ideasoft-e-ticaret-paketleri

İdeasoft E-Ticaret Paketleri ile Dijitale Hemen Entegre Olun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İdeasoft e-ticaret paketleri dijital ticaret sektöründe akla ilk gelen hizmetlerden birisidir. Dijitalleşen dünyada e-ticarete ayak uydurmak ve hedef kitlesini genişletmek isteyenler tercih etmektedir. Farklı sektörde yer alarak satışı hedefleyen firmalar İdeasoft e-ticaret paketleri alarak kısa sürede dijitale entegre olma şansını elde edebilmektedir. 

İdeasoft E-Ticaret Paketleri Nedir?

E ticaret paketleri günümüzün kısa süreli çözüm odaklarıdır. Aktif olarak dijital pazarlama alanında yer alıp e-ticaret yapmak isteyen firmalara tüm fırsatları sunmaktadır. Bir firmanın dijitaldeki kimliği olan web sitesinden, yazılımsal alt yapı, görünüm ve müşteri deneyimine dair farklı hizmetleri içerisinde barındırmaktadır.

ideasoft-e-ticaret-paketleri

Sektörün öncülerinden İdeasoft e-ticaret paketleri de bu kapsamda yer alarak, dijital alanda faaliyetini başlatmak isteyenlere sunulan hizmetlerdir. Temelden web site tasarımı ile başlayarak bir sitede var olması gereken tüm parçaları içermektedir. Kendi içerisinde kademelere ayrılan paketlerin her biri değişik sektör ve firma yatırımcılarına hitap etmektedir. 

İdeasoft E-Ticaret Paketleri Ne İşe Yarar? 

Oluşturulan e-ticaret paketleri belirli amaçlar içerir bunun başında hızlı aksiyon almak gelir. E-ticaret siteleri normal blog ve haber sitelerinden farklıdır. Ürün gösterimi, müşteri kolaylığı, alış ve ödeme bölümleri mevcuttur. Normal şartlarda tek tek bu işlemlerle uğraşmak gerekir fakat alınacak e-ticaret paketleri sayesinde kısa sürede site hazır hale gelir. 

Temel hizmet alanları belirli olsa da bunlar üzerinde yapılan iyileştirmeler ile hem Google entegrasyonu sağlanır hem de aynı zamanda satış potansiyeli arttırılır. Alınacak e-ticaret paketinin kademesine göre dijital pazarlama alanında adınızı duyurmak, daha fazla kâr elde etme olasılığınız artar. 

Neden En İyi E-Ticaret Paketleri Arasında İdeasoft Bulunuyor? 

Müşteri odaklı olmak ve uygun fiyatlı e-ticaret sitesi ve paketi sunmak İdeasoft e-ticaret paketleri ve diğerleri olarak ayrılmaya neden olmaktadır. Senelerdir sektörde bulunması elbette bu işin öncüsü olması konusunda aktif rol oynamaktadır. Var olan işbirliği ve ortaklıklar neticesinde müşteri deneyimine önem vermesi bu işin en önemli noktasıdır. 

ideasoft-e-ticaret-paketleri
İdeasoft E-Ticaret Paketleri

Sadece satış öncesi değil satış sonrası destekleri ile İdeasoft birçok firmadan ayrılmaya neden olmaktadır. Her bütçeye ve hedefe bağlı olarak değişik kademedeki paketleri sayesinde her koşulda ihtiyaçları karşılamaya devam etmektedir. Süreç içinde ya da site teslimi sonrası olası konularda da yardımcı olarak en iyiler arasında yer almaktadır. 

İdeasoft e-ticaret paketleri aynı zamanda ihtiyacınız olan tüm birleşenleri barındırmasıyla da en iyiler arasındadır. Site teslim edildikten sonra farklı bir hizmete ihtiyaç duymazsınız. Alıcıların rahat hareket edebileceği, satış odaklı bir platformun sahibi olursunuz. Güncel algoritmalar ve özellikler dikkate alınarak sürekli yenilenen sistemi sayesinde dijital pazarlama alanında geri de kalmazsınız. 

Editörün Önerisi : En İyi E-ticaret Paketleri

En Ucuz E-Ticaret Paketleri Arasında İdeasoft Yer Alıyor mu? 

Ücretsiz e-ticaret sitesi olmadığı gibi en ucuz e-ticaret paketleri kapsamında da algı kişiden kişiye göre değişiklik gösterecektir. Çünkü hizmeti alacak kişilerin bu alana ayıracağı bütçe değişiklik gösterir. Her firmaya göre ortak bir uygun fiyat politikası bulunmamaktadır. 

ideasoft-e-ticaret-paketleri

İdeasoft e-ticaret paketleri bu kapsamda bütçeleri zorlamamak ve küçük, orta, büyük işletmecilere uygun olabilmesi amacıyla farklı paketler oluşturmaktadır. Her firma temsilcisi aldığı sipariş ve uzun vadeli planına bağlı olarak kendine göre en ucuz e-ticaret paketini seçebilir. Böylece kısa sürede bütçeyi zorlamadan hedeflerine doğru yol alır. 

İdeasoft B2B Modül Uyumlu Satışı Destekler mi? 

Sektör içerisinde yer alıyorsanız B2B ya da B2C gibi farklı kavram ve e-ticaret yöntemlerine denk geleceksiniz. Bahsedilen her bir modül alıcı ve hedeflenen kitleyi değiştirmektedir. Bahsedilen bu alanda faaliyet göstermek isterseniz İdeasoft e-ticaret paketleri kapsamında size özel uygunluk sağlanacaktır. 

Yer alınan ticaret modülüne bağlı olarak e-ticaret sitesi ana sayfa görünümü ve blog içerik kısmında uygunluk elde edilmelidir. Çünkü hedeflenen kitle modüle bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Bu aşamada bireylerin izlemesi gereken yol, bulunduğu sektör de göz önünde bulundurularak tasarımı yönlendirmek olmalıdır.  İdeasoft e-ticaret paketleri B2B e-ticaret modülünü destekleyecektir. 

ideasoft-e-ticaret-paketleri

İdeasoft E-Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur? 

Kısa zamanda hazır e-ticaret sitesi sahibi olmak isteyen firma ve müşteriler ile iletişime geçilir. Satın alınan paket üzerinden gerekli iletişim kurulur. Aynı şehirde olmaya gerek kalmaksızın dijital üzerinden de talimatlar not edilir. Gerekli münakaşa ve fikir alışverişi sonrasında alanında uzman bireyler işlemler için harekete geçmektedir. 

Her ne kadar web sitesi tema ve görsel olarak ilk aşamada öne çıksa da arka planda düzenlenmesi gereken alanlar hazırlanır. Ürünlerin sergileme alanı, arama sırasında filtreleme, güvenli ödeme seçenekleri gibi her detay üzerinde çalışır. Kısa sürede ilerlenen yol ve durum hakkında müşteriye bilgilendirme yapılır. Anlaşılan tarihler içinde site hazırlanarak müşteriye teslim edilmektedir. 

Güvenilir Şekilde İdeasoft E-Ticaret Sitesi Kurma Ödemesi Nasıl Yapılır? 

Satın alacağınız İdeasoft e-ticaret paketleri konusunda karar verdiyseniz ödeme aşamasını rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tüm kartların POS sistemi desteklendiğinden kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı ile belirtilen düzeylerde 12 taksit yaparak işleminizi tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda kendi sitenizde; iyzico, iPara, ParamPOS, Hepsipay,PayU gibi sanal ödeme ağlarını ekleyebilirsiniz. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!