featured

Leslie ile Kilo Vermek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanlar hareket etmeyi bıraktıktan, iş gücü oturma düzenine geçtikten sonra ve değişen beslenme alışkanlığı ile ihtiyacından fazla tüketmeye başladılar. Daha sonra kilo sorunları ile karşı karşıya kalmaya başlamışlardır. Kilo alımları öyle bir hal almaya başladı ki artık dünyada bir hastalık olarak kabul görüyor ve bu sorunu çözmek için çözümler aranmaya başlandı. Leslie ile kilo vermek bu tür sorunlardan kurtulmanın en kesin ve kolay yoludur.

Aşırı Kilolar Nasıl Engellenir?

Aşırı kilolardan korunmanın yolu onu almamaktır. Ama işlerimiz gereği ve beslenme alışkanlıkların değişiminden dolayı ihtiyacımız olan kaloriden fazlasını tüketmeye başladık. Tükettiğimiz bu kalorileri yakmadığımız sürece bize aşırı kilo olarak geri dönmektedir. Alınan kiloları vermek almak kadar kolay ve keyifli olmuyor maalesef. Bunun için hem zaman hem de para harcamanız gerekebiliyor. Hatta öyle bir aşamaya geliyor ki tıbbi müdahale gerektiriyor. İşte böyle bir sorunla karşılamak ve bütçenize ek bir maliyet getirmeden fazla kilolarınızdan kurtulmanın yöntemlerinden bahsedeceğiz. Hem de evinizden çıkmadan ve ek bir masraf yapmadan.

Leslie ile Kilo Vermek Mümkün müdür?

YouTube video

Masrafsız ve özel bir mekân gerektirmeyen zayıflama programı Leslie’dir. Bu program sayesinde hızlı ve zahmetsiz kilo vereceksiniz. İhtiyacınız olan tek şey yemek yerken gösterdiğiniz iradeniz ve evinizde kendinize ayırabileceğiniz bir alan. Programa adını veren Leslie Sansone’nin sizin için sunduğu egzersiz hareketleri yaparak, doğru beslenme ile birlikte kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Ve bunun evinizin konforunda başarabilirsiniz. Yapılacak hareketlere doğru şekilde odaklanmak ve düzenli olarak yapmak işin sırrı olarak görünüyor.

Leslie Egzersizleri Nelerden Oluşur?

Leslie Sansone geliştirdiği ve kendi ismini verdiği bu programda sporu eğlenceli bir hale getirerek herkesin yapabileceği bir programla sunuyor size. Programlarını kayıt altına aldığı eğitim videoları CD’ler şeklinde piyasa da bulunmaktadır. Eğitim programlarının odak noktası vücuttaki fazla yağların yakılmasıdır. Yağ yakımında etkili ve hızlı olan egzersizler eşliğinde insanların zayıflamasını sağlayarak, özellikle programın bölgesel incelme, bacak ve karın kısmında etkili olduğunu söylemek mümkün.

En Etkili Nasıl Kilo Verilir?

YouTube video

Kilo vermek için en etkili yöntemin hızlı tempolarla yapılan düzenli yürüyüşlerin önemli olduğu bütün diyet uzmanları tarafından kabul edilen bir gerçektir. Leslie programı da yapılan yürüyüş kadar etkili olduğunu düşündüğü egzersiz hareketleri ile yapılan 30 dakikalık bir program kilometrelerce yol yürümüş etkisi ile metabolizmayı çalıştırıyor ve vücuttaki yağ yakma hızını arttırıyor. Leslie egzersizleri son derece kolay olmakla beraber belirli bölgelere oldukça iyi etki yapmaktadır. Bu durumda iyimser bir kilo verme tablosunun ortaya çıkmasına fayda sağlar.

Leslie ile Spor Aletsiz Kilo Verme

YouTube video

Bu eğitim programının en güzel tarafı hiçbir spor aletine gerek duymadan evinizin müsait bir odasında ya da salonunuzda rahatlıkla yapılabilir olmasıdır. Egzersizlerin eğlenceli bir hale getirerek size uygulaması kilo verirken keyif almanızı sağlar. Leslie eğitim programı ister yemeklerden önce isterseniz yemeklerden sonra istediğiniz vakitte uygulayabilirsiniz.

Leslie Programı Nasıl Sunuluyor?

YouTube video

Programın sizi zorlayacak tarafı eğitmenin İngilizce konuşması. Konuştuğunu uyguluyor olması onu anlamanız için yeterlidir. Unutmayınız ki herkesin kullandığı ortak dil beden dilidir. İngilizce bilmiyor olsanız da beden dili sayesinde programa rahat bir şekilde eşlik ederek egzersizleri eksiksiz olarak yapabileceksiniz. Programın faydalı olabilmesi için sağlıklı ve dengeli beslenme de gereklidir.

Leslie Eğitim Programlarında Nelere Dikkat Edilmeli

Program içerisinde yapılan egzersizlerin doğru bir şekilde takip edilmesi gerekmektedir. Bu tür durumların en iyi şekilde etki göstermesi için birtakım dikkatli olunması gereken durumlar mevcuttur. Bunların başında şunlar gelmektedir;

Egzersizleri düzenli olarak yapmakBu uygulamalara devam ederken doğru ve dengeli beslenmekGün içinde bol sıvı tüketmek.Uyku düzenine dikkat etmek ve fazla şeker yememek

Leslie ile Doğru Çalışma

Birçok insan uygulama içerisindeki hareketleri yaptıklarını fakat kilo veremediklerinden şikayetçidir. Bu durum özellikle uyku düzeni oluşturmaması ve doğru beslenmeme sorunlarından kaynaklanır. Yapılacak birtakım diyet listesi zayıflamanıza olanak sağlar. Lokal bölgelerde etkili olan ve son derece önemli bir imkanı sağlayan durum sayesinde kolay kilo vermek mümkün olacaktır. Bunun için belirli bir düzen oluşturmak ve kilo vermek için her gün çabalıyor olmak gerekmektedir. Leslie programı sayesinde birçok insan fazla kilolarından kurtulmuştur.

“Leslie Sansone ile yürüyüş programı uyguluyorum. Çok kilo veremiyorum, ben yapamıyorum ” diyorsanız ve egzersizin sizin için fayda sağlamadığını düşünüyorsanız mutlaka ve mutlaka bir diyetisyen ile çalışmalısınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!