featured

illy Kapsüllü Kahve Makineleri ile Her Seferinde Mükemmel Espresso

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sektörün en beğenilen kapsüllü kahvelerinin üreticisi illy; özel kahvelerini pratik ve en lezzetli şekilde hazırlayabilmeniz için kapsüllü kahve makinesi modellerini müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. İşlevlerinin yanı sıra etkileyici tasarımları nedeni ile de yoğun talep gören illy kahve makinesi ev ve ofis kullanımlarında büfenin en şık parçaları arasında yer almayı hedefliyor. Kırmızı, siyah ve beyaz gibi dikkat çekici renklerde tasarlanan kapsüllü kahve makineleri modern mutfaklara da özel tasarlanmış barlara da mükemmel uyum gösteriyor. Modeller arasında; espresso ve filtre kahve kapsülleri çalışan F. Francis  Y3.3 makineleri, süt ısıtma ve köpürtme yapan buhar çubuğuna sahip, cappuccino ve latte kahvelerini yapmaya imkan sağlayan F. Francis  X7.1 makineleri yer alıyor.

Kolay kullanım ve temizlenme özelliklerine sahip illy kahve makinesi çeşitleri lezzetli ve pratik kahve hazırlama imkanı sunuyor. Tek kullanımlık kapsüller, aromanın uzun süre ilk günkü tazelikte saklanmasına olanak sağlarken, makinenin temizliğini de son derece kolay hale getiriyor. Her seferinde en ideal ısıdaki suyu özel kahve kapsülü ile buluşturan illy kapsüllü kahve makinesi, kahve lezzetini şans olmaktan çıkarıyor. Günün her saatinde ve her seferinde mükemmel espresso lezzetine kavuşmanıza olanak sağlıyor.

illy Kahve Makineleri ile Farklı Lezzetlere Yelken Açın

illy kapsüllü kahve makinesi çeşitleri ile hazırlayacağınız espresso ile ister bir affogato isterseniz bol köpüklü bir cappuccino hazırlayabilirsiniz. Yaz aylarında frappe gibi serinleten özel kahvelere bu lezzetli kapsüller ile evinizin konforunda sahip olabilirsiniz. Markanın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan F. Francis  Y3.3 modeli, aynı cihazda hem mükemmel bir espresso hem de lezzeti sınırları zorlayacak bir filtre kahve yapmanıza imkan sağlıyor. Son derece uygun fiyatı ile de büyük beğeni toplayan özel tasarım model, siyah, kırmızı ve beyaz renk alternatifleriyle dikkat çekiyor. Kare hatlara ve keskin çizgilere sahip bu özel tasarımda 7 kapsül kapasiteli özel atık haznesi ve ses kontrolü özelliği yer alıyor. Hem ofisinizde hem de evinizde tercih edebileceğiniz modelin ayrıca tek tuş ile kolay kullanım imkanı vermesi de tercih edilmesinin en önemli nedenleri arasında yer alıyor.

Farklı aromalara sahip kapsüller ile bol köpüklü kahveler hazırlayabileceğiniz, markanın en dikkat çekici kapsüllü kahve makinelerinden bir diğeri de F. Francis X7.1 modeli. Modelde yer alan buhar çubuğu sayesinde köpüklü kahvelerinizi pratik bir şekilde hazırlamanız mümkün. Latte ya da cappuccino hazırlarken, sütünüzü bu özel çubuk ile kolaylıkla hem ısıtıp hem de köpürtebilirsiniz. Ünlü baristalardan da tam not almayı başaran modelin bardak ısıtıcı haznesi ve 1 litrelik oldukça yeterli su tankı kapasitesi, yoğun kullanımlarda dahi keyifli içecekler oluşturmanıza olanak sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!