featured

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı 21. Bölüme Damgasını Vuracak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı ile gündeme bomba gibi düşüyor yine. Güncel dizilerden oldukça farklı ele alınan konular ve insan psikolojisi ve tabi oyuncular. Her şeyi ile tam puan alan Masumlar Apartmanı 21. Bölümü ile yine heyecanları doruklara kadar çıkartacak ve yeni kapılar aralayacak.

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı oyuncularından olup Safiye karakteri ile oyuna hayat vermiştir. Adeta rolünü oynarcasına değil de yaşarcasına yapan Ezgi Mola Masumlar Apartmanı röportajları ile gündemde yerini alıyor. Samimi halleri ve muhteşem oyunculuğu ile dizilerde yeni bir kapı aralayan Masumlar Apartmanı Oyuncuları arasında yerini alan Ezgi Mola, 21. Bölüme damgasını vuracak.

21. Bölüm Ezgi Mola Masumlar Apartmanı

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı ile aşkın sevginin iyileştirici bir terapi olduğuna şahit olacaksınız ve Safiye’deki değişikliğe şaşıracaksınız. Sevginin sihirli büyüsü ile kimler iyileşmiyor ki?

Masumlar Apartmanı Ezgi Mola Kaç Yaşında?

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı ile akıllara kazınırken, Sadri Alışık Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne de layık görüldü. Samimi davranışları, güzelliği ve sempatikliği ile dikkatleri üzerinde toplayan Mola, hakkında en çok sorulardan biri olarak karşımıza “Masumlar Apartmanı Ezgi Mola kaç yaşında?” çıkmaktadır. Ünlü oyuncu güzelliği ve çekiciliği ile 26- 27 diye tahmin edilirken, 37 yaşında olduğu bilinmektedir.

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı Ücreti Ne Kadar?

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı ile son günlerde Türk dizi dünyasında büyük yankılar uyandırmaya devam ederken Mola hakkında en çok merak edilen konulardan biri de Ezgi Mola Masumlar Apartmanı Ücreti. Ezgi Mola ne kadar kazanıyor Masumlar Apartmanı sorusuna cevap olarak edinilen bilgiler doğrultusunda Mola’nın bölüm başı için aldığı ücret, yaklaşık olarak 47.000 TL olarak bilinmektedir.

Masumlar Apartmanı Ezgi Mola Karakteri

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı ile Türk dizilerinde parlayan yıldız olarak karşımıza Safiye karakteriyle çıkmaktadır. Dizide Han’ın ablası ve temizlik takıntıları olan bir kişidir. Saplantılı ahlak anlayışı ile birlikte hırçınlığı da annesinden miras kalmıştır. Ne kadar temizliğe dikkat edip yıkansa da pisliklerden bir türlü arınamadığı düşüncesi ile yaşamaya devam eder.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!