pek çok yapıtı bir araya getirecektir. Ne izlemeli Hint filmleri diyorsanız, bir diğer yazı içeriğimiz Salman Khan filmleri yazımıza da göz atabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız eski ve en yeni Hint filmleri önerileri

1- 3 Idiots

YouTube video

En yeni Hint filmleri 2022 listemize ilk olarak oldukça eski bir yapıt ile başlayacağız. Hint sinemasına ilgi duymayanların dahi bayılarak izlediği bu film, en kült başyapıtların başında gelmektedir. Üç arkadaşın yaşantısına ışık tutan bu film hem dram hem de komedi içerdiğinden asla sıkmıyor.

2- Barfi

YouTube video

Hint kültürünün başka bir künt yapıtı, en yeni Hint filmleri 2022 listesinde yer almaktadır. Dünyaca ünlü bir isim Priyanka Chopra’nın rol aldığı bu dizide, sağır ve dilsiz bir adamın yaşantısına yer verilmiştir. Tüm zor hayat şartlarına rağmen pozitifliği elden bırakmayan bu adamın, aşk hayatı hepinizi ekrana bağlayacak.

3-  Dangal

YouTube video

En iyi Hint filmleri izle için ekran karşısına geçebileceğiniz bir diğer öneri Dangal’dır. Güreş hayranı bir baba, çocuklarını güreş konusunda eğitir. Bunun sonucunda iki kızı ilerde çok başarılı sporcular olacaktır. Bu filmde bir çocuğun başarılı olmak için mücadelesine, kadın güreşçilerin başarı sürecinde yaşadıkları engellere ve tanık oldukları olaylara değinilmektedir. Her dakikasını heyecanla izleyeceğiniz bu film en yeni Hint filmleri 2022 listemizde mutlaka izlenmelidir.

4- Lagaan

YouTube video

Çok eski bir film olmasına rağmen başarısı ile en yeni Hint filmleri 2022 listesine girmeyi başarabilmiştir. Hindistan’ın sömürü döneminin anlatıldığı filmin konusu ile bir hayli farklıdır. Filmde vergilerini ödeyemeyen ve yokluk içerisinde mahvolan halka vergilerini ödememeleri için bir şart sunulur. Bunun için halkın İngilizleri kriket maçında yenmesi gerekecektir. Büyük bir çabanın sonucunda ortaya çıkan güzel olayları anlatan film sizi kah güldürecek, kah duygulandıracak.

5- Queen

En yeni Hint filmleri imdb açısından beğeni toplayan bir diğer film Queen’dir. Bu filmde başrol olarak karşımıza çıkan Rani evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Hiç beklemediği bir anda nişanlısı tarafından terk edilen Rani, balayı için planladıkları Avrupa gezisine gitmeye karar verir. Gezi sırasında sıra dışı olaylara tanık olan Rani farklı insanlarla tanışacak ve yepyeni bir yaşam keşfedecektir.

Queen filmi fragmanı için https://www.youtube.com/watch?v=KGC6vl3lzf0&t=2s linkini ziyaret edebilirsiniz. 

6- Taare Zameen Par

YouTube video

2007 yılında yayınlanan bu filmde en iyi Hint filmleri 2022 listemizde yer alıyor. Bu filmde yer alan bir çocuk, dersleri ve sosyal hayatı konusunda ciddi sıkıntılar yaşaması konu edilmiştir. Filmde bulunan öğretmeni ise bu çocuğun hayatını değiştirebilmesi için ona destek olacak ve durumda yanında duracaktır. Dram ağırlıklı olan bu film karşısında gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.

7- My Name İs Khan

YouTube video

En iyi Hint filmleri 2022 listemizde bulunan bu filmin ise oldukça farklı bir hikayesi bulunuyor. Hikayenin başrolünde karşımıza çıkan Khan Hindistan asıllı ve Asperger hastalığı bulunan bir kişidir. ABD başkanı ile konuşarak sıkıntısını çözümlemek isteyen bu adam Hindistan’dan ABD’ye gidebilmek için yola koyulur. Bu yolda onu sıra dışı olaylar ve inanılması güç bir sürpriz bekleyecektir.

8- Padman

YouTube video

En iyi Hint filmleri Türkçe dublaj seçeneği ile izleyebileceğiniz Padman, IMDB üzerinden 8 puan almayı başarmış bir yapıttır. Girişimci bir adam, yoksul Hindistanlı kadınların bile rahatlıkla satın alabileceği hijyenik ped üretmeye karar verir. Bunun için büyük uğraşlar veren adamın başarı öyküsüne tanık olacağınız filmde pek çok duyguyu bir arada yaşayabilirsiniz.

9- Bro Daddy

YouTube video

En iyi Hint filmleri 2022 listesinde yer verebileceğimiz Bro Daddy, İMDB üzerinden de 8 puan almıştır. Filme göre John ve Kurian adındaki adamlar küçüklükten beri yakın arkadaşlardır. Çocukları da aynı yaşlarda olan bu ikili, ilerde kızı ile oğlunu evlendirme hayali kurar. Gençlerin normalde birbirlerini tanıyor olması ise, farklı olay örgülerinin ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Dram ve komedi üzerine kurgulanmış bu film, izleyenlerin keyifli vakit geçirmesini destekleyebilecektir.

10- Gehraiyaan

YouTube video

En iyi Hint filmleri 2022 listemizde yer alan son önerisi ise tutkulu bir aşk hikayesidir. Filmde hayatını tekrardan düzene sokmaya çalışan bir kadının kötü güçler yüzünden yaşadığı eziyetlere dikkat çekiliyor. 2022 yılının yeni filmleri arasında olan bu projede dram, komedi ve aşk temaları işleniyor.

Dünyada en çok izlenen filmler listesi hangisi merak ediyorsanız yazımıza mutlaka göz atmalısınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!